Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Gotowa do Starania

Dziewczyny - pomocy!!!!! MAm 14 dni od dzisiaj

Polecane posty

no zaczne ograniczac jedzenie ,ale czeka mnie wazny egzamin za tydzien i musze cos jesc:)

Gość dfgffggf
nabasenie nie schudniesz w 2 tyg. Kiedys też mialam wazne wydarzenie za 2 tyg i własciwie przestalam jeść. Schudlam 7 kg. No ale jak chcesz. Myslalam po prostu że to dla Ciebie super wazne.

Aniu! Tak jak Ci pisalam, lekka dieta 100kcal, zero slodkiego, soli, tluszczow, zero solarium. Duzo fajnych i dobrej jakosci kosmetykow, balsamow, etc... Nie sluchaj, ze jedno jablko dziennie. Zrobisz sobie wiecej krzywdy nic pomozesz... Przystojniaka koniecznie!!! Znajdz jakiegos przez internet!!! Po prostu nie idz tam sama!!!! To Ty masz sie pokazac, a nie byc sama i gapic sie jak oni beda sie dobrze bawili i smiali z Ciebie.

Gość julka 29
Aniu nic Ci nie wciskam-jestes dorosła i sam podejmujesz decyzje! A atak i złosc na innch tylko Ci zaszkodzi! Prawda jest taka,że taki efekt osiaga się tylko gubiąc wode-nikt nie schudnoie z tłuszczu w 2 tyg-6kg!! Nie wierz w takie rzeczy-odchudzanie to proces, to zmian zywienia na stałe a nie na miesiąc a potem powrót do obżerania się i znowu waga wraca i jest efekt jojo. To wymaga samodyscypliny i ruchu. Przejdz na dietę zgodną z grupa krwii.Wszystko samo się w orgaznizmie wyreguluje, a sama schudniesz bez wysiłku tylko w bardzo długim czasie. Jesli chodzi o strój-to wystarczy kupić bielizne obciskającą i fajna sukienkę odcinana pod piersiami, halkę z koronki pod sukienke, pasek na biodra i bolerko na plecy, sliczne kabaretki i buty na wysokim obcasie i zaobzcysz ze facet padnie! Do tego wielki usmiech i wspoaniłay makijaz, fryzura To zadziała!

nie no jest dla mnie wazne ale jak sie powstrzymac od jedzenia??

Gość dietka ćwiczenia pomogą
ale musisz się nie poddawać, idź na solarium, zrób nową fryzurę, odwiedź kosmetyczke i kup jakieś super wdzianko :-) Może masz jakiegoś przystojniaka który z Tobą pójdzie na wesele, jakiegoś znajomego? Eks na pewno bedzie zaskoczony :-p

Gość dfgffggf
"Bez przesad 1 jabłko nie wystarczy pieczywo chrupkie płatki " Tak, to jest dobre żeby odchudzać się w wolnym tempie i mądrze. A ja tu wyraźnie widzę - spotkanie za 2 tyg, a ona chciclaby zrzucić 8 kg.

Gość dfgffggf
"nie no jest dla mnie wazne ale jak sie powstrzymac od jedzenia??" no nie wiem, normalnie. Nie umrzesz jedząc tylko warzywka. Widocznie mi bardziej zależało na moim wydarzeniu. Piszecie jej o diecie 1000 %??? LASKI!!!! W ten sposób za 2 tygodnie ona bedzie miala pół kilo mniej, czego facet NA PEWNO NIE ZAUWAZY!!!!!!!!!!!!!! Żeby zauważył, ona musi schudnąć spektakularnie. Nie kilogram, ale z 5-7 kg!!!

--------------- dfgffggf to ile i co ma jesc dziennie???? a na lampke winka moge sobie pozwolic????

