Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmulona buuuuuu

albo sie zrzygam albo zes......

Polecane posty

Gość zmulona buuuuuu

we wtorek mialam cos na ksztalt chyba grypy zaladkowej bo mnie gonilo do kibla caly dzien, wogole zle sie jakos czulam i zbieralo mnie na hefty. wypilam jedna smecte, wzielam jedna tabl stoperanu. wczoraj jakby bylo lepiej, jadlam normalnie, nie gonilam do kibla. na noc przed samym spaniem kolo 22 znowu mnie zmulilo dosłownie w sekundzie, bralo mnie na hefty i zaczal zajebicie bolec brzuch. ale tak ze nie wiem czy to brzuch, czy kiszki czy ch...wie co:/ dzis od rana znowu mnie troche muli i poblewa brzuch..... juz nawet boje sie cokolwiek jesc. napiszcie jak moge se ulzyc, co ewentulanie zazyc. dzieki

Gość postaraj sie nic nie jesc
dzis, i duzo pij zeby sie nie odwodnic. jesli bedziesz miala goraczke i bedziesz ciagle zle sie czuc jedz na pogotowie

weź Ranigast ,naprawdę pomaga.W ubiegłym tygodniu cała moja rodzinka przechodziła grypę żołądkowa,ale ratowaliśmy się Debridatem w tabletkach[na receptę],wczesniej Ranigastem.Pij colę,też pomaga:)

łykaj kapsułki ,albo jogurty naturalne ,oba z zywymi kulturami bakterii,no-spa też nie zaszkodzi:) Zdrowka zyczę:)

Gość postaraj sie nic nie jesc
nie radzcie jej nic brac bo moze jest tylko zatruta a nie ma grypy. ja mialam takie objawy po zatruciu sie lodami na galki ; /

Gość zmulona buuuuuu
no wlasnie ja nie jestem pewna czy to grupa czy zwykle zatrucie. nie jadlam nic nadzwyczajnego, to samo co zwykle. dodam jeszcze ze mi sie czesto jak nie clay czas odbija pepsi, nospa, ranigasty to wszystko wiem..... nieraz maila grype zoladkowa ale to bylo zawsze tak ze jak mnie zozyo to z lozka nie wychodzilam a teraz jest tak ze chodze do pracy normalnie

Gość zmulona buuuuuu
sorki ucina mi litery

trudno powiedziec,ja chodzilam,tylko mnie nudziło ,syn miał wymioty i goraczkę ,mąż biegunkę ,a córkę bolał brzuch:)

Gość trodno
kiedys jak bylam mala i mnie starsznei gonilo do kibelka lekarka kazala mi pic cole :D i polknac zwyczajne fusy herbaty ale nei zaparzone tylko takei suche. pomoglo w ciagu kilki godz bylo juz po sprawie [:

Gość zmulona buuuu
pasowaloby sie polozyc do lozeczka, wyspac porzadnie, odpoczac to by przeszlo ale coz trza tyrac i sie nic nie poradzi:/

Gość zmulona buuuuuu
aaaa zjadlam teraz mala kromeczke chleba i pije herabte bo az mi sie slabo robilo z glodu...mam nadzieje ze nie sheftam:/

Gość zmulona buuuuuu
a danonki moga byc bo je uwielbiam;)??

niby lekkie ,ale ten cukier może Cię zmulić.,łakomczuszku :D.lepsze jogurty naturalne z zywymi kulturami bakterii

Gość zmulona buuuuuu
wodka napewno nie bo nie toleruje, od razu heftam... zara pojde bo te jogurty mimo ze sa ble bo kwasne;)

Gość zmulona buuuuuu
minelo kilka dni a ja czje sie jeszcze gorzej

Gość zmulona buuuuuu
byl jeden dzien lepszy a potm sie zaczelo... jutro ide do lekarza.. teraz mam tak ze boli mnie zajebiice gloa i mam zawroty glowy i mi slabo caly czas...mam takie 37,2-37,5 nie boli mnie gardlo ani nim, fakt jestem zakatarzona,,,do tego od wczoraj mam cos z lewym okiem.....cale czewne i lzawi, i jakby ropka sie lała

Gość zmulona buuuuuu
nie wiem co to, czy jakis pieprzony wirus czy co..

Gość zmulona buuuuuu
aaa i mdl mie prawie caly czas

oryginalna coca-cola+słone paluszki i przejdzie - to jedyne moje i nie tylko wypróbowane lekarstwo na jelitówkę...

Gość zmulona buuuuuu
pirania ale to by trwalo juz przeszlo tydzien?

sorry, że tak późno.. nie 2-3 dni. Idź lepiej do lekarza bo to nie jest w takim razie jelitówka.

Gość Kluśka
Idź do lekarza. To może być wiele rzeczy- od zatrucia i grypy żołądkowej (jeśli grypa żołądkowa to miałabyś gorączkę) aż po nieprawidłowe działanie jelit/nerek. Udaj się do lekarza pierwszego kontaktu, nie gdybaj, może to nic, ale lepiej sprawdź. Ostatecznie dostaniesz jakiś antybiotyk pewnie. Wolisz żyć w stresie że za chwilę może Cię znowu dopaść "pilna potrzeba do kibelka"?... Pozdrawiam i życzę powodzenia:-)

Gość zmulona buuuuuu
bylam u lekarza i mnie doslownie wcielo.....siarczyte zapalenie oskrzeli. antybiotyk i do 16-go w domu:/