Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna kwestia

Czy zdarza się wam mieć do bluzki na ramiączkach nie całkiem ogolone pachy?

Polecane posty

POd pachami gole sie co 3-4 dni.Ale nogi....... Wiem ze niektorzy mi nie uwierza ale gole co 3-4 mesiace :). Czesciej nie musze :).

Prawiczek :D. ja nie mam prawie wcale zarostu na nogach. :D Dlatego tak rzadko je gole :D Ehhhhhhhhh

:) No to sie dogadalismy :) Spadam lulu dobranoc prawiczek :) Dobranoc wszystkim :)

Gość against hairy fairy
golcie sie dziewczyny, bo nie znacie dnia ni godziny :D:D a tak na marginesie, zawsze gole pachy, jak tylko cos odrosnie (czyli co 3 - 4 dni), nogi raz w tygodniu, bikini co 1,5 - 2 tygodnie

Gość against hairy fairy
zarost na nogach??? myslalam, ze wystepuje tylko u facetow i to na brodzie?? :P

against hairy fairy >>> Faktycznie spiaca jestem strasznie WLOSOW :)na nogach....

Gość o bozzzzzze
wiedzialam,ze tylko ja mam tak przekichane. czy tylko ja codziennie gole nogi i pachy, bo inaczej mialaym busz? :o pod pachami po paru godzinach zuje odrost, a na nogach po jednym dniu. mam strasznie silne i ciemne owlosnienie ciala, ale na glowie mam blond wlosy tez geste.

Gość ana_katia
też mam bardzo ciemne i gęste włosy na nogach, na rekach zresztą tez.. problem najgorszy to taki że jak je depiluje to wrastają co drugi pod skórę i mija czas żeby to wyjąc wiec długo sie schodzi jak musze chować nogi pod spodniami, teraz jak zimno to przynajmniej można załozyć grube rajstopki... golic nie moge bo sie jeszcze gorzej wzmacniaja i nawet ogolone po paru godiznach czuc no i sa czarne kropki nawet od razu po ogoleniu... a co do pach - jak było lato to goliłam co 1 lub drugi dzień, teraz tak raz w tygodniu, chyba ze zakladam krótki rękawek to na bieżąco...

Gość mistrz_zen
@ hairymaniac - widze ze mamy podobne upodobania i podniecaja nas te same rzeczy :)

Gość ksdjcir hfjur
spierdalaj jebani fetyszysci :O

Gość De Depilacji Marsz

Gość dobrze ze kobiety z kafe
jednak dbaja o siebie :) ze tych co chodza na ulicy z nieogolonymi pachami tu za bardzo nie ma :)

Gość o g o lo na apacha
zajebisty temat :P

Gość saishuu ressha
prawiczek, jaki ty jesteś żałosny, człowieku :o idź zalicz jakąś pannę, bo ci hormony we łbie buzują i pierdolisz jak potłuczony.

Gość też tak mam niestety
jak nie oglolę nóg, bikini i pach codziennie to wyglądam jakbym nie robiła tego tydzień.... więc by czuć się zadbana muszę przynajmniej co drugi dzień przejechać wszystko maszynką, wkurza mnie to bo przez ten zarst nie mogę używać balsamów brązujących, bo musiałabym je nakładać od nowa po każdym goleniu wrrrrr

Gość czsdc
prawiczek niby porządny chłopak a pierdolisz farmazony, jestes wkurwiający wiesz?

Ja akurat skusiłam się na laserową depilację włosów (również pod pachami) więc jak na razie nie mam z tym problemów. Sama źle bym się czuła, gdybym się nie ogoliła, ponieważ mam dość ciemne włosy i jasną karnację, natomiast u innych osób zupełnie mi to nie przeszkadza. Nie rozumiem, dlaczego depilacja stała się wręcz \"obowiązkiem\" kobiety, zabiegiem, któremu należy się poddawać, gdyż w innym przypadku będzie się osobą \"gorszą\", skupiającą na sobie niemiłe spojrzenia osób, które zauważą to karygodne \"zaniedbanie\". Człowiek rodzi się owłosiony, taka jest jego \"uroda\" i jeżeli ktoś nie odczuwa potrzeby usuwania tego owłosienia, to mnie to w żaden sposób nie odrzuca, o ile oczywiście taka osoba dba o higienę i myje się wystarczająco często, żeby nie wydzielać nieprzyjemnego zapachu spod owłosionej pachy:)

Gość przynajmniej
własne pachy golę codziennie rano pod prysznicem. Pachy innych mnie absolutnie nie interesują :o Zgadzam się z wypowiedzią MeLady.

Gość okiem faceta
ale jak kobieta w ogole nie goli sie pod pachami a nosi bluzki na ramiaczkach to juz przesada

Gość nie ma dla mnie żadnego
problemu, w końcu to natura, a nie rewia mody dla pospólstwa... moje pachy i moja sprawa!

Gość Popieram Cię Hairymaniac
Też to lubię, a te dziewczyny, które wychodzą na ulicę nieogolone nawet nie wiedzą pewnie, że mi staje jak to widzę :D

Gość sfsdfsd
nigdy jak nie mam czasu sie ogolić to zakladam albo długie rekawy albo nogawki

Gość odrost włosów
niestety włosy odrastają. odrost włosów - nie tylko wy macie takie problemy. polecam http://www.handsomemen.pl/Tag_porady,Odrost%20w%C5%82os%C3%B3w,0.html

Gość karafka decanter
Ja tam codziennie gole nogi, pachy i bikini. Niestety jestem z tych dziewczyn z ciemnym owlosieniem i nawet po ogoleniu pach i tak mam tam ciemniejsza plamke, a co dopiero na drugi dzien.