Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lalelka28

szukam znajomosci, przyjazni,

Polecane posty

tez mi sie wydaje ze nigdy mnie nie kochal, stanal na nogi to malo powiedziane zobaczyl wielki swiat bo dotad pracowal w jednym sklepie i znalazl sobie mezatke...........

bylo mu wygodnie bo mial takie wymagania, gdy ja stawialam swoje to krecil sie jak mogl bo zle .............. gdy zaczely sie problemy to pokazal co moze, oddac sie mezatce a robil wrazenie milego czlowieka wierzylam mu

ona nie jest samotna matka, ona ma meza, ma z nim podpisana intercyze.... powiedziala mojemu ex ze bierze rozwod z mezem......... a moj ex nie ma mieszkania bo wynajmowac nie moze wciaz

ale nie pokaze jej podobizny bo wiem ze to nic nie da moze znajdzie sie jakis facet ktory ja przeleci?????????

Gość jak będziesz szła z pracy
chwila, a co ma piernik do wiatraka, czyli jej intercyza do braku mieszkania?

chba na rozdzielność majatkową jeśli już;) a jak to się ma do rozpadu Twojego zwiazku?

może nawet sam komiczne ją puknie i opisze to na kafeterii, będziesz miała dowód:P

do mojego rozpadu zwiazku to sie ma nijak tylko teraz mysle o swoim ektory liczy ze ona bedzie miala kupe forsy nie wiem nawet czy mieszkanie beda mieli chyba ze on wylozy swoje ciezkoz arobione pieniadze za granica ktore ulokowal w funduszu

chetnie byl poczytala o tym komiczne tylko pamietaj na zwiazek nie licz bo ona ma meza intercyze i mojego ex ktorego napewno kocha

komiczne na gwałt szuka żony:D

widzisz wiec nie rozumiem jak on mogl ja tego teges, chociaz tego nie wiem co robil z nia w mieszkaniu wiedzqac ze juz ma dwojke dzieci kazde z innym

komiczne nie moge uwierzyc ze on z nia seks uprawial, on nie jest z takich wiec dlaczego wciaz wydaje mi sie ze robil to z nia

ale wydawalo mi sie ze on nie chce sie znia tak szybko przespac? on myslal rozsadnie wiec czemu sie tam pcha?

Gość Aniq26
Szukam kogoś by się zaprzyjaznić by móc pogadać na każdy temat.Wszyscy moi przyjaciele wyjechali.A ja jedna zostałam.Mąż od rana do wieczora w pracy a ja sama.Mam 26 lat.Czekam na chętnych którzy chcą mnie poznać.