Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjedronka

On lubi opowiadać o swoich ex...

Polecane posty

Gość bjedronka

a mnie to nie bawi... Kiedy mu o tym mówię oburza się, że wiadomo że miał jakąs przeszłość. Wiadomo :) ale ja nie musze wiedziec co z nimi i gdzie robił :O bo opowiada właśnie o sexie z nimi, żenada jak dla mnie :O I chce żebym ja mu opowiadała :D sorry ale odpadam :O Dziwne to czy normalne?

nie normalne. Nie daj się wciągnąć. Bo to albo erotoman gawędziarz albo frustrat. Potem bedzie Ci wypominał wszystko.

Gość picccccccccccccccccka
Normalne.

Gość bjedronka
ja iwem czy erotoman gawędziarz? nie nie, nie o to chodzi, jego nie podnieca czy cieszy oopowiadanie o tym tylko uważa to za NORMALNE że dzieli się tym ze mną Mówi takie rzeczy ot tak, po prostu.

no właśnie, jak to erotoman gawedziarz. I papla. O tobie tez wszystko opowie innym.

Gość bjedronka
on nie opowiada o nich konkretnie z imienia itd, nie chwali się, tylko raczej gdzie to robił, a kiedyś to to , tamto... Po co mi to mówi? nie czaje...

exactly. powiedz mu że taka wiedza Ci do niczego niepotrzebna. i sama tez nic nie mów. masz prawo nie chciec o tym rozmawiac.

Gość bjedronka
więc mówię mu o tym ale on się oburza "że o co mi chodzi, dlaczego ma nie móiwc..." troche mi dziwnie tak jak słysze...i przykro jednocześnie

ma niemówic bo Ty nie chcesz tego słyszeć. i koniec. nie rozumie że sprawia Ci przykrość?... jak nei rozumie to powiedz że Ci to bynajmniej nie imponuje, tylko robi przykrość. moze dotrze.

Gość jacek1982
to normalne ze chce wiedziec ilu cie przed nim bzykalo i jak

Gość bjedronka
o jezzzzzzzu to faceci mają takie dziwne upodobania:O ale po co nam to mówicie???

Gość bjedronka
dla niego to jest dzielenie się 'doświadczeniem'

Gość jacek1982
lubimy was gnebic psychicznie :)

Gość bjedronka
akurat drewnem nie jestem :P i on o tym dobrze wie :P

typowe gówniarskie gadanie - bo na kolegach robi wrażenie, to na lasce na pewno też... jeszcze nie dojrzał chłopak, skoro seks to dla niego wyścig i jakaś olimpiada - kto więcej, w dziwniejszych miejscach itp.

Gość bjedronka
tylko on ma 32 lata............. :O nie wiem czy chce zrobić na mnie wrażenie, śmieje się że ja nie wiem co to doświadczenie, ze to normALNE ZE LUDIZE SOBIE TAKIE RZECZY MÓWIĄ

a mnie sie wydaje,ze w ten sposob dowartosciowujesie,ze czuje sie "jaki to On nie jest" opowiadajc Ci ile mial kobiet i gdzie i jak z Nimi uprawial sex......

Gość gwozdkowa
to mu tez zacznij opowiadać i wcale nie musi to byc prawda poczytaj sobie jakieś swińskie hostoryjki i jak on ci cos opowie, to ty mu zaraz sie odwdzięcz

ehehe "misie sa wszedzie" powiadasz:) Hmm..powracaj do temtu to .....powiedz swojemu facetowi,ze Ciebie kompletnie nie interesuje co i jak robil ze swoimi bylymi...... jak to sie mowi "to co bylo (cos tam coś tam hehe)to nie jest pisane w rejestr" czy jakos tak :P Dodaj aby uwazal bo mozesz Ty wnet byc Jego byla:P

Gość bjedronka
www - tera ztroche przesadziłe s :p :D dlatego chciałam sie was zapytac czy to ja jestem dziwna, ze nie chce sie dzielić wiedzą i nie chce słuchac czy tu coś nie tak....... Bo czasem wydaje mi sie ze to ja przesadzam.....ze ochoczo nie słucham tych wynurzeń raz mi nawet powiedział ' tego się nauczyłem w burdelu..' idałam ze nie słyszałam, byliśmy oboje troche wstawieni po imprezie ale do końca zycia tego nie zapomne :O :O Kiedy mu raz czy dwa coś takiego powtórze smieje sie ze sieczepiam, i czy bede mu to teraz wypominac.....chyba zrobiło mu sięgłupio jak dotarło do niego jak to zabrzmiało.

Gość bjedronka
nie raz, nie raz mówiłam..........