Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felicjanka

Skurcze cipki

Polecane posty

Gość felicjanka

Mam je kiedy facet jest we mnie i zastanawiam się czy on je też czuje ?

Tak maja suczki, widziałem to na własne oczy. Pierw mój hektor zapinał suczkę sąsiadki, a potem skleili się dupami

Gość chyba wstał lewą nogą
czuje, czuje, mój to lubi:P

Gość janka22
Ja też tak mam jak czuję że zbliża się orgazm . Przy każdym takim skurczu przepływa przeze mnie fala gorąca aż w końcu dochodzę .

Gość Kalixxx
Moja dziewczyna też je ma . To jest dla mnie oznaka , że ona zaraz odleci i wiem , że robię jej dobrze !

Gość Kalixxx
bo moja dziewczyna do powabna synogarlica turecka

Gość Nimfecja
Każda dziewczyna tak ma . To bardzo kręci chłopaka bo czuje jakbyś go ssała . Wiem bo przed chwilą go spytałam .

Gość osaWeronika
przeciez te skurcze to orgazm u dziewczyny wiec o co chodzi chyba zawsze ma sie skurcze które prowadza do stanu rozkoszy .Dobrze muwie czy tylko ja tak mam

pewno że facet to czuje na penisie ale odbiera to tak że nie może powstyrzymac wytrysku dlatego należy dobrze się zabezpieczyć przed ciążą i nie wierzyć facetowi ktory twierdzi że wyskoczy

Gość dddddrewww
ja nie powstrzymuje tylko zalewam c*pkę swoją gorąca spermą

Gość gośćmyszka
Ja mam zawsze jak mam orgazm i czasem trwa to ponad minute to jest fantastyczne i zwykle robie sobie dwa i trzy orgazmy

Gość gość 69
Ja tak miałem z dziewczyną i myślałem , że Ona wymusza takie Skurcze !!!!

Gość gość
Rewelacyjna kobieta!! tylko ona doprowadza mnie do takiej rozkoszy!uwielbiam Cię Madziu! http://sex-tele.pl/47398

Gość gość
Moja żona to ma skurcze że jest na co popatrzeć , najpierw powoli potem coraz szybciej aż do moment że c**a wydyma się jak do porodu . A na koniec się zesika i nogi pręguje aż drgawek dostaje

Gość gość
u mnie jest tak, że najpierw staram się aby orgazm uzyskała moja partnerka i już w trakcie jej szczytowania "odblokowuje" się i wówczas działam tak abym uzyskał go sam. Szczerze mówiąc to gdy narasta u mnie podniecenie do granic możliwości i zbliża się wytrysk to po prostu zatracam się w przyjemności, sam mam skurcze jeszcze przed wytryskiem krzyczę zwykle (o Jezu albo Maryjo) i doznaje swojego orgazmu. Ale jest tak, ze jak po moim wytrysku w niej jeszcze jej orgazm i mój szczyt odczuwania rozkoszy już się kończy i wraca mi świadomość a penis jest jeszcze w pochwie to gdy ona ma jeszcze te skurcze to wtedy je zaczynam odczuwać jako taki ucisk na całego penisa i jest to przyjemne. Albo kurczy się na chwilę cała pochwa i uciska mi penisa albo skurcz wędruje od szyjki na zewnątrz i uciska różne częśc***enisa. Moja partnerka ma na ogół takie skurcze wewnątrz pochwy i raczej nie widać ich na zewnątrz

Gość gość
ja potrafię doprowadzić partnera do wytrysku sama pracą mięśni, on może nie robić nic, każdy z kim się kochałam był zachwycony.

gość dziś "...on może nie robić nic..." x Jak to się odbywa? Ten się kładzie, ty na niego wsiadasz i mu mięśniami wibrujesz? I co ty masz z tego?

Gość gość
nie mówię, że zawsze, ale potrafię, co mam z tego - satysfakcję, że potrafię doprowadzić faceta do orgazmu, tak samo jak po francusku, czy ręką. Z reguły nie wytrzymują i jest wspólna akcja. Chodzi o to, że dużo czasu poświęciłam na trening mięśni kega, co przekłada się na znaczna różnicę w sexie.

Gość gość
jaka pozycja, na jeźdźca lub odwrócona kowbojka.

gość dziś "nie mówię..." x Nie mówisz ale piszesz a co to takiego po francusku? Żartuję ;) Facetów to ty poznasz w przyszłości. Teraz znasz takich co wystarczy ich dotknąć a już masz mokrą rękę. Z tą pewnością siebie bym nie przesadzał. Gołym okiem widać że dopiero zaczynasz. ;) Dlatego napiszę uważaj na siebie :) 🖐️

Gość gość
gigantycznych doświadczeń nie mam, to masz rację, o co chodzi z tym uważaj na siebie? No i masz rację, że starsi faceci są po prostu lepsi.

Gość gość
Nowy w mieście dziś Jak to się odbywa? Ten się kładzie, ty na niego wsiadasz i mu mięśniami wibrujesz? I co ty masz z tego? Moja ma z tego takie odloty, że potem nie potrafi się podnieść. Zwykle to ja dbam, żeby jej było odlotowo, ale nie rzadko ona chce sama. Nowy za bardzo w seksie to ty rozgarnięty nie jesteś.

Gość gość
a może był tylko ciekawy, nie każda kobieta przywiązuje do tego tyle wagi co ja. Od razu oceniasz człowieka, po co.

Gość gość z Fujarą
Jak fujara dobrze Zesztywnieje .to Panienka na górze i ujeżdża . Jak ma wprawę , to robi dobrze Obojgu zamiast leżeć Trupem ! No i sama reguluje jak głęboko Jej Pasuje ! I sama ma z tego przyjemność . Nie potrzeba dużo praktyki , ale chęci do Praktyki !