Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonda I

N A S Z A - K L A S A . P L

Polecane posty

Gość Boimy sie ze nas rozpoznaja
uuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość uuuaaauuuff
a co myslicie o takich osobachna nk co mają profil ale nie maja ani jednego zdięcia nawet głownego czemu tak robią

Albo nie chca sie az tak upubliczniac. Bo na pewno nie z powodu niedowartosciowania... Jak sie popatrzy na te pasztety co nie maja za grosz samokrytyki to...

Gość uuuaaauuuff
niektórzy to naprawde za grosz samooceny nie mają,a ilu jest takich zastaw sie a pokarz

Gość co tam kombinujesz cieniasie
Moja kolezanka zamiescila na Naszrj Klasie zdjecie dziecka jak robi kupe do nocnika:))

I wlasnie tacy nawet nie pomysla ze moze dziecko nie chcialoby zeby byly upubliczniane w internecie jego zdjecia jak zalatwia swoje potrzeby fizjologiczne na nocniku... Przeciez to tak intymna sprawa. Uwazam ze to jest ponizajce i nieludzkie wstawiac takie zdjecia... Masakra!

Gość pokaz na co cie stac
mnie tez powoli wkurza ten portal i pare razy myslalam o usunieciu konta, ale w sumie warto tam byc, zeby faktycznie ludzie mogli cie odnalezc. moze akurat kiedys, cos, gdzies... zaprosze na swoj pogrzeb czy jak;) pomysl jest rewelacyjny, ale co rusz ktos usowa konta, nie wiem czemu. ja mam swoje zdjecia, jedno jak bylam niemowlakiem, jedno z przedszkola, 2 z 18-nastki dla znajomych, jedno dla szpanu, jak kradne rowery w uk:P 2 zdjecia twarzy, to tak na zlosc tym, co sie mnie kiedys czepiali, bo akurat ladnie wyszlam:P i mojego zwierzaczka:) fajnie jest zobaczyc tych wszystkich ludzi po latach, co z tego, ze ktos sie dowie, jakie szkoly konczylam, czy co teraz robie??? tez mi informacje, to wszystko pisze w cv:P

Gość Fajnie sie oglada jak ktos daj
zdjecia z roznych okresow swojego zycia, a nie 50 ujec glowy z wczorajszego spaceru :D

Gość jedna wielka zenada ....
te zdjecia na NK. Ja rozumiem dac pare zdjec z roznych okresow zycia (niech bedzie juz slub, jakas przyzwoita fota z dzievkiem czy wycieczki czy cos w tym stylu), ale to co niektorzy wyrabiaja to naprawde szok. Wogole zygac sie chce jak wiele kolezanek robi zdjecia dzieciakom jak sikaja, kupaja i jeszcze je dumnie podpisuja podczas gdy tym co maja te nieszczescie kliknac na te zdjecia pewnie sie flaki do gory podnosza. Poza tym 20 ujec tej samej osoby w tej samej sytuacji (Misiu stoi, Misiu sie usmiecha, Misiu usiadl, Misiu podnosi palec eccc...). a najwieksza zenada to komentarze: Jestes super, jestes piekna, tak trzymaj, jaka kochana para, musimy sie zobaczyc. I najlepsze, ze najwiecej takich komentarzy przynajmniej ja dostaje od osob z ktorymi za czasow szkolnych wogole sie nie kolegowalam a czasem nawet sie nie lubialysmy. I te osoby co ze tak powiem w liceum psuly mi krew to teraz pisza jak to ja wygladam super i ze chca sie ze mna spotkac, juz to widze te ich chec:))) Z tymi zas co trzymam kontakt spotykamy sie osobiscie bez potrzeby pisania takich komentarzy.

