Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarakame

prosze o salomonowe roztrzygniecie!!

Polecane posty

Gość katarakame

kto jest bardziej winny..w takiej sytuacji. ja pierwsza zaczełam kłotnie, bo powiedziałam cos niemiłego na jakas osobe, choc to nie było nic takiego, sprowokowałam tamta osobe.. ale tamta odpłaciła mi sie duzo gorszymi słowami i wyzwiskami.! kto jest bardziej winien?

Gość barwa00
TY nie trzeba było prowokować, radzę szczerą rozmowę z tą osoba

Gość katarakame
wiem, ze ja, ale ja jej napisałam, tylko ze jest wredna....wtedy a ona napisała o mnie"ze jestem nikim, ze jestem chora psychicznie, ze schizofreniczka, ze alkoholiczka, ze gardzi mną, bo jestem głupsza od niej, ze jestem kretynką, ze takie o mnie ploty rozpusci ze sie nie pozbieram" ale wiecie dlaczego ja sprowokowała i zaczełam z nia kłotnie,bo nazwała mnie grubą i powiedziała, ze z wiekiem bede tyc bardziej, a ja miałam kompleks na tle wagi, wiec sie wkurzyłam i powiedziałam jej ze jest wredna.. teraz odpisałam jej i PRZEPROSIłAM SZCZERZE..

Gość katarakame
mam w dupie, ale chciałam przeprosic, za to, co złego robiłam bo mam dobre serce i ruszyło mnie sumienie, a o znajomosc wcale sie nie dopoominam chciałam miec tylko czyste sumienie

Gość ja sie pogodziłam
z tym ze wyglada na to, ze ta osoba ma problemy psychiczne, skoro od razu cie blokuje na gadulcu, nie przyjmuje w ogole krytyki, nie chce gadac, nawet jako znajoma, mogłąs ja skrytykowac

Gość dedwdwefwef
obie, wina zawsze lezy posrodku

Gość katarakame
viki a jesli ci powiem ze ona mi nawet groziła, a ja tylko mało słowko jej powiedziałam?

to w sumie dobrze sie stało jak sie stało bo wygadała sie tamta co naprawde jej w duszy gra-i Ty teraz albo jej wybaczysz albo nie..To od Ciebie zalezy

Gość obawiam się że
obie jesteście siebie warte zresztą gdyby ktoś mi taki wianek walnął to nie żałowałabym takiej znajomości obie macie niewyparzone jęzory i obie jesteście impulsywne wpisz sobie w opis: najbardziej pyskata z pyskatych... moze tamta to przeczyta i się uśmieje

Gość obawiam się że
albo inaczej.... wpisz w opis gg: "jestem bardziej wredna od X....WYGRAŁAM !!!!"

Gość ufiutiuyi
przepraszałam, ze nazwałam ja wredna i za to, ze zaczełam, wiec po to ja przpraszałam i zeby miec czysciutkie sumienie

Gość ruj7u7u67uu67u7u
przepraszałam, ze nazwałam ja wredna i za to, ze zaczełam, wiec po to ja przpraszałam i zeby miec czysciutkie sumienie