Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegoa

dlaczego na allegro sprzedaje sie tylko next??

Polecane posty

Gość dlaczegoa

chce sprzedac ciuszki po mojej corce prawie nie zniszczone, ale nikt sie nimi nie interesuje, a zestawy z next shodza za 300 zl i wiecej. o co w tym chodzi? czy te ciuchy sa az tak fajne? bo nie widze nic zachwycajacego:O

Gość MamusiaSynusia
wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi po prostu stawia na firme wiadomo ze uvranka firmowe są lepszej jakosci ale są tez osoby ktore kupują nie firmoe daltego ze ich po prostu na to nie stac...

Gość problem w tym tkwi
ze ja tez mam firmowe, znanych amerykanskich firm, naprawde nie widze roznicy miedzy next a moimi, jednak moje nie ciesza sie zainteresowaniem, moze dlatego, ze w polsce te firmy nie sa znane, wszedzie tylko next i next :(

Gość moze po prostu
innym się nie podobają?

Gość liskowata kobieta
WRZUC LINKA NA ALLEGRO OCENIMY

Gość problem w tym tkwi
musialabym od nowa zrobic aukcje, a juz mi sie nie chce w to bawic:O musze sie nauczyc obslugi fotoszopa, cos podkolorowac, cos rozjasnic, dac tlo, ramke, to moze zejda za rozsadna cene:O

Gość bo next jest
najwiecej w ciucholabdach-dlatego :-) ze szpyru maja

Gość bo next jest
gdzie są sklepy next? w warszawie w galeriach nie ma chyba

Gość westchnał seler
DAJ LINKA DO STAREJ AUKCJI

Gość westchnał seler
albo wrzuc fotki na fotosika nie liczy sie oprawa aukcji a to co sie na niej znajduje

Gość westchnał seler
ja robie fotki zrzucam na kompa wklejam do aukcji i super sprzedaje zwykle ubranka-jak sie cos komus podoba to kupi a nie za wzgledu na oprawe

Gość eh faceciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ludzie lecą na metki, niestety, a może stety bo wtedy wiadomo, że ciuchy są dobre. poza tym bardzo duże znaczenie ma to jak przygotowana jest aukcja. jeśli wstawisz duże, bardzo dobrze wykonane zdjęcia z innego serwera np fotosik.pl, wycentrujesz, usuniesz tło, dobrze opiszesz, pogrubiona czcionka, inny kolor gdzieniegdzie zeby cos zaakcentować to masz większe szanse, ze licytujący się zainteresują dobrą metodą jest tez dodawanie gratisów przy osiągnięciu okrslonej ceny :)

Gość eh faceciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
moim zdaniem oprawa aukcji się liczy! pierwsze wrażenie jest najwazniejsze :) ludzie kupują tez oczami i sama po sobie wiem, ze wolę kupować na aukcjach dokladnie zrobionych, dobrze ukazujących przedmiot :)

Gość westchnał seler
tak ale nie potrzeba do tego kolorowego (kwiatuszkowatego,cukierkowatego tła) 5 dzieci na fotkach etc dobra jakos fotek sprzedawanego przemiotu i oczywiscie opis

Czy moze mi ktos powiedziec jakiego programu uzywa do rozjasniania ,zmiany tla itp do zdjec na aukcje? Bo wlasnie sie przymiezam do sprzedania ubranek ale jak maja mi sie sprzedac za 10 zl to szkoda zachodu.

Gość perro salchicha
Nie znam sie na firmach dzieciecych, ale mysle, ze jest tak samo jak z artykulami dla doroslych. Ludzie maja kompleksy i mysla, ze jak kupia ciuch drogiej firmy(nawet jak wyglada jak szmata) to sa very CHIC.

Gość np programi GIMP
bezplatny i w miare latwy