Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Czarnulka...

Być kochanka..

Polecane posty

Gość ...Czarnulka...

czy to jest cos zlego jesli jest sie kochanka a chce sie byc tylko ta jedyna?? piszcie prosze

Gość Mistrz i Małgorzata
znajac zycie to ... kochanka zawsze jest numerem 2 , a zona numerem 1 , jak taki uklad Ci dopowiada to pamietaj, ze zawsze bedziesz czekac kiedy sie spotka z Toba, wiekszosc czasu spedzicie w łozku, spotkania gdzies za miastem lub u Ciebie, moze jakis hotel, gdy bedziesz chciala wiecej to pewnie nie zostawi zony, gówno nie zycie, ale coz !!!

Gość ...Czarnulka...
ale jesli to nie jest zona tylko dziewczyna?? wtedy tez jest sie kochanka. warto walczyc o takiego faceta

Gość niekatoliczka
jak potrafisz wybaczać zdrady......

Gość Mistrz i Małgorzata
Jezeli test wart tego to mozna walczyc, tylko trzeba byc lepszym od tamtej :)

Gość ...Czarnulka...
spotykam sie z chlopakiem ktory ma dziewczyne.. jestem narazie na 1 miescu bo jego dziewczyny nie ma na miejscu. ale za jakis czas wraca. warto walczyc o tego chlopaka. zakochalam sie w nim ale wiem ze to nie fer wobec jego dziewczyny. czy dac sobie spokoj czy moze jednak warto walczyc o swoja milosc. choc kochanka nigdy nie jest tak wazna jak dziewczyna. mam szanse na jego milosc??

Witam...Byłam już kochanką oraz zdradzaną żoną-stałam po dwóch stronach i jeżeli miałabym wybrać to wolałabym być kochanka a nie zdradzaną żoną. i jeżeli jesteście kochankami nie walczcie za wszelką cenę o to,żeby z nim być normalnie bo często okazuje się że w normalnym życiu on nie jest taki czarujący jak na waszych potajemnych spotkaniach... KROPELKA-wiem,że nie bedzie łatwo ale najlepiej jak postarasz sie o nim zapomniec...wychodź z przyjaciólmi jak najczęściej i się baw-Powodzenia,bedzie Ci potrzebne bo nie bedzie łatwo:-) 3mam za Ciebie kciuki MALACZARNA20-nie zawsze jest tak że facet zdradza tylko dlatego że żona nie daje mu tego czego by chciał:-) oni poprostu lubią czuć sie "zdobywcami" w dzisiejszych czasach lepiej być "kochanką" albo bardzo dokładnie sprawdzać partnera heh:-) Pozdrawiam TAKI JEST JUŻ TEN ŚWIAT I NIC CHYBA TEGO NIE ZMIENI- BYĆ CAŁE ŻYCIE "TĄ DRUGĄ" NIE JEST ZA CIEKAWIE I PO PEWNYM CZASIE SIE NUDZI TAKI POTAJEMNY ZWIĄZEK ŻE NIE MOZNA NAWET WYJŚĆ NA ZAKUPY DO SKLEPU TRZYMAJĄC SIE ZA RĘCE I NA IMPREZY FIRMOWE CZY RODZINNE CHODZIĆ SOLO...Z DRUGIEJ STRONY BYĆ ŻONĄ...I PILNOWAĆ CAŁY CZAS MĘZA,BYŻ PODEJRZLIWĄ NA KAŻDYM KROKU.... CZY KTOŚ POWIE O CO W TYM WSZYSTKIM CHODZI????? POWINNYŚMY SIE WSPIERAĆ JAKO KOBIETY,NIE RUSZAĆ "CUDZYCH MĘŻÓW" I NIE SYPIAĆ Z CHŁOPAKAMI KOLEZANEK-W NAJBLIŻSZYM GRONIE TO SIĘ SPRAWDZA. ALE CO Z RESZTĄ KOBIET-NIBY NAWET ICH NIE ZNAMY ALE GDYBYŚMY JE POZNAŁY I POLUBIŁY TO RACZEJ NIE DOPUŚCIŁYBYŚMY DO GŁOWY POMYSŁU NA JAKIŚ ROMANS... DZIWNE TO WSZYSTKO ,NO NIE?? POZDRAWIAM

:/ p[o jaka cholere pchasz sie w ich związek?? wiesz ze ona ma dziewczyne wiec po co? nie rozumiem takich kobiet... facetów sa milony na swiecie ale wy musicie sie doczepić do tych zajetych... miesiąc, dwa i znalazłybyście sobie wolnego faceta ale nie... lepiej rozwalac ludziom związki. Jaka miłośc? jestescie ze soba rok? dwa? znasz go? czy moze to taki kaprysik? moze serduszko szybciej bije a Ty juz myslisz ze to wielka milosc?? odpusc - znajdziesz inna a jemu daj zyc!

Gość nie będziesz żadną kochanką
bo on nie jest żonaty. może mieć jeszcze wiele dziewczyn, zanim z jakąś sie ożeni.jak go kochasz to ja nie widzę przeszkód