Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutno mi dzisiaj---

Smutno mi bo kolezanki mnie olaly, nast. wieczor spedze sama

Polecane posty

Kazda cos robi ze swoim facetem dzisiaj- jedna idzie ze swoim misiem na kolacje do resteuracji, druga ze swoim spedzaja wieczor razem...A ja znowu spedze sama ten wieczor, jest mi smutno i czuje sie strasznie samotnie dzisiaj, chce mi sie plakac ):

chociaż nie do końca sama mam swój wibrator z 101 funkcjami , który okoi moje łzy i ukołysze

Wibrator mnie nie szokuje... Ja mam ochote na towarzystwo ktore nagle sie gdzies zapodzialo..

Gość znudzonaaaa
a ty chlopa czemu nie masz?

Gość darciucha
nic na to nie poradzisz znajdź sobie inne towarzystwo

Gość pytalnicki
a gdzie mieszkasz

Gość no wez
co z ciebie i innych za kobietki tyle rzeczy mozna zrobic dla siebie pojsc do kina samej, do sklepu, w wanne z maseczka domowe spa, fitnes,pobiegac ...aj przestancie wogole nie mozna budowac swojego zycia tylko na facecie, a kolezanki radze zmienic jak bez przerwy olewaja z drugiej strony kazdy chce miec swoje prywatne zycie jak ma

Rozstalam sie niedawono z moim chlopakiem, to ja odeszlam po 3 latach zwiazku bo stwierdzilam ze to nie to, nie wiadomo kiedy a uczucia mi do niego wygasly (nie zaluje mojej decyzji). Ale dzisiaj cholernie zle sie czuje wiedzac ze wszystkie kolezanki stroja sie, dobrze sie bawia a ja siedze w domu sama i oprozniam samotnie butelke wina no i wyzalam sie na kafe.. Mieszkam w obcym miescie, nawet rodzice sa daleko . Calkowita klapa):

Gość Morfeusz Jeden
Ile masz lat? Życie przed Tobą jeszcze!

Nałożyłam sobie dynie na głowe i wyszlam na dwór pozbierac troche cukierkow, moze one mi troche oslodza ten dzien :-(

Gość no wez
kochana nie martw znajdzie sie ten wart twojej milosci ja ok dwoch lat niemialam nikogo choc latali za mna;) nie chcialam dla sportu czy jak to nazwac pokazania sie i milosc sama sie znalazla jest moim mezem:) glowa do gory wino dobre?? machnij jeszcze pozdrawiam albo czekolade lub lody

Mam 28 lat (juz), ale nie o to chodzi, jakos odzwyczailam sie byc sama tzn nie byc z nikim w zwiazku bo od kad pamietam zawsze mialam chlopaka. No i dzisiaj taka konfrontacja sama ze soba...Jakas nostalgia mnie dopadla, smutno mi sie zrobilo i sama nie wiem czemu.

no wez- ech dzieki za pocieche! ale tak zdarza sie ze nagle znajdujesz sie sama ze soba w pustym mieszkaniu a najