Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna kwestia

Czy zdarza się wam mieć do bluzki na ramiączkach nie całkiem ogolone pachy?

Polecane posty

Gość Pewna kwestia

Zdarza się wam wam w lato wyjść na miasto w bluzce na ramiączkach jak macie przez parę/kilka dni (czy nawet 1 czy 2 dni) nieogolone pachy i widać lekki odrost, delikatny zarost? Nie krępuje was to? Nie uważacie za niechlujstwo?

Gość lokakakakakak
Nigdy mi się to nie zdarzyło. Nawet w zimie, mając kilka swetrów na sobie, pachy mam ogolone. Nogi i bikini również. Nigdy nie wiadomo, czy nie będzie trzeba się rozebrać, przebrać itd

Gość niechlujstwo i zaniedbanie
dziwie sie dziewczynom, ktore tak potrafia byc w tramwaju, albo w pracy, albo nawet w lato pojsc z kolega na piwo, a pod pachami slady odrastajacego zarostu

Gość lokakakakakak
Spaliłabym się ze wstydu. Ostatnio np mąż zrobił mi niespodziankę i zabrał mnie wprost po pracy na basen. Pomyśl jakbym się czuła gdybym miała zarost pod pachami, bikini i zarośnięte nogi. Fuj. Wolę być przygotowana.

albo niedokladnie ogolone nogi to tez masakra, ale mnostwo dziewczyn chodzi w lato w bluzkach na ramiaczkach i widac, ze przed wyjsciem z domu to one raczej pach nie ogolily

A mi się to u kobiet podoba jak ma pod paszkami takie kropeczki ciemne, albo mają szczecinkę, to zmysłowo wygląda i mnie podnieca nawet

to niech tak maja w sypialni, ale nie w miejscach publicznych

Gość Kolsa
Zdarza się, inaczej musiałabym charatać pachy golarką co 12 h, bo szybko mi zarost odrasta.

a nie lepiej zalozyc wtedy t-shirtu jak nie ma czasu sie ogolic? :o

Gość a ja się dziwię jak można nie
mieć ciekawszych zajęć niż golenie pach, bikini, nóg i opowiadanie o tym na forum:O

Gość do tego niechlujstwa i zaniedb
ania Maz Ci zrobil niespodzianke i zabral po pracy na basen hehehehe Dobre . Czyli co do roboty nosisz srtoj kapielowy ? Czy plywalas ogolona i naga ? Dobrze ze Cie na nurkowanie nie zaprosil ,bo sprzet z deka wiekszy .:P

bo poziom higieny i estetyki niektorych poraza :o

Gość silne włosy
Wyobra,xcie sobie drogiem gimgówn... gimnazjalistki, że wiele dojrzałych kobiet ma bardzo silne owłosienie - wtedy także na głowie mogącieszyć się bujna czupryną. Szczególnie mocne włosy mają brunetki. Niemożliwym jest depilowanie się i golenie 3 razy dziennie - no, chyba, że jest się gimnazjalistka, za którą wszystko mama robi. U kobiet z silnymi włosami już po paru godzinach widoczne są drobne odrosty. Tak samo jak u mężczyzn: jeden może się spokojnie golic na twarzy co 2 dni, a inny by byc bez przerwy gładkim musiałby robić to kilka razy dziennie. Ale cóż, osoba bez włosów, której rośnie najwyżej jakiś marny meszek i bez golenia ledwo widoczny tego nie zrozumie. :-O

silne włosy, co innego pachy ogolone rano i po paru godzinach przebijajace wloski, a co innego kilkudniowa szczecinka. nawet nastolatki maja pod pachami silne wlosy o ktorych piszesz, ze nawet po goleniu widac slady, ale co innego sladu po goleniu z tego samego dnia, a co innego zarost kilkudniowy

Gość silne włosy
No własnie u mnie po paru godzinach po goleniu pachy wyglądają jak u mojej słaboowłosionej koleżanki po tygodniu :-O :-D Zapewne wg niej jestem zaniedbaną fleją :-D Chciałabym widzieć jak byś śpiewała mając takie włosy jak ja :-D Na szczeście rekompensują mi to moje gęste włosy na głowie sięgające do pośladków :-) A tamta koleżanka ma wyleniałe piórka na długo,ść zapałki. Trzeba przyjąć do wiadomości, że natura różnie ludzi obdarzyła: a mój facet ma całkiem bezwłose łydki :-D jak po depilacji. Drogie dzieci, ludzie są różni. P.S. Nota bene z tą wyleniałą blondynką bardzo się lubimy :-D

Gość akurat tu sie zgodze...
bo ja tez mam niestety te mocne wlosy;/ ale... jak rano przejade maszynka po pachach to przeciez za 2h nie mam wlosow siegajacych do pepka... bez przesady... jesli nawet odrastaja to dopiero wieczorem w domu mozna cos zauwazyc... ale hm.. za to na nogach po ogoleniu zostaja Mi takie czarne kropki i co mam zrobic?? dusic sie w lato w dzinsach bo jakas panienka ma slabiutkie wlosy i moze nie golic nog tydzien?? ludzie opanujcie sie... co innego jak ktos ne goli sie tydzien a co innego jak ktos golil sie rano... do autorki: a owlosienie Twojego chlopaka Ci nie przeszkadza??

Gość lokakakakakak
Niespodzianka polegała na tym, że mąż zabrał wszystkie potrzebne rzeczy (stroje kąpielowe i klapki) i przyjechał po mnie do pracy. Prosto z niej pojechaliśmy na basen. Nie wiem co w tym dziwnego.

Gość do silne wlosy
silne włosy - pozdrawiam cie, a takie paszki z ciemnym zarostem, ze po goleniu widac slad sa seksowne i faceci to lubia

Gość do silne wlosy
a takie kropki na nogach tez wcale zle nie wygladaja

ja nigdy nie rozumiałam, jak moja koleżanka może podnosić rękę w autobusie, żeby złapać się tego drążka na górze, mając włosy pod pachami w widocznej fazie wzrostu... spokojnie mogła się złapać czegoś na dole. czy ona myślała, że nikt nie zauważy, czy co? włosy ma ciemne i mocne, wszystko było widać. ja się zawsze kryję z pachami, ale to już inna historia ;)

Gość te kropki wygladaja zle/
niestety... i do tego nogi wcale nie sa gladkie... jedyna mozliwoscia jest chyba laser.. no ale nie stac mnie.. niestety;/

Gość ale plama
"ja nigdy nie rozumiałam, jak moja koleżanka może podnosić rękę w autobusie, żeby złapać się tego drążka na górze" :o :o :o macie nieźle zryte poczucie estetyki, Bóg nas stworzył owłosionych, to było normalne. ale w dobie bezwłosych niemowlaków kilka kropek to dla was problem. proponuję pójście na laserówkę skoro tak was to boli, a paniom, które akceptują siebie z włosami czy bez dać spokój. obrabiacie komuś dupę, bo ma włosa tu i ówdzie, super z was koleżanki :o ja sama nie toleruję włosów, ale u SIEBIE. inne kobiety gówno mnie obchodzą i gówno mnie obchodzi czy ktoś podnosząc rękę w miejscu publicznym ma pod pachą trawę, włosy, słomę czy nie ma nic.

Gość ta twoja kolezanka jakas dziwn
jak mozna tak reke podnosic jak sie ma wlosy pod pachami kilka dni? :o

Gość do lokakakakakak
widac, mysle, ze taki pachy jak na pierwszym zdjecium to wrecz kreca facetow

nie mam zawsze wygolonych pach na zero ( nie mylic z dlugimi kłakami) jezeli wiem ze nie bede musiala pokazywac pach. w innym wypadku zawsze mam gładkie inaczej byms ie ze wstydu spalila

Gość a przy facetach swoich sobie
bardziej pozwalacie i o gladkosc juz tak nie dbacie?

Gość lekko nieogole sa sexy