Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdsdsdsdssjulkololo gfgr

O CO CHODZI ???? FACECI JAK TO JEST ??KOBITKI JAK WIECIE TO PISZCIE EH

Polecane posty

pomozcie mi bo nie wiem ,co o tym myslec .. czy to normalne ,czy tez nie? to jest moj pierwszy chlopak, z ktorym uprawiam seks ... i ja niestety nie wiem, ile razy w ciagu dnia faceci ( a wlasciwie w ciagu ok.3-4 godzin )moga sie, hmm, spuszczac ... dzis robilam chlopakowi loda i bardzo szybko sie spuscil ..tzn.tak jak zwykle ,ale tym razem chyba byl mega napalony po tym, jak mi minetke robil), po nastepnej godzinie byl seks ... i po nastepnej godzinie ,czy tez dwoch ,zaczelam robic mu loda ... penis mu stanal i stal caly czas tak jak zwykle, byl mega twardy ,chlopak byl podniecony,ale tym razem cos dluzej mi szlo robienie loda ;/ tzn.robilam wszystko tak samo jak zawsze ( a zawsze jak mu robie to sie spuszcza dosc szybko ,nie wiem moze to jakis napal jest na poczatku),ale w pewnym momencie on sie zasmial i powiedzial,,dobra starczy juz heh'' i polozyl sie :( zrobilo mi sie smutno,bo pomyslalam ,ze to moze ja cos zle robie :( ze go nie moge podniecic :( doprowadzic do orgazmu :(( i pytalam ,co sie stalo,a on na to ,ze nic ,ze po prostu juz mu sie nie chce :(( o co chodzi ? czy po prostu byl wymeczony i nie mogl dojsc? czy to moze przeze mnie :(??

Gość ZAsADA _jEST_JEDNA
fi*t to nie kran ze spermą musi czasem odpocząc

ZAsADA _jEST_JEDNA - ojj ,bo juz sie balam ,ze moze to moja wina,ze nie moge go doprowadzic :( a sam chcial tego loda ,a nagle mu sie odechcialo jak zaczelo to dlugo trwac

Gość ZAsADA _jEST_JEDNA
facet jak dzieciak cos zechce a jak juz sie pobawi to mu sie odechciewa /tym razem odechcialo mu sie loda/ a Ty pewnie spisalas sie super

dzieki :) no wlasnie im sie cos zachciewa jak dzieciakom ;/