Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czym myjecie

czym myjecie przypalony spód patelni?

Polecane posty

Gość gość
Folie aluminiową zbić w kulke i nią wyszorować. Efekt murowany bo sprawdzony na wielu rdzach, patelniach oraz garnkach.

Gość gość
zalewasz coca colą i kilka minut podgrzewasz jednocześnie mieszając, działa w 100% na przypalone patelnie i garnki

Gość gość
Kiedys u mnie w domu byla taka patelnia,która na spodzie miala taka skorupe,że po kilku latach to zaczelo samo odpadac :D teraz mam elektryczna kuchenke i nie mam problemu ze spodem patelni.

Gość praktycznyPan
a jeśli ktoś nie ma super środków do czyszczenia, polecam rozpuszczalnik - większość z pań ma w domu zmywacz do paznokci ... ten tłusty nagar trzeba rozpuścić, a nie zdzierać mechanicznie razem z patelnią, jak sugerowali niektórzy. Więc podaję prosty, szybki, skuteczny i tani sposób.

Gość gość
Kup od dystrybutora Amway artykuł pod nazwą Oven Cleaner - żel do czyszczenia piekarników i zastosuj się do instrukcji zawartej na etykiecie.Po pół godzinie będziesz miał/-a czysty spód naczyń lub trzeba będzie powtórzyć w przypadku mocnego zabrudzenia.OSTROŻNIE Z PREPARATEM.

Gość gość
Boczek 952, piszesz to samo w róznych tematach,gdzie pada słowo przypalony... Nikt inny nie wypowiedział się na temat tego produktu SANECHEM Santargel. Nie wiem, czy go po prosu nie reklamujesz....

Gość gość
polecam dimer do mycia tirów hyhy

Gość gość
Ten osad to grafit, usuwamy tylko mechanicznie,niestety...

Gość gość
Ja karcherem myłem i jest ok, ale nie polecam, szczególnie jak macie duże ciśnienie

Gość Daniela_
Moja patelnia philipiaka posiada specjalne dno groszkowe które chroni jej spód przed przypalaniem, ale pozwala smażyć w odrobinie tłuszczu.

Gość gotti
Z philipiaka mieli taki środek właśnie do czyszczenia, orientujesz się jak z dostępnością?

Gotta środek Inox Luks możesz zakupić w naszych salonach stacjonarnych. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK