Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam praceeeeeeee

mam, mam, mam praceeeee!!!!!

Polecane posty

Gość mam praceeeeeeee

jestem taka szczesl;iwa... wlasciwie to tylko staz z urzedu pracy ale nawet nie wiecie jaka jestem zadowolona:) szukalam od paru mies czegokolwiek bo skonczylam szkole dopiero i nic:( a tu dzisiaj los sie do mnie usmiechnal:):)

Gość mam praceeeeeeee
wiem ze to tylko marne 670 zl.... ale wole to miec i pracowac jakis czas za tyle niz siedziec w domu dostawac kurwicy z braku pracy i nie miec ani grosza:)

Gość 700kcal
hahahaha .... gratuluje,ale zoabczymy co bediesz mowic za 3 miesiace....

Gość mam praceeeeeeee
wierz mi ze wole to niz bezczynne siedzenie w domu:( jestem dopiero po maturze wiec ciezko znalezc fajna prace i ciesze sie z tego

Gość tez jestem po maturze
i od 3 miesiecy szukam i nicc;/

Gość ja mieszkam z teściową
gratuluje :-)

Spoko przynajmniej nauczysz sie czegos i miedzy ludzmi bedziesz siedzac długo w domu to k+++++ mozna dostac

Gość mam praceeeeeeee
przynajmniej bede moigla kontynuowac nauke tak jak planowalam od przyszlego roku:) ta praca wiele dla mnie znaczy mimo ze dostane za to grosze...

Gość mam praceeeeeeee
a przede wszystkim odciaze rodzicow chociaz w malym stopniu... tak bardzo sie ciesze:)

Gość mam praceeeeeeee
to jest praca biurowa, mysle ze bede cos stukac na komputerze bo chceli kogos ze znajomoscia komputera:) nie mam przydzielonych dokladnie obowiazkow, bede raz w sekretariacie raz w ksiegowosci itp:)

Gość mam praceeeeeeee
będę wygrywać o każdej pełnej godzinie za pomocą patelni dźwięki ody do radości na osiedlowym trzepaku :classic_cool:

Gość mam praceeeeeeee
rozmawialam z prezesem i zastepca prezesaa bardzo mili panowie, widzieli jaka jestem zestresowana wiec rozladowywali atmosfere:)moze sa tacy tylko na pierwszy rzut oka ale mam nadzieje ze jednak bedzie mi sie milo pracowalo:)

Gość MAriusz BHP
gratuluje i życzę rozwoju zawodowego :)

Gość mam praceeeeeeeee
mowili ze do moich obowiazkow nalezy rowniez robienie lodow prezesowi :) ale sie ciesze :)

Gość jap
i z czego się cieszysz ja mam nadmiar pracy,nie mam czasu nawet się porządnie wyspać a z chęcią bym se poleżał,poszedł na piwo a jak się późno wraca z pracy to ciężko znaleźć chęci na cokolwiek

Gość Con conie
Gratuluję Podszyw- :D

Gość daria1755
i co sie tak podniecasz dziecko, porobisz miesiac to ci sie odniechce za takie grosze, tez tak mialam i zrezygnowalam, chce zrobic kariere a w takiej pracy nie mam czasu chodzic na rozmowy kwal. , siedze tam za grosze i trace szanse na kariere!

ehh juz mowilam z czego sie ciesze... moze dla was marne grosze, dla mnie tez ale ciesze sie i z tego, po szkole sredniej kariery nie zrobie i od czegos musze zaczac...miec te 670 zl a nie miec to troche roznica,,,

Gość mam praceeeeeeeee
ponoc ma duzego kabana mniammmmmmm