Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mxfgjtjgf

Znowu??

Polecane posty

wiadomo ze rade sie da plus ma sie wszystko po pierwszym wiec nie ma az tylu wydatkow, tylko wlasnie ja sie boje tych nieprzespanych nocy znowu :O moj do 2 miesiaca usypial dopiero o 4 rano (nie byl placzliwy tak w ogole ale nie dalo rady odlozyc do lozeczka pomimo ze nic go nie bolalo) i przez to zaczelam sie nawet zastanawiac czy aby napewno chce drugie dziecko :O

kluska moze i tak, ale moj gin powiedzial ze nie moze mi nic przypisac nie karmilam juz wiec tabletki dla karmiacych odpadaly, gin nie wiedzial w jakim jestem dniu cyklu, mowil ze branie teraz tabletek nie ma sensu, bo moge w kazdej chwili dostac okres z racji tego ze miesiac juz nie karmie no ale do 5-tego juz niedlugo, napewno cos mi przypisze :) -mam taka nadzieje... heh

Dokładnie rade damy.. trochę mi żal że nie na swoim ale co tam... tylko wiecie co, ten mój to mój chłopak nie mąż... zaręczyliśmy się ale jakoś obydwoje o ślubie nie wspominamy... jednak jeśli zaciążyłam to go zaciągnę już do urzędu.. tak sobie myślę że mój bardzo nalegał nad autem 7 osobowym no i kupiliśmy... kurde może on to zaplanował i 5 dzieci chce narobić;) Nie wiem czemu ale śmiać mi się z tego chce... 21 lat i dwoje dzieci już będzie

katamanka - dokladnie, najciezej na poczatku a pozniej wlasnie lepiej bo juz zakonczone kaszki, pieluszki itd. tylko ten poczatek :O mialam teraz zakrecone troche ze zmiana proszkow na krazek i myslalam ze mam okres a potem sie okazalo ze to tylko krawienie jakies i w rezultacie mam krazek ale chyba on teraz nie chroni. ja wlasnie bym chciala drugie jak maly bedzie mial 4 latka gdzies tak

moja jak skończyła msc zaczęła ładnie noce przesypiać.. w ogóle fajna jest nie mam z nią problemów więc mam nadzieje że z drugim tak samo będzie

Evi powiedz ginowi zeby przepisal bo nawet jak dostaniesz to przeciez musisz miec w domu i zaczac brac. niedlugo powinnas dostac @ ja czekalam poltora miesiaca odkad przestalam karmic piersia

Catarinka ja mam 22 i juz dwojke w domu :) - bedzie dobrze 🌻 juz niedlugo bedziemy obchodzic 3 rocznice slubu :) my na swoim ale za to mega kredyt do splacenia...

ja pierwsze też urodziłam w wieku 22 lat i nie żałuję tego. ale tak z perspektywy czasu, to podziwiam was, młode mężatki i matki, że się nie boicie.

kluska ja chcialam leciec do niego jak tylko okres dostalam, ale on mial urlop... moglam isc do innego gina, ale tak od zawsze chodze do niego, przyjmowal moje porody itp ze nie mialam serca go "zdradzac" hehe heh 5-ty juz niedlugo , stresuje sie jakbym pierwszy raz do gina miala isc

Catarinka to tylko pogratulowac grzecznej nini. moj grzeczny bardzo byl tylko ze nie spal a ja chodzilam po scianach i padalam z przemeczenia. pomimo ze byl cichy i spokojny :O tobie zycze takiej samej ladnie spiacej niunki za drugim razem a sobie tez zycze przesypiajacego noce dzieciatka :D ok zmykam stad bo to chyba nie temat dla mnie pomimo ze mam obawy ale mam nadzieje ze bedzie ok. raczej prawdopodobienstwo jest bliskie zeru pozdrawiam Was serdecznie i zycze wszystkiego najlepszego niezaleznie od tego czy jestescie czy nie jestescie w ciazy

kluska ja tez dostalam okres dokladnie po 1,5 miesiaca z ta pierwsza wizyta sie posieszylam, bo myslalam ze bedzie jak za pierwszym razem, synka przestalam karmic i zaraz okres dostalam, wiec myslalam ze teraz tez tak bedzie i migiem do gina sie zapisalam, a tu okresu jak na zlosc nie bylo...,1,5 miesiaca Catarinka dobrze masz z ta corcia, moja w nocy spi max 6 godzin , pozniej budzi sie co 3 jak w zegarku a zaraz skonczy 3 miesiace

kluska 🌻 Catarinka czy Ty juz test robisz? a moze meza opierniczasz?

Ale rade dajecie i to jest najważniejsze. Ja test już chyba jutro zrobię bo nim mój ten test przywiezie to już sami w domu nie będziemy a wole na spokojnie... kurde no z chłopami...

Mój test stoi w korku;) No moja je ostatni raz koło 21 później jakoś koło 4, reszta też co 3-4 godziny ale je i śpi więc nie przeszkadza mi to. 10 minut i sama się kładę dalej spać...

ehhh mojego tez jeszczed nie ma, na podworku siedzi i przy garazu robi na szczescie moje dzieciaki spia, a po 16-tej wpada do mnie kolezanka z corka

za szybko, mniej wiecej wiem kiedy mialam plodne dni, to bylo zaledwie pare dni temu ,wiec nie ma sensu robic testu chociaz to tylko moje przypuszczenia poczekam i test zrobie 4-tego listopada jezeli do tego czasu okresu nie dostane po 1 ciazy okres przez pierwsze miesiace dostawalam dopiero co 35 dni, gdzie przed zajsciem mialam zawsze 28

aha.. u nas minęły ponad dwa tygodnie więc to już raczej pora na test... mój właśnie wrócił.. teściów nie ma to może zrobię test...

to zrob, trzymam kciuki zeby bylo tak jak chcecie ja zaraz spadam, bede miala gosci i jeszcze szwagierka dzwonila ze pod wieczor przyjdzie wiec bedzie towarzysko dzis buziaki, pozniej napewno tu wejde

Gość katamanka
Catarinka miałam dokładnie to samo odczucie co Ty ! Niby ulga ale z drugiej strony jakoś mi szkoda było he he

Spytałam mojego jaką antykoncepcję teraz stosować będziemy a on że Bożą... jak Bóg da to będzie, jak nie da to nie będzie... Nic tylko po łbie zdzielić;) On chyba na prawdę specjalnie tego vana chciał kupić;)

no ale z Was kolezanki :-P teraz ja tylko w napieciu bede zyla :-P