Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjedronka

On lubi opowiadać o swoich ex...

Polecane posty

hm...skoro na Niego nie dziala rozmowa to juz nie wiem:P a moze On tlyko tak gada? a niech sobie gada ale z drugiej strony wszystko ma swoje granice:/ Moze tak zrob....On niech gada a Ty wyrwij sie z kolezanka do lokalu,moze poznasz kogos...Ty dzialaj...On niech gada hehe... :)

nie przesadziłam. opowiedziałabyś mu podobną kalibrem do jego wynurzen historyjke, bodaj i zmysloną, to zobaczysz jak by sie rzucał. mozesz sprobowac i mu wyjechac z "wymianą doswiadczeń". poukładaj sobie pikantne historyjki, opowiedz mu jak bedzie mowa w tym temacie i zobacz jaką będzie miał minę. tylko na wszelki wypadek mow o rzeczach wykonalnych dla Ciebie, bo gotów Ci zaproponowac powtórke... ciekawe swoja droga jak by zareagowal jakbys mu rzucila tez takim tekstem "tak obciągać to sie w burdelu nauczyłam"... :D

no wiec o to chodzi. moze mu sie zrobi przykro ze mu takie rzeczy opowiadasz - i wtedy powiesz ze Tobie tez jest przykro jak tak mowi i ze prosisz zeby tego wiecej nie robil. bo po prostu nie chcesz tego sluchac.

Gość gromniczna
opowiedz mu jakaś taka historyjkę, raz, drugi, trzecie, az sie wkurzy, to wtedy mu powiedz, że ciebie tez wkurza, jak on opowiada o swoich podbojach; a po rozmowie mozesz powiedziec, że zmyśliłas to wszystko, żeby się poczuł tak jak ty sieczujesz