Przestancie z tym solarium!!! tylko sobie dziewczyna zaszkodzi. Solarium bylo modne jakies 7 lat temu. czy nie wiecie, ze to postarza i szkodzi skorze? Ona chce ladnie wygladac.

dobra, zupa warzywna moze byc???? robie taka: mroznonka : kalafior , groszek , marchewka , por, przyprawy, i 2 lyzki jog naturalnego i jem sobie taka zupe ok???????????????

Gość dfgffggf
Mam wrażenie że kompletnie się nie zrozumiałyśmy. Dziewczyny piszą o ograniczaniu slodyczy i tłuszczów. Czy ten temat to "do wakacji chcę mieć 8 kg mniej"? Bo piszecie, jakby dziewczyna miała zamiar powolutko brać się za odchudzanie. Zależy Ci to cierp i głódź się. Po tym możesz zacząć odchudzać się z głową, ale teraz nie ma na to czasu.

Taaa jak przestanie jeśc bedzie sie smażyć w solarce to bedzie wygladac jak 7 nieszczęśc ma schudnąć max 4 lub 5 kg

Gość bzduuuuuuuuuuuury
moj brat zgubil 30 kg na herbalife , pare lat temu, a ja teraz tez bym chciala ale nie wiem gdzie sie zglosic.. julka jestes?

ok czuje sie zmotywowana ale ale , jak to jest, ze jak Go tutaj(przy mnie ) nie ma, to bardziej sie czuje odpowiedzialna za siebie , zmotywowana i czuje ze to osiagne???

Gość ffffhhhh
i tak nie wroci...

Gość dfgffggf
Żadnych strączkowych - groszek odpada. Przyprawy zależy jakie. Sól zatrzymuje wodę w organiźmie, więc dalej bedziesz napompowana. To ma być ostre zaciśnięcie pasa, a nie łagodne odchudzanko. Za 2 tyg, gdy nie schudniesz nic, albo schudniesz pół kilo i będziesz wychodziła i wiedziala że za chwilę zobaczysz go z nową laską - będziesz załowała że mnie nie posłuchałaś.

dfgffggf pisz co jadlas wtedy

Gość julka 29
jestesm zgłoś się do mnie na mailka schudnij@hotmail.com

ok dfgffggf zamieniam sie w sluch lubie zupe wiecz napisz w jakiej postaci moge ja jesc

Gość ffffhhhh
nie wroci do Ciebie...

ale ale!!!! JA NIE CHCE ZEBY WRACAL , JEST GADZINA I NIEROBEM , ZYL TUTAJ NA MOJ RACHUNEK , PRZYJECHAL BEZ JEZYKA BEZ NIEGO WRESZCIE CZUJE SIE PANIA WLASNEGO SWIATA!!!!!!!!!!!!

Gość julka 29
Bzduuuuuuuuuuuuury Moje kochane:) wkońcu ktoś podał życzliwą dłoń buziaczek

mam 6 kilo do zrzucenia

Gość ffffhhhh
to po co sie stroisz? nierobem byl gadzina ale jedno slowo i wracasz do niego...

Gość bzduuuuuuuuuuuury
droga aniu nic ci to nie da, pojedziesz na to wesele a on i tak cie oleje, wybral ja, chce ja, i jakkolwiek bys nie wygladala woli ja, wiec na nic twoje starania i tak cie oleje cieplym moczem to raz , a dwa, swoja droga to sie niezle zaniedbalas ze cie zostawil do innej, i co? teraz chcesz wygladac ladnie? bylo dbac o siebie i wygladac ladnie jak z nim bylas a nie taraz.. pojedziesz i tylko sie zdolujesz bo bedzie ja calowal, prytulal, tanczyl i bedziesz sie gryzla, lepiej znajdz sobie partnera na to wesele, a jak nie masz ... to wez z ogloszenia jakiegos przystojniaka i wtedy mu dopieczesz, a nie...

a zalozysz sie???? chce Go wybic z idotycznego przekonania ,ze jestem zalamana po jego odejsciu rozpowiada w POlsce plotki, ze pewnie nawet nie przyjade bo mam depresje czy cos