Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariagocławek

POMÓŻCIE WYBRAĆ ŁÓŻECZKO!!!

Polecane posty

Gość dariagocławek

mamuśki pomózcie bo już kręcka dostałąm , siedze od rana i przeglądam w internecie oferty i juz sama nie wiem co wybrac , za 3 tygodnie rodze a nie mam łóżeczka ,musze coś wybrać!! chodzi o łóżeczko turystyczne , dla dziewczynki , koszt do 350 zł, pomóżcie please

Gość dariagocławek
patrzyłam na nie , średnio mi sie podoba , takie smutne kolory jak dla dzieciaczka , pozatym chciałabym chyba łożeczkoz budką i przewijakiem

Gość przecież jest przewijak

Gość miaaa...23
Fajne to łóżeczko :) Ma przewijak, lampkę i melodyjki :) I cena fajna. Teraz to żałuję, że dałam 650zł za łóżeczko z Graco :o

Gość dariagocławek
niezapominajka to jest właśnie mój typ nr 1 ale jakoś nie moge sie na nie zdecydowąc, miaaa...23 ja własnei bardzo chciałabym mieć łożeczko Graco albo baby trend ale niestety 500 czy 700 zł to dla mnie juz za duzo:( zobaczcie znalazłam łożeczko baby trend w rewelacyjnej cenie , co o nim myślicie?

No zle nie jest, ale kolor taki sobie :) Poza tym tamte sa tylko troszke drozsze i maja duzo fajnych bajerow, ktore na pewno spodobaja sie dzieciaczkowi, ja zaluje, ze wczesniej nie bylo takich promocji, bo sama bym kupila, ale teraz juz za pozno :) W kazdym razie wybor nalezy do Ciebie :)

Dziewczyny,czy dobrze rozumiem,kupujecie takie zamiast takiego tradycyjnego,drewnianego,czy to jako drugie? Przepraszam,jeśli pytanie wyda się głupie,tylko też zastanawiamy się z mężem czy ewentualnie nie zdecydować się na łóżeczko turystyczne,zamiast tego klasycznego .Zastanawiam się tylko czy będzie wygodne dla dzieciątka? Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii,bo ja miałam dla synka 4 lata temu jedno łóżeczko,takie zwykłe,drewniane i nie wiem,jak to jest z turystycznym.....

wg mnie obojetnie ktore kwestia co sie komu podoba ale do turystycznego dokupilabym jednak standartowy materacyk taki jak sie kupuje do drewnianego bo te skladane co sa w turystycznych to wg mnie badziewne zeby uzywac tak na codzien

ja mam po pierwszym drewniane ale jak widze cene tych turystycznych to bym sie skusila przy drugim na nowe bo sa wg mnie duzo ladniejsze a materacyk tez mam wiec bym sobie przelozyla

Gość dariagocławek
lora28 ja kupuje od razu turystyczne , mam złe doswiadczenia z tym zwykłym drewnianym , chrześniak sie strasznie o nie obiajł , wstawał posiniaczony , pozatym często wyjezdzamy a atkie łozeczko to hop siup i masz złozone , dokupie tylko matreacyk do turystycznego.

Tylko pamiętajcie, że z takiego turystycznego dziecko samo nie wyjdzie, co jest możliwe przy wyciągnięciu szczebelków z drewnianego :)

a guzik prawda bo teraz w turystycznych jeden z wezszych bokow jest odpinany tak ze dziecko moze wyjsc

Jeśli wszystko dobrze pójdzie (dopiero 10 tydzień ;) ) to chyba jednak zrobię tak jak Wy,zdecyduję się na łóżeczko turystyczne plus zwykły materacyk.

dziewczyny ja jestem strasznie nie zadowolona z turystycznego łóżeczka, syn skończył 6 msc rwie się do stania a w turystycznym to nie możliwe niema gdzie się złapać, na szczęście w piwnicy mam drewniane po starszym bracie. czy wy też jesteście niezadowolone?