Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam praceeeeeeee

mam, mam, mam praceeeee!!!!!

Polecane posty

Gość daria1755
tak po szkole sredniej nie zrobisz kariery, ja mam licencjat i studiuje dalej zaocznie na magisterskih uzupelniajacych, tobie radze isc na studia chocby zaoczne!

Gość mam praceeeeeeeee
prezes ma mi doplacac jak mu zrobie z polykiem, wiec starczy na studia :)

Gość Con conie
I ze średnim można zrobić dużo, nawet karierę, więc nie wymądrzać się tak, mogłabym przytoczyć masę naziwsk ludzi, którzy osiągnęli szczyty a wykształcenie mają średnie Ja dopiero 2 rok studiów, nie bo muszę i bez nich ani rusz, bo pracę mam kapitalną i świetne zarobki a chcę i mam nareszcie możliwości oraz spokój, którego mi brakowało przez wiele lat.

Gość ruda grażyna
haha...za 3 miesiące prosze, żebys załozyła tu topic z takim samym entuzjazmem...sama byłam 8 miesięcy na stazu teraz robie drugi staż i nie jest mi do smiechu...zobaczysz co to znaczy byc stazystą....czyt. jeleniem do roboty :D

Gość ruda grażyna
aha dodam, że twoja praca bedzie polegała na: -lizaniu i przyklejaniu znaczków -chodzeniu na poczte - chodzeniu do sklepu po jedzenie dla pań pracujących na umowe z twojego pokoju -chodzeniu żeby pozanosić to i owo -wpisywaniu w rejestry tego czeg nie chce sie wpisywac pracownikom - robieniu tego czego sie nie chce robic pracownikow, a co nie jest w twoich kompetencjach dodam, że nie mysl że Cie tam zostawią Miłej pracy 🖐️

Gość muminkiiiiiiiiiiiiiiiiii
wspolczuje wam dziewczyny! Dobrze, ze mam prace stala, a mlodzi teraz najgorzej maja ehh.