Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Gotowa do Starania

Dziewczyny - pomocy!!!!! MAm 14 dni od dzisiaj

Polecane posty

Gość ffffhhhh
nie wierze w to... jakby Ci byl obojetny mialabys w dupie to co mowi...

Gość dfgffggf
Nie wiem, nie robiłam sobie zup. Nie jadłam prawie nic, ewentualnie jakieś warzywa i owoce i to w małej ilości. Do tego używalam Therm Line II. Brałam środki przeczyszczające co kilka dni. Po Moim Wydarzeniu, do którego schudlam spektakularnie i każdy to zauwazył - byłam z siebie dumna i potem zaczelam normalnie jeść. I jakoś nie umarłam, nie zachorowałam, nie zrobiłam sobie krzywdy. Od skąpego jedzenia przez niedługi czas nic Ci sie nie stanie. Chudłam pół kilo na dzień. Więc każdy dzien jest teraz wazny, nie myśl sobie dziś ze od jutra zaczniesz, a jeszcze dziś podjesz. a solarium nie po to żeby się spaliła ale odświeżyła koloryt skóry, bo domyslam się że teraz, jesienią, raczej wiekszość ludzi znów robi się blada

zaloaze sie ze pod pseudonimem bzuuuuuuuuuryyyyyyy pisze wredna julka29:) prosimy Cie opusc ten topik

ja pierdziele nie chodzi kto to mowi ale do kogo do wszystkich naszych wspolnych znajomych a jak pokaze sie w najlepszej formie, beda wiedzieli ze to kretacz

Gość dfgffggf
"chce Go wybic z idotycznego przekonania ,ze jestem zalamana po jego odejsciu" Ja Cię w 1000000% rozumiem i nie przejmuj się docinkami że skoro się starasz to Ci zależy. Jasne, pokaż mu że wyglądasz i czujesz się świetnie!!!

ok zaczne jesc same warzywa

facetom wydaje sie, ze na nich swioat sie konczy a to bzdura i tak bylam zaslepiona za dlugo ZROBIE TO!!!! SCHUDNE ILE BEDE MOGLA

Gość dfgffggf
nic ci to nie da >>> a bzdury!!! Jeśli osiągnie wymarzony cel (Ale nie wierzę w to za bardzo po tekstach "ale ja nie wytrzymam bez jedzenia") to będzie bardzo, bardzo z siebie dumna i już zawsze będzie miala satysfakcję że zobaczył ją odmienioną.

Gość marikaka
Śmieszna jesteś. :D:D:D

SIEBIE BYS TAK NAZWAL??? A PROSZE CIE BARDZO

nie ma to jak forum, zawsze czlowieka wysmieja wspaniale , polskie ,zazdrosne i wredne baby zegnam

Gość marikaka
brat niedzwiedz 🖐️ :D

Gość julka 29
Mayor of london możemy pogadac oczywiście i zapraszma cie na moje forum na gazeta.pl-koniec grubasom albo napisz ma mailika lub na skypa dawaj lub gg 6102608-to podam ci szczegóły-wiesz poraz pierwszy spotkałam się z taka agresją Gdaja o tych soich dietach i nadal sa grube:) problem nie znika:)

Gość dfgffggf
pieprzą głupoty, ale gdyby wiedziały że spotkają swojego exa i to z nową lasią, a one byłyby same to też by się zastanawiały jak się pokazać w najlepszej krasie i wziełyby się za ostre odchudzanie. To taka politycznie poprawna kafeteria, wciskanie ślicznych i cukierkowatych tekscików

Gość do autorki topiku......
Zastanawia mnie tylko jedno ... Takie starania, żeby zobaczył, że olewasz wasze rozstanie, ale ..... dlaczego wczesniej, jak byliście razem tak się nie starałaś ??? Dlaczego dopiero teraz zauwazyłaś, że "warto zrzucić kilka kilorgamów, iść na solarium, do kosmetyczki, na basen, siłownie itp." ???? Dopiero teraz masz potrzebę "upiększenia się" ????? Wcześnie, jak byliście razem - miałaś to gdzieś????? Dziwne ........

nie no staralam sie nie jestem jakas gruba waze 64kilo przy 172 cm duzo pracuje studiuje nie mialam czasu latac po solaricach fryzjerach itp

Gość jaaaaaaaaak to zrobic
błysk w oczach byłego? BEZCENNE!

Gość u mnie tez tak jest
nooooo dokklaaaaaaaaaaaaadnie

Gość tu autorka tematu
3mam sie , same plyny od soboty!!!!!!!!!!!!!!!