Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pisze nie dzwoni

ile można czekać aż się odezwie......................

Polecane posty

Gość Kaja333333
Nie dzwon pierwsza. Mam tą sama sytuację, od poniedziałku się nie odzywa. Natomiast ja w pon napisałam smsa, dzwoniłam, we wtorek też dzwoniłam, i wczoraj. Nadal cisza. Daję sobie spokój. Już raz tak zrobił że tydzień się nie odzywał. Spotkaliśmy się przypadkiem i zaczęło się na nowo.. Prawie półtora roku rozmawialiśmy codziennie przez telefon no i spotykaliśmy się raz w tygodniu.Nie rozumiem tej sytuaci. Nie pokłóciliśmy się. .Mamy po 33 lata. Należą mi się jakieś wyjaśnienia, a tu nic. Czuję, że to koniec bez żadnego wyjaśnienia. Nie zadzwonię już.Strasznie to boli bo uważałąm go za przyjaciela.Co mam robić.

Gość aaaandrushkaaa
ze mna ten drugi sie nawet umowil na sobote, a potrem wsiakl... ale mam nadzieje ze twojemu cos wypadlo.

Gość ja też czekam
ja juz sie nie łudzę ze cos mu wypadło.Od czego cholera sa telefony????wystarczy napisac smsa...ale zeby tak zrobic to musi najpierw mu zależeć:(

Gość ja też czekam
dziewczyny koniec złudzeń, szkoda czasu.

Gość ja też czekam
faceci to debile juz mam ich dosc.Bawia sie naszy,mi uczuciami i chyba sprawia im to radosc

Gość Kaja333333
Najpierw latają za nami, a jak już zobaczą, żę im na nas zależy uciekają. Ma również ich dość. Już nie chcę żadnego faceta...

Gość ja też czekam
Kaja dokladnie ale ty przynajmniej z nim bylas a ja czekam na pierwsza randke ktora mi obiecał hehehhe sam zapraszał i teraz sie nie odzywa od 4 dni:)

Gość asiiiiiiikkkkkkkkkk
zwykle jak nie maja czasu dla "was" to pewnie maja go dla kogo innego:O Facet powinien sie starac o kobiete.

Gość ja też czekam
asikkkkkkkkkkkk masz racje tez mam podejrzenia ze moze ma kogos i nie ma za bardzo czasu sie wyrwac na ta randke hehehe

Gość retynkaaa
zróbcie coś żeby się dowiedzieć o co chodzi...ja prawie 2 lata czekam zeby sie dowiedziec, bo w pewnym momencie uniosłam się honorem i nie chcialam go spytac, teraz jest za pozno, stanowczo za pozno, a moglo byc tam pieknie...

Gość ja też czekam
retynka ale po co???????? skoro powiedzilam mu ze sie z nim umowie to kolejny krok nalezy chyba do niego, juz nie przesadzajmy.Faceci jak chca to naprawde potrafią działać:)

Gość retynkaaa
nie wszyscy potrafią działać, nawet jeśli chcą, chodzi mi o to żeby się do niego odezwać jeśli się dłuższy czas nie będzie odzywał...

Gość ja też czekam
retynka ale po co mam sie pierwsza odzywac?zaproponowal randke zgodziłam sie i czekam na wyznaczenie terminu.Mialam wielka nadzieje ze bedzie to dzisiaj no ale sie pomyliłam.Jesli potrafi milczeć tyle dni to znaczy ze ma mnie gdzieś.

Gość ja też czekam
autorko a ile ty czekasz?????

Gość ja też czekam
bo jak 2 dni to jeszcze masz szanse:)

Gość retynkaaa
nie no jasne, jak mineło kilka dni, to się nie odzywaj, ale jak dłużej, to radzę sie jednak odezwać, dla świętego spokoju...

Gość retynkaaa
no chyba że to była ta luźna znajomość i Co zbytnio na nim nie zależało, no ale mi bardzo na nim zależało i sytuacja pozostała nie wyjaśniona...

mija 3 dzień :(

Gość ja też czekam
eee to moze jeszcze sie odezwie, glowa do gory:)4 dzien jest juz ostateczny wedlug mnie:P

w święto zmarłych by się odezwał? chyba gdybym padłą:(

Gość chyba zwariowałam
ja też czekam... na maila, już od 3 dni nie jem, i nie potrafie przestać myśleć. Ale to boli :(

Gość Kaja333333
Nie róbmy sobie dziewczyny nadziei.Wykończymy się w ten sposób. Powoli przestaję o tym myślec.Jest bardzo ciężko.............

Tez czekam na wiadomość...Pokłóciliśmy się, napisałam kilka niemiłych słów, ale pożałowałam zaraz i przeprosiłam. I cisza :( A taka to miała być wielka miłość...Sprzed lat, z powrotami, z wieloma przeżyciami...Na prawdę nie rozumiem facetów czasami, a nastolatką nie jestem bynajmniej i sporo już mam przeżyć za sobą...

Gość chyba zwariowałam
napisał!!! o Mamo, co za radosć :) ps. a dosłownie minute przed jego mailem, wyrzuciłam wszystkie wiadomosći od niego i postanowiłam PIE..RZYĆ TO!!!

Gość nie planuję dzisiaj ciąży
Tak, tak, głupie baby. Wcześniej pisałyście jak wam wisi to czy on wam odpisze czy nie, a teraz sikacie z radości po nogach :P .

Gość chyba zwariowałam
MOONLIGHT dobrze cię rozumiem zbyt wiele razy cierpiałam, przez tych cholernych mężczyzn :(

Gość G.Behrendt Nie zależy mu na
tobie" Rozdział 1 NIE ZALE Y MU NA TOBIE, SKORO SIE Z TOBA NIE UMAWIA Gdybys mu sie podobała, to wierz mi, umówiłby sie z toba......................... 21 Rozdział 2 NIE ZALE Y MU NA TOBIE, SKORO DO CIEBIE NIE DZWONI Meczyzni umieja korzystac z telefonu ........................................................ 37

jak się facet nie odzywa dłuższy czas jego strata, dajcie spokój sobie z takim dupkiem bo widocznie nie jest tego wart, zajmijcie się czymś, miejcie jakieś pasje a z czasem zapomnicie o tych dupkach i spotkacie kogoś kto będzie dla was odpowiedni