Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

PSYCHOLOG

Polecane posty

Znacie może jakieś strony, gdzie można za darmo nawiązać kontakt z psychologiem?? Te które znalazłam, są za kasę....

Gość Psycholog życia
Ja mogę pomóc za darmo

Gość bez wahania
Kiedyś napisałam do takiego psychologa na jakiejś psycho stronie i mi nie odpisał.

Gość niemartwsie
desiree83 chętnie Ci pomogę :)

cos e psychologowie,czy e psychologia,czy jakos tak.Piszesz maila do jednego z nich za 20zl chyba i dostajesz odpowiedz nawet do 24h:)POWODZENIA:)

\" O internet mi chodziło, do przychodni nie mam czasu łazić.\" bo w necie nie znajdziesz darmowego... no możesz sobie pójść na jakieś forum o tematyce psychologicznej i liczyć na studentów albo innych pasjonatów... chociaż to jak kafe :P a porady przez gg jak dla mnie są podejrzane :D wiec za darmo to tylko fora i NFZ :P

Gość niemartwsie
Ale o co chodzi dokładnie- to doradze za darmo :)

Gość jak nie jak tak tak
"w necie nie znajdziesz darmowego... " na zdrowym mieście odpisują. za darmo.

No właśnie chodzi o to, że kiedyś większośc takich portali była bezpłatna, a teraz za wszystko trzeba bulić niestety... Chętnie bym z kimś pogadała o swoim problemie, ale obawiam się, że zwykłe \"wygadanie\" nic tu nie pomoże. Potrzebuję raczej fachowej porady. Bo nie chodzi o żadną depresję, myśli samobójcze czy coś takiego. Po prostu mam parę problemów ze sobą już od daaawna i postanowiłam, że czas coś z tym zrobić. Najpierw chciałam skorzystać z netu, bo tutaj jestem anonimowa. Jeśli to nie pomoże, to będę już szukać normalnie. Weszłam na to zdrowemiasto, znalazłam lekarza, ale nie wiem, gdzie znaleźć jakiś kontakt, adres, pod jaki można pisać.

Gość calinka
to moze napisz tutaj o co chodzi

No jak czasem przeczytam, co napiszesz, to faktycznie :p A ja pytam poważnie - znajdzie się coś, czy za darmo dzisiaj już nic nie ma??

Gość kasienkab
desiree🌻🖐️jak tam? do przodu idzie?