Gość Kropkowska
"...I te osoby co ze tak powiem w liceum psuly mi krew to teraz pisza jak to ja wygladam super i ze chca sie ze mna spotkac, juz to widze te ich chec ..." Chca cos napisac ale nie wiedza co, tak by zaistniec, nie wiem co gorsze, ci co nigdy nie pisza i cichaczem ogladaja niz ci co pisza bzdury bez polotu

Gość Bede tam dopoki sie bede bawic
juz troche mi sie nudzi

Gość Ciekaweciekaweciekawe
"...Znam ludzi którzy jako małżeństwo żyją jak pies z kotem a pod wspólnym zdjęciem mają opis-mój najukochańszy mężuś, a pod nim czyjś komentarz-śliczna z Was para,,,,,trochę paradoks!!!!! pozdrawiam..." "Poza tym jestem zdania, że ludzie, którzy są naprawdę szczęśliwi nie potrzebują żadnego poklasku ze strony innych, do niczego im to niepotrzebne. I tacy nie umieszczają swoich fot na tym idiotycznym portalu jakim jest n-k. Ja już się w to nie bawię. A kiedyś jak będę szczęśliwa i będę miała kogoś to wiecie nie mam zamiaru nigdzie wklejać naszych zdjęć, żeby się pochwalić, chociażby z tego względu, że kogoś mogłoby to zaboleć, a po drugie nie mam takiej potrzeby po prostu. Co mnie obchodzą inni ludzie i to co myślą o mnie? Nie muszę się nikomu chwalić, że skończyłam studia bo po co? Jakie to wszystko jest płytkie, płytkość i głupota tego świata jest porażająca.." "a co sadzicie o spotkaniach klasowych?? Bo ja mam wrazenie ze taka moda zapoanowala na spotkania "po latach".. ale dla mnie to dziwne. Czasem mijamy sie na ulicach prawie bez slowa i kazdy ma to w dupie, a teraz nagle takie cisnienie zeby sie spotkac i w ogole..." Tyle niepochlebnych opinii a uzytkownikow wciaz tam przybywa... dziwne...

"a uzytkownikow wciaz tam przybywa" a ta ich szumnie podawana liczyba, iluśtam milionów, użytkowników to jest z kontami "dla jaj" i podobnymi czy bez? bo jak by policzyć fałszywe albo niewypełnione profile tylko do podglądania i wszelkie inne inicjatywy to też się miliony zbiorą :classic_cool:

Gość tak tak liczba podawana
jest z kontami dla jaj/fikcyjnymi/bajkowymi na pewno :O

Gość Rodzyna
dobra zabawa i tyle

Gość Groszeczek
ja jestem ale coraz rzadziej tam zaglądam bo się nudno zrobiło - teraz się przeniosłam na www.krulis.pl - można poczytać o muzyce, podróżach, imprezach, a to co najfajniejsze to za to że tam jestem dostaję punkty a potem za te punkty kupuje się na aukcjach - są fajne nagrody, nawigacja samochodowa, dvd, głośniki, blender, masażer, drukarka. Można mieć tam znajomych tak jak na naszej klasie, można dodawać zdjęcia, generalnie dużo więcej fajnych rzeczy niż na naszej klasie

Gość do Groszeczek
To nie znalam tej strony co polecasz

Gość ostatnio zobaczyłam
u znajomego usg płodu, a u znajomej 28 latki zdjęcie w gaciach robione w domu z bałaganem w tle:O

Gość Ziutek9999
Groszeczek wlazłem na tą stronę www.krulis.pl - jest super dzięki za info

Gość zdjecia na nk trudno
pobic

Gość Najlepsi ci co lansuja
posiadanie szczesliwej rodziny a w 4 scianach biora sie za lby

Gość ergrnlhbb
Nigdzie sie nie naogladalam tylu zdjec dzieci

Gość hurrraaaaa
zenada ze az mnie hemoroid w dupie zaswedzial

Gość Forum PSU
Forum: Pomysly Sugestie Uwagi w dziale Nasza-Klasa

Gość slpohjk
To już na pewno wcześniej było, otóż napotkałam staszną barierę na forum żeby rozkręcić ludzi żeby zaczeli cos pisać na forum...pod fotki ludzi piszą mase komentrzy, a na forum klasy się boją, nie wiem czego...

Gość dysorta
Bo sie nie chce, albo nie znaja zasad dobrego wychowania, wysylaja zaproszenia bez kilku slow pozdrowien, nie odpowiadaja na pozdrowienia tylko przyjmuja do znajomych, na klasowych forum wydaje sie ze nikt sie nie nauczyl pisac w podstawowce.

Gość MOruf
Moderatorzy tez sa niezli zaklada taki jeden z drugim klase a wogole nie uczestniczy w jej zyciu