Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ni9gdy więcej

Nigdy więcej do Egiptu

Polecane posty

Gość ni9gdy więcej

Przereklamowany, drogi. Piramidy owszem, za cenę syfu smrodu i brudu. Gdybym wiedziała, moja noga nie postałaby nigdy nA TEJ ZIEMI.

Gość bo trzeba tam brac tylko
hotel 5 gwiazdkowy, prowadzaony np przez Wlochów i specjalnie sie od niego nie oddalac, bedzie super

Gość aaaaaaaaaaf
a czego się spodziewałaś w egipcie? :O poza 5* hotelem? wiadmo że arabów, smrodu, brudu i piachu

Gość magdalenkaaaa
no co ty ja byłam w tym roku i za rok wracam najlepsze wakacje :) a byłam w Sharmie. Piekne hotele, rafy koralowe, i wszystko :)

Gość Buba zlota ruba
a uwolnili tego polaka porwanego?

Gość ni9gdy więcej
jA SIĘ TYLKO UMORDOWAŁAM, SZKODA BYŁO CZASU I PIENIĘDZY

Gość magdalenkaaaa
no dziwi mnie to naprawde........a hotel jaki i ile gwiazdek? i hurgada czy Sharm ?

też byłam w Sharmie i było bosko!!! super hotel ( Farana Club) , rafy, ekstra żarełko i 9 boskich dni leżenia na plaży/przy bombowym baseniku :)

Gość nawywijałam ---
nie mogę sobie wyobrazić leżenia nad basenem będąc nad morzem:o

Gość magdalenkaaaa
ja miałam hotel 5* kilka basenów super jedzenie full drinków.....śliczna rafa koralowa przy hotelu naprawde nie ma na co narzekac

Gość za pierwszym razem mieszkalam
w 3 gwiazdkach i byla masakra, za drugim w pieciu i zupelnie co innego

Gość za pierwszym razem mieszkalam
i nie poweisz,ze 5* jest w Egipcie drogie, porownaj z Polska

Rzecz gustu. To zależy czego oczekiwałaś. Dla mnie Egipt był nieco magiczny. Piramidy mnie nie powaliły. Fakt, są ogromne i nie wiedziałam, że aż tak, zdjęcia tego nie oddają. Za to świątynia w Karnaku jest po prostu niesamowita! I to jest dla mnie cud Egiptu. Egipcjanie są namolni strasznie, ale tacy już po prostu są. Poza tym jedzie się do miejscowości turystycznych i tam tak jest. Turysta to chodzący pieniądz. Brud też jest i owszem, ale jest czysta woda, piękne rafy, słońce, wolno płynący czas, śpiew muezina, szisza i falafle na mieście....to jest to, czego w Europie nie ma i dlatego uwielbiam takie kraje mimo tego brudu i naciągactwa Arabów.

Gość ni9gdy więcej
Czego oczekiwałam? Atrakcji. A ścigałam się z syfem jakbym mieszkała pod namiotem. ZA WŁASNE pieniądze! Lepiej było siedzieć w domu i generalne porządki porobić:(

Jak widać niektórzy jadą po atrakcje w hotelu. W pracy koleżanka pytała się mnie kiedyś gdzie ma jechać czy do Turcji czy do Egiptu. Opowiedziałam jej co wiedziałam, wybrała Egipt. Wróciła i powiedziała to samo: nigdy więcej do Arabów, nigdy więcej do Egiptu. A widziała trochę bo była na rejsie. Mimo to nie podobało jej się ich nachalność i zaczeopianie.

Gość laura najlepsze
No ja też więcej się nie wybiorę:o

Gość hajajaaa
mi tez znajomy pisal , ze z hotelu sie nie ruszali, wiec po cholere jechali? musze spytac kiedys... ale on duzo pracuje wiec moze chcial odpoczac...

Gość laura najlepsze
każdy chce odpocząć...

JA TEZ BYŁAM W TYM ROKU...I TORSZKE NIE ZADOWLONA WRÓCIŁAM BO W SOTANI DNIU BOY HOTELWOY MNIE OKRADŁ...:/ ALE Z MIASTA TEZ ZADOWOLNA NIE JESTEM... PODOBNO W SHARM JEST DUUUZO LEPIEJ JA BYŁAM WHURGHADZIE

Gość ciesz sie ze
ludzie wszedzie mozna sie zrazic, ja osobiscie nie jestem zwolenniczka afrykansko-arabskich krajow i wybralam sie na podroz poslubna na Majorke i rowniez powiedzialam NIGDY WIECEJ...akurat tak trafilam ze bylo zimno i wogole nieciekawie, ale potem przemyslalam i uparlam sie na ta Majorke, musze tam pojechac jeszcze raz w inne miejsce przeciez caly swiat nie moze sie mylic, ludzie uwielbija Majorke, akurat ja trafilam zle ale mysle ze ten jeden raz, nastepnym razem pojade juz z polecenia kogos, kto sie na tym zna czyli znajomej z biura podrozy :)

Gość laura najlepsze
A ja już nie wiem gdzie pojechać. tak mało mam urlopu, a taki zmarnowany w tym roku.