Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biseksualna Marika

Topic dla BISEKSUALNYCH

Polecane posty

Gość ...bla...
Tak zauważyłam że większość kobitek marzy i marzy i nie wymarzy bo wymaga fotografii masz plamke pod okiem spadaj masz tłuszczyk spadaj i tak trwa selekcja lub po prostu trwa kolekcjonowanie foto

I jaj Kaczynski mogl wygrac wybory skoro polskie spoleczenstwo jest chore...........

Gość laseczka26
Dziewczyny pilnie potrzebuje kochanki, nie mogę juz wytrzymać, muszę jakąś mieć i to natychmiast. Puszcze się z jakąś atrakcyjną bez chwili wachania :) Poznań i okolice.

Gość Mike..
a może być trójkącik ze mną i moją żoną ?

Gość Less29
Jeśli jesteś zainteresowana spotkaniem z cholernie atrakcyjną i kobiecą less, za którą oglądają się kobiety i faceci i masz ochotę na ostre i mocna spotkanie polegające na czystej przyjemności to napisz. GG: 2385211 Możesz puścić się i dać mi choćby i dziś...

Gość Słoneczko16
Hej Less Szkoda że dopiero dzisiaj przeczytałam Twój wpis ale jeśli nie umawiasz się jeszcze z jakąś laseczką i masz ochotę poszaleć... z młodziutką, sexowną, uroczą i zwariowaną nastolatką :) to dawaj znaka :) Ja bardzo chętnie oddam swoje ciałko w doświadczone rączki i paluszki :) Jestem blondynką (długie włosy), szczuplutka, chłopcy i dziewczyny mówią że również o bardzo ładnej buzi :) Zawsze fantazjowałam jak jakaś starsza przejmuje nademną kontrolę, więc nie zastanawiaj się, tylko pisz i rób ze mną co chcesz :) GG: 2346743

Gość Bardzo Atrakcyjna Para
Hej wszystkim bi kobietkom :) Przepraszam, że wtrące się z tematem bardziej dotyczącym trójkącika niż samego spotkania sam na sam z drugą kobietką, no ale może a nóż się jakaś znajdzie :) Mam 27 lat, jestem w szcześliwym i szalony związku z moim chłopakiem od 3 lat, ale nigdy nie ukrywałam, że strasznie podobają mi się również kobiety. Strasznie chciałabym poznać jakąś dziewczynę z którą mogłabym się kochać sama jak i czasami z moim partnerem. Nie wiem na czym to polega ale widok mojego partnera z inną atrakcyjną kobietką doprowadza mnie do erotycznych spazmów :) Taki trójkącik jest dla mnie czymś pięknym, zmysłowym i takim aaah i oooh! :) Może dlatego patrze na to w ten sposób bo jestem w 100% bi i w drugiej kobiecie widzę piękno a nie zagrożenie, poza tym jestem pewna swojej miłości z moim partnerem. Jednocześnie nie wyobrażam sobie trójkąta ze mną i dwoma innymi facetami, bo takie coś mnie obrzydza i jest dla mnie czymś kur....ewskim. Kobietki jeśli macie ochotę, pogadać, spotkać się, wymienić poglądami to zapraszam na moje gadu-gadu: 4327618, jesteśmy z Wawy. Caluje wszystkie kobietki myślące podobnie jak ja i szukające takich kobietek jak ja :*

Gość Karolinkaaa24
Postanowiłam podzielić się swoimi odświadczeniami i fantazjami na tym forum bo nie mam komu tego opowiedzieć. I ja również mam chłopaka i jest naprawdę fajnie, próbowaliśmy już seksu w trójeczkę i było baaardzo eskscytująco, właśnie siedzę w domu sama bo mój chłopak wyjechał i mam straszną ochotę na dziewczynę :) Mam ochotę pieścić inną i patrzeć z bardzo bliska jak mój posówa inną :) Patrzeć z bliska i słyszeć ten dźwięk jak mojego chłopaka peniś wchodzi w mokrą cipke jakiejś laseczki :) I jak się ślizga po jej soczkach, ten dźwięk wchodzącego szybko penisa w mokrą cipke innej doprowadza mnie do szleństwa :) A na koniec oczywiście mój finiszuje na jej twarzy i ciele a ja taką mokrą reką od jego spermy uderzam ją w pupe to kolejny zajebisty dźwięk :) Mam fioła na punkcie dźwięków wydobywanych podczas seksu, uwielbiam jęczeć podczas seksu i słuchać jak inna jęczy :) Mój czasami też jęczy jak dochodzi :) A co do fantazji to chciałbym kiedyś w trójkąciku żeby mój tak strasznie długo posówał inną a potem skończył na jej twarzy, ja wziełabym odrobinę spermy, rozsmarowała sobie na dłoni i z całej siły strzeliła ją w twarz, tak ażeby cała sperma aż zleciała z jej twarzy, następnie bym ją namiętnie całowała i czekała na wymierzenie mi sprawiedliwości przez mojego chłopaka :) Mmm... dźwięk rozcieranej spermy, później taki chlast i na koniec ja krzycząca podczas wymierzania mi sprawiedliwości... nie ma nic lepszego!

Gość skołowana777
Ja mam bardzo dziwną sytuację. Zawsze podobały mi sie dziewczyny. Było kilka luźnych związków, jeden poważny. Ale zawsze byłam też z facetami. Prawie trzy lata jestem ze swoim chłopakiem. Planowaliśmy nawet zaręczyny i ślub. Kiedyś w żartach namówił mnie na pocałunek z moją najlepsza przyjaciółką. Myślałam że już mi się wszystko ułożyło, że kocham tylko jego i nigdy nikogo innego.. Ale nie moge przestać o niej myślec.. Budzę sie w nocy i tęsknię za nią dużo bardziej niz zwykle. Marzę żeby ją całować.. a ona jest w związku z moim najlepszym przyjacielem. osobiście ich zeswatałam. Ostatnio Ona przyznała mi się że od dawna mnie kocha. Doszło do tego że unikam swojego własnego mężczyzny ale nie chce go zostawić.. Tęsknię do niej. nie wiem co zrobić. poradźcie coś..

Gość taka sobie para
szukamy dziewczyny ( bardziej dla niej niz dla niego) - dla chetnych zostawiam mail : oni2011@o2.pl

Gość do skolowana777
nie jestes sama...ja mam podobnie:(

Gość up......
Lubie czytac o biseksualistach...kreci mnie wszystko co jest zwiazane z BI

Gość bo sam jestes
bi-gejem

Gość Madzia-GD
Tak to właśnie jest z niewinnymi zabawami, na początku jest zawsze super i traktujemy to jako nowe doświadczenie a problem zaczyna się jak ta druga dziewczyna zaczyna podobać nam się zbyt mocno :) Ja osobiście wolę od samego początku traktować kontakt z drugą dziewczyną jako wspaniałą przygodę a nie jako miłość bo wiem że później mogłabym sobie z tym nie poradzić :) Jestem bi i chce mieć faceta ale to nie oznacza, że nie mogę zakochać się w innej i jej pragnąć tak samo a czasami i mocniej niż mojego faceta hihihi :) Nigdy nie zrezygnuje z zabawa z dziewczynkami :)

Gość Orgazm dany przez kobietę
A ja pochwale się, że wczoraj przeżyłam jeden z najlepszych orgazmów w moim życiu, razem z moim chłopakiem i moją przyjaciółką... a właściwie to już naszą przyjaciółką :P Zaczeło się od długich pieszczot, bardzo długich, potem przerobiłyśmy kilka pozycji na moim chłopaku aż skończyło się to orgazmem mojej Madzi :P Na koniec ja leżałam na pleckach, mój chlopak wchodził we mnie od przodu a nad swoją twarzą miałam ociekającą szparke Madzi, mój paluszek był w jej dupeczce a ona swoją zwinną rączką pieścił od przodą moją cipke. Mój paluszek w jej dupeczce, ona siadająca swoimi mokrymi wargami na mojej twarzy i uczucie penetrującego mnie kutasa z palcami Madzi doprowadziły mnie do takiego orgazmu że myślałam że nie wytrzymam :) Dziekuję za uwagę i życzę podobnych orgazmów.

Gość myszka1988
hej..mam 22 latka 173cm ,szczupła,zgrabna i podobno ładna:) chętnie poznam kobietkę do 27 lat na mój pierwszy raz z dziewczyną.. fajnie by było jakby mógł się przyłączyć albo popatrzeć mój facet 33latka przystojniak..ale niekoniecznie musi być..do tej pory tylko całowałam sięz kobietami,nie poznałam jeszcze takiej która chciałaby coś więcej..w małym mieście tak niestety jest:( byłaby jakaś zainteresowana fajną laska?? małopolska.. dojadę bez problemu.

