Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renatka sobatka

bosz, jak zobaczyłam jakie piękne życie mają znajomi z n-k

Polecane posty

Gość renatka sobatka

obejrzałam zdjęcia i przykro mi że mi się w życiu nie powiodło. Oni mają ekskluzywne mieszkania, podróżują po świecie.Wyglądają jak gwiazdy hollywod a ja ? szkoda gadać, bieda z nędzą.:-(

Gość tez mam dola
ja po tym jak tam zagladam tez mam dola

Gość to normalne
kase widzisz i zazdrościsz? a co mają w środku? nie wiesz, co sie w życiu liczy najbardziej???? To, co najtrudniej przychodzi! nie pieniądze

Gość alaz
mnie tez przykro.. bardzo

Gość nie patrz na zdjęcia
ja na zdjęciach wyglądam na szczęśliwą, a życie mi sie zawaliło, ale nie będę tego pokazywać na nk

Gość flirty thirty
u mnie tez nie rozowo ale takie jest zycie: jednemu wszystko wydaje sie isc jak po masle a drugieku jak po grudach. TO jest normalne. ze tak kest. A jak sie zaczniesz porownywac do drugich to nigdy nie bedziesz szczesliwa bo chocbys nie wiem co miala to dostrzezesz, ze inni maja jeszcze lepiej i dalej ci bedzie smutno.

Gość renatka sobatka
ale czy to normalne, zazdrościć komuś życia ?

Gość a myslisz ze wstawiaja
zdjecia swoich nieszczesc? Powiem Ci tak... Ci moi znajomi ktorzy sa naprawde wartosciowymi ludzmi maja pare normalnych zdjec swojej rodziny jakis tam zwyczajnych... natomiast cale buractwo ma pozowane przed samochodem, zdjecie na plazy ale podpis musi byc Majorka 2007, zdjecie przed domem... i wiesz co... mnie tam zazdrosc nie bierze choc sama takich rzeczy nie mam... mnie sie smiac chce ze ktos to musi innym pokazywac.. wiesz czemu pokazuja? Bo maja takie tycie ego, zycie do dupy wiec trzeba sie dowartosciowac podpisem na jakichto wakacjach sie nie bylo :D

Gość tez mam dola
a ja zazdrosze koleankom ze maja juz swoje rodziny a ja stara panna jestem :-((((

Gość renatka sobatka
a ja nie jestem stara panna, mam kochającego męża i dziecko ale co ja mam pokazywać na zdjęciu ? Stare kafelki w kuchni ? A znajomi mają takie zdjęcia wypasine, z wakacji i to niekoniecznie z Turcji ale Las Vegas, Kenia, zdjęcia w hotelach ,basen, murzyni w wioskach jak u Tony Halika.Jeden to nawet wyspę bezludną wynajął na urlop ale to już ewenement i o nim nie piszę.

Gość renatka sobatka
ale najgorsze jest to że pokazałam te zdjęcia swojemu mężowi i jemu się zrobiło przykro i poszedł spać :-O Chyba źle zrobiłam, nie wiedziałam

Gość TO NORMALNE
pieniądze mam za przeproszeniem gdzieś, trudno przychodzi bycie naprawdę szczęśliwym, spełnionym, DOBRYM, prawdziwym, wiernym ideałom i sobie samemu :) P.S. a kasy mam tyle, co przeciętniaczek :) daj se luz z tymi pieniędzmi!

Gość masakrra
ja tez uwazam ze pieniadze to nie jest cos czego mozna pozazdroscic,ale wlasnie mezow,zon,dziewczyn i chlopakow-po prostu tego ze ktos dzieli z kims swoje szczescie

Gość a z jakiego
A ja mysle ze ty masz wiecej niz oni

Gość renatka sobatka
Jak ja wychodziłam za mąż to mój kuzyn złożył nam życzenia : "Nie martwcie się, najważniejsze że się kochacie a jak coś to wam pomogę " samo to już świadczy że mam niezadobrze Zawsze się zazdrości tego, czego sie nie ma.Ja nie zazdroszczę mężów,ładnych dzieci tylko właśnie ekskluzywnych wakacji, domu itp bo tego nie mam i nie będę miała

Gość a z jakiego
Renatka - nie dziw sie reakcji meza. Kazdy maz chcialby zapewnic swojej kobiecie wszystko co najlepsze. Tak naprawde to nie wierze ze wszyscy maja az tak pieknie... przeciez jestesmy raczej biedenym spoleczenstwem, no chyba ze kaurat zbieg okolicznosci :)

Gość a z jakiego
Renatka a gdzie pracujesz i gdzie pracuje twoj maz??

Gość masakrra
no i tak to juz jest-Ci ktorym pieniedzy nie brakuje zazdroszcza innym rodziny i na odwrot-wynika z tego jedno i tego jestem pewna-CIESZ SIE TYM CO MASZ!!!!!

Gość renatka sobatka
pracujemy w korporacji jako zwykli pracownicy za parę złotych, czym tu się chwalić ?

Gość a z jakiego
Kurcze Renia, ja tez nie mam za dobrze... co prawda mam dopiero 21 lat ale nie wiem co to jest zagranica, nigdy nie bylam. Nad naszym polskim morzem 2 razy i moze kilka razy w gorach.. ciesze sie z kazdego grosza jak mi wpadnie, ale itak mi jest szkoda wydac na cokolwiek :) Nie mowie ze nic nie mam oczywiscie, ale raczej mi sie nie przelewa. Ty masz tego plusa ze masz mea dziecko,,a ja ani pieniedzy duzo, ani nawet sie do kogo przytulic. Jestem sama jak palec. Tez nie mam konta na naszej klasie, tam lansuja sie tylko ci co maja co pokazac. A tego ogroma co nie ma co pokazac i nie ma tam konta to juz nie widac. Pozdrawiam :)

Gość a z jakiego
Kurcze smutno mi sie zrobilo jako :(

Gość jdfdhbfsdhbfv
Mnie najbardziej to ta samotnosc dobija jednak... :O Materialnie daje rade

Gość masakrra
a z jakiego--->a moze jest tak ze my po prostu nie wystawiamy sie na sprzedaz i tak naprawde w nas jest najwieksze piekno-tyle ze ukryte-przeciez zalozyc konto na n-k moze byle kto:)

Gość renatka sobatka
chyba to mi pozostało, cieszyć się tym co mam. Np jesteśmy zdrowi ładni ;-) nie mamy długów nie głodujemy mamy dach nad głową - bardzo skromny ale jest mamy auto czy ktoś cieszyłby się z takich rzeczy które mam :-) jest czego zazdrościć ?

Gość a z jakiego
masakrra - i zrobic zdjecie przy pierwszym lepszym samochodzie tez mozna:P . Wiesz masakra, chcialabym zeby ktos kiedys zauwazyl to piekno :)

Gość a z jakiego
Renia, kurcze przeciez roznie sie zycie uklada.. najwazniejsze to sie nie zalamywaci nie poddawac! Laska, przeciez mozesz znalesc jeszcze lepsza prace, nie spoczywaj na laurach! Poprzegladaj oferty pracy, zapisze sie na studia ty albo wyslij meza, bedzie trudno ale dacie przeciez. Pieniadze to rzecz nabyta, fortuna kolem sie toczy :)