Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosjanka na kobiercu

cudna slubna suknia

Polecane posty

Gość wstretnie wyglada
:O

Gość zenuaaa hah
To jest ZALOSNE!! :O Brak szacunku dla Kosciola dla Boga !! ZAPAMIETAJCIE SOBIE WSZYSTKIE JEDNO nie wolno isc do slubu Koscielnego z ODKRYTYMI RAMIONAMI I PLECAMI!!!TO GRZECH PUSTAKI! jesli juz macie taka suknie to se ubierzcie na wierzch bolerko,korona wam z glowy nie spanie a w samej sukience jeszcze sie wybaiwcie na weselu!! TROCHE SZACUNKU DO CHOLERY! a ta panna ze zdjecia to PUSTAK ! DNO!!

Gość hresykifyulf
a nie wpadlyscie na pomysl, ze to photoshop????????????jak niby ten gorset by sie mial trzymac na tych cyckach naturalnie????????????co???????

Gość blackcat
zenuaaa hah grzechem jest też seks pozamałzenski a większość go uprawia :o Jakby sie czepiać takich rzeczy to 90% z nas nie mogłoby włożyc białej sukni a co dopiero welonu :o Pomijam fakt że odkryte ramiona są raczej obrazą dla księdza a nie dla Boga po pismo św nie mówi nigdzie na ten temat :o a nawet z tego co pamietam wg Biblii na początku ludzie chodzili nago i jakos Bogu to nie przeszkadzało :O

W większości polskich kościołów taka panna młoda najzwyczajniej w świecie wyleciałaby za drzwi.:-P

Gość lidzia zajac
hihihi dobre

Gość Kicak
Ja też taka chcę!!! Ja też! :))))))))))))))))))))))))))))) Musze sobie tylko zafundować powiększanie biustu, bo na miseczce B to taka kreacja się nie utrzyma! ;) Będzie dużo kosztować ale co mi tam! :)))))))))))))))))))))))))))

Gość przechodzien
widac ze to u ruskow:( wyglada jak kur..!!