Gość myszka1988
hmmmm wiecie co.. przeczytałam wszystkie komentarze i teraz to już naprawdę nie mogę przestać myśleć o fajnej niuni która daje mi rozkosz której facet dać nie może..lubie swoje ciało i marzy mi sie by mógł oglądać mnie z inna mój facet.. podnieca mnie myśl o tym.. dziewczyny z małopolski piszcie!!!!! shy_ledy@op.pl fotki dla zainteresowanych.. warunek,kobieta ma być zadbana i wydepilowana..myśl o tym jak całuję gładką mokrą szparkę przyprawia mnie o dreszcze....:)

Gość strzeżcie się, zboczeńcy

Gość seksualna wariatka
hej myszka 1988.. ja jestem z małopolski i mam ochotę na fajną dziewczyne,sama też uważm się za ładna;) może najpierw bez faceta? jesli nadal masz ochotę:)

Gość azra*ell
i właśnie się zesrałem.........................

Gość Pati2010
Przestań kretynie pisać posty na tym forum, twoje wpisy są ignorowane więc naprawdę daruj sobie walikoniu głuuupi. Wyładuj swoją flustracje na swoim zakompleksionym drucie.

Gość alex1202
Hey MAM 18 lat i faceta od 2lat moja biseksualnosc odkryłam juz w gimnazjum ostatnio całowałam sie z koleżanką Jednek kobieta koiete najlepiej całuje, bo kto wie lepiej jak kobieta chce byc całowana woj. dolnośląskie

jestem Ania i mieszkam w wawie jesliu jestes zainteresowana mna pisz na numer 505442727

Gość Magda_yyy
Mam 20 lat, jestem podobno bardzo atrakcyjną dziewczyną. Szukam atrakcyjnej dziewczyny chetnej na mnie i mojego przyjciela. Uklad staly i spnsrowany. woj. kuj-pom najlepiej Toruń. meil: magda_yyy@ahoo.com

Gość Ciiicha
O sobie...Jestem po 30ce,wyglądam młodo,jestem średniej budowy,dłuższe ciemne włosy.Może jesteś podobna do mnie...?Może młodsza?Pulchna?I też początkująca w magii kobiecego dotyku?Odezwij się jeśli drzemią w Tobie pokłady czułości i fantazji...Ja dla Ciebie,Ty dla mnie.Licze na fajny kontakt,ciepłe koleżeństwo.Sląsk agnesxxdove1@poczta.onet.pl

Gość Załamana28Śląsk
A ja już nie wiem jak szukać takiej dziewczyny :( Mam taką ochotę na dziewczynę że mnie aż rozsadza od środka... jak bym się dorwała to bym pieściła drugą dziewczynę przez całą noc, ale boje się i wsydze się szukać dziewczyny która czuje tak samo jak ja :( Jestem załamana bo codzienna masturbacja nie pomaga już w ogóle :(

Gość myszeczka.82
nie ma się co załamywać:):) jest wiele dziewczyn,które chętnie sie spotykaja lecz większe grono to gawędziarze. Jeśli moge jakos pomóc to chętnie ;d;d;d;d

Gość Obłędnie bi i sexi
Bardzo chętnie poznam dziewczynę z Półwyspu lub okolic, do wspólnych zabaw ze mną oraz moim przystojnym chlopakiem. Jesteśmy razem 4 lata ale nie szukam tak jak wiele dziewczyn dlatego żeby urozmaicić nasz związek tylko dlatego że podnieca mnie życie w trójkącie, chciałabym bardzo przeżyć coś takiego. Wiem że mogłabym zaangażowąć się uczuciowo z drugą dziewczyną. Jesteśmy niezależni finansowo, mobilni i chętnie dojedziemy do jakiejś dziewczyny. Mamy bardzo ładny i duży dom w którym mogłby zamieszkać jeszcze jeden seksowny kociak :) sexiibi@wp.pl

Gość Mysz z Warszawy
Hej, mam 35 lat i dzięki mojemu cudownemu przyjacielowi odkrylam ,ze jetem bi! bardzo chciałbym sprawdzic jak to jest z kobieta , ale pod warunkiem ,ze moj mężczyzna może sie dolączyc. Jestem w tej kwestii "zielona" , więc mam nadzieje ,że ktoraś z Pan mnie uwiedzie... i wprowadzi ...