Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaaaa

ubrania dobrej jakosci

Polecane posty

Gość miskaaaaaaaa

chcialabym zaczac kupowac ubrania drozsze, dobrej jakosci,takie ktore po kilku latach latach beda wygladac jak nowe... chcialabym zacząć "kolekcjonowac" swoje ciuchy, a nie po kilkunastu praniach wyrzucac:/ jakie firmy polecacie, nie zawsze przeciez cena=jakosc, nie chce popelnic bledu...

To co jest prezentowane w Galeriach lub ogolenie w sklepach to sa szmaty do 2 prań.. Tzn firmy cropp, h&m itp. itd. I nie znaczy że jak ciuch jest drogi to jest dobry gatunkowo.. to jest tzw czysty biznes.. Więc jedyne co mi przychodzi na myśl to tylko od projektantów lub zagraniczne marki..

polecam T-shirty firmy Camaieu, mam ich wiele z nadrukami, bez, kolorowe, rózne i są naprawde wytrzymałe, ciągle prane w pralce a nic się z nimi nie dzieje.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaa
nie no, az takiej kasy to ja nie mam ;)

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaa
Wala - bardzo ciekawa firma, ciuchy swietne, bardzo eleganckie!:) a jak jest z cenami? ile zaplace za jakis sewterek czy bluzke? ps. czy sklepy tej firmy są we wroclawiu?

Zbyt tanio nie jest, ale w okresie wyprzedaży można się obkupić, musi być ich sklep jest we Wrocku, w galeriach handlowych najpewniej.

Gość myszuniaszyszunia
zgadzam sie camaieu jest w miare dobre gatunkowo....ceny wysokie raczej swetek to jakies 150 zł ale ja równiez kupuje tam na wyprzedażach i wtedy można sobie sporo wybrac za przystepna cene......h&m, orsaya, i tym podobnych jako dobrych jakościowo nie polecam. Kupuje tam ale troche sie pochodzi i do wyrzucenia tak to wyglada niestety

Gość miskaaaaaaaaaaaaaa
jest w dominikanskiej, cale szczescie...:)

Gość Macfan26
Ja z Camaieu mam bardzo złe doświadczenia (bluzeczka zmechaciła się po pierwszym założeniu, podobnie Mango ( spodnie - jeans - popękały po kilku miesiącach sporadycznego noszenia, uszy od torby odpadły po 2 tygodniach użytkowania), Cubus, Reserved i Promod. Natomiast z ubraniami z H&M, Orsay, Zara, C&A, Tatuum nigdy nie miałam jakichkolwiek problemów (niektóre noszone po 2-3 lata i są w świetnym stanie, szczególnie te z H&M)

Gość Macfan26
Do oferujących wprost fatalne jakościowo ubrania, zaliczyłabym dodatkowo s.Oliver. Wszystko pęka i rozlatuje się w dłoniach.

Gość emmmmv
Nie ma dzisiaj ciuchów, które nie rozlecą się po dwóch sezonach. Po dwóch sezonach przede wszystkim będą niemodne. Nie ma co fantazjować o jakiejś mitycznej jakości. Szmaty sa wszędzie, za drogie pieniądze również.

Gość alskgjslfdgjslfkg
ja polecam: esprit, mexx, only,

Gość koliszka
A może ktos się orientuje czy w Rzeszowie jest odzież marki only ?