Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejjjrrrrrrrrr

co zrobić jak nie mamy się gdzie kochać??

Polecane posty

Gość ejjjrrrrrrrrr

on mieszka z mamą za 6 miesiecy się przeprowadza ale narazie zmatką która jest na emeryturze ja tez z mamą i braćmi..Macie jakąś rade?gdzie możemy sie kochać...?

Gość dsaads
dworzec pkp toaleta, dworzec pks toaleta, toalety w pubach, knajpkach.itd.

Gość my też mieliśmy z tym
przerąbane. Bywało że w mróz na przystanku się bzykaliśmy

Gość klljkljlkjhl
na polu na stychu w windzie klatce samochodzie po lozkiem

Gość dobry psychiatra
ejjjrrrrrrrrr

Gość ejjjrrrrrrrrr
powznie się pytam wbrew pozoorm to jest problem

Gość wiecie wiecie co
wziąć na wstrzymanie:)

Gość kajus24
Zamiast na impreze zrzuccie sie i wynajmijcie jakis pokoik na weekend. Niekoniecznie w hotelu.JEst mnostwo tanich pensjonacikow, pokoikow dla stidentow zaocznych itd...kombinujcie!

Gość MiłaGosia
Też mam ten problem?

Gość skad wiesz ze jest katoliczka

swojego czasu, kiedy się jeszcze mieszkało z rodzicami, ja sie kochałam w domu o mojego ówczesnego chłopka. U mnie było ciężko, ale jego rodzice nigdy nie wchodzili do pokoju, kiedy ja u niego byłam, ba - nawet go nie wołali w jakichś tam sprawach, nie pukali ... po prostu tak, jakby nas nie było. Wiem, że kiedyś poszedł i ich o to poprosił. Kiedy się dowiedziałam, to myslałam, że się ze wstydu spalę :) - nie ma co się oszukiwać, że pewnie wiedzieli, o co chodzi. Ale za to jak my w tym jego pokoiku dwa na dwa szaleliśmy ..., co tam się działo ... :D Ehhh ;) Muszę przyznać, że mimo, że warunki może niezbyt sprzyjające, jeśli chodzi o seks, to był to jeden z tych lepszych. Fajnie to wspominam :)

Gość ofer ma
"Fajnie to wspominam " wynocha do męża a nie tu optymizm rozsiewać!!!! kafeteria to nie miejsce dla spełnionych i zadowolonych z życia optymistów. precz!!!!!!!

mąż musi coś tam przez chwilę do pracy zrobić :) - mam "wolne" przez jakies 20 - 30 minut. Mogę szaleć na kafe ;)

Gość ofer ma
hahahaha zwycięstwo!!!!!!! 20-30 minut to mały pikuś, przez tyle nie jesteś w stanie zburzyć niczyjego szarego i beznadziejnego, pełnego samotności i rozpaczy świata!!!!! weźmiemy cię na przetrzymanie aż wrócisz do swojego życia zostawiając kafeterię taką, jaką zostać powinna :D

ofer ma, ;) chyba jednak wcześniej skapituluję, bo się śpiąca robię. A chciałm wspaniałomyślnie zaczekać na męża - no trudno, dziś będzie bez "wspaniałomyślności" ;)

Gość ofer ma
a to się mąż nie ucieszy. ale dobranoc.

Gość MiłaGosia
No cóż? dobrze że inni mają co wspominać,mam cicha nadzieje że kiedyś też tak będę...ale narazie mamy kłopot?? Brat wraca na święta z zagranicy a przy nim moje dotychczasowe sztuczki już nie wystarczą.Z pewnościa się domyśli że jego "mała siostrzyczka" nie jest już grzeczną...

rzeczywiscie lipa Klaudka i teraz ten chlopak co u niego w pokoju szalelliscie, jest Twoim mezem?:) to chbya cicho sie zachowywaliscie?:)

Gość MiłaGosia
Myślę że cicho to nie jest dobry pomysł? jak jest za cicho to jest odrazu podejrzane....hahahah.Wiem to z własnego doświadczenia.