Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

nie niestety nie znam zakonczenia ale doczytaj na koncu pewnie bedzie cos opisane :) sama bym sie dowiedziala bo laska miala to tak przemyslane wszystko ze bylam w szoku sama bym tego tak nie wymyslila, w ogole to podziwiam laski ktore nie zrobia od razu awantury tylko taki niecny pomysl uknuja ja bym nie potrafila, jak sie dowiedzialam ze moj podobnie postapil a tez nie wytrzymalam tylko akcja byla pozdro dla wszystkim ja lece na hallowen

Gość likto
daj linka na ten topic z fanklubem komiczne To moze byc dobre:)

Ty, zlosliwa ty szalona jestes! albo sie zgrywasz albo naprawde jestes szalona! ja tez mam dlugie, geste wlosy i to jest moj cenny skarb, jaby mi ktos taki nr wywinal jak ty swojemu to zabilabym chcyba z zimna krwia! moze wyluzuj, a zemsta przyjdzie sama w innym czasie...

Gość fghfgh
No ale WŁASNIE O TO CHODZI ŻE TO JEGO CENNY SKARB! Własnie ma mu zabrać to co dla niego cenne! Ja trzymam kciuki żeby mu kłaki wypadły wszystkie!

Gość hakunamamatatata
trzymam kciuki i popieram:)czekam na wynik, powodzenia:)

Gość hyhyuhhuhu
popieram euforyczna. to co ty mu chcesz zrobic moze byc niczym w porownaniu do tego co on ci zrobi. trzymam kciuki zeby tak bylo.

Gość hyhyuhhuhu
najbardziej by mnie rozbawilo wlac kreta albo jakis odrdzewiacz do plynu do kapieli, albo higieny intymnej to by mnie rozbawilo HIHIHIHIHII!~!!!!!!

Gość hyhyuhhuhu
oczywiscie on tobie w odwecie hihihihihiih!

Gość 12345676
uuuuuppppp ja chce wiedziec jak o sie skonczyło :) jestes genialna :)

Gość sdhsdhgwetgbgfchnbxdfgt
możesz mu jeszcze wrzucić do herbaty kilka tabletek środka przeczyszczającego ;)

Dobra, Wy wymyslacie coraz gorsze tortury dla niego, a tymczasem on nieświadomy sobie grzebie w komputerku... :) Żebyś już się poczuł nieświeży... :P

Gość fghfgh
hyhyuhhuhu Jesteś tak głupi że ręce opadają. Ona chce zniszczyć element jego urody, a Ty piszesz o tym żeby on w odwecie uszkodził jej zdrowie. Pewnie sam bzykasz panieneczki na boku i strasznie się boisz że taka "złosliwa" mogłaby być Twoją partnerką i zemscić się za zdrady. Żałosny jesteś, chłopczyku.

cale Kafe czeka az jeden koles sie pojdzie myc :D jak sie okaze ze to prowokacja to dopiero bedzie smiesznie :P

Gość czekamy czekamy
a ten facet sie dzis nie umyje bo wczoraj nałozył podwójna iloscx odzywki i dzis oszczedza

Gość dobra laski koniec zabawy
ide się kapać, A odżywkę kupiłem se nową. To, co mam w butelce po starej odżywce wcisne mojej pani do słoiczka z kremem pod oczy :P

Sama się śmieje z siebie... Czekam na kafe jak zegarek, spragniona wpisu złośliwej "wrzeszczał jak małe dziecko i włosy wychodziły garściami" :P Ale ja mam chore filmy... To pewnie od siedzenia na tym kafe...

Gość olaolaholahola
no bedzie bedzie :P

Gość 12345767
czekam czekam :)

Gość mój mąż pyta
czy ten gość już poszedł umyć głowę ? hihihihi

Gość yyyylolololol
złosliwa ty jędzo i tak tego nie czytalam;d raczej sikalam ze smiechu z ciebie,ze jestes taka żałosna :D :) niezly ubaw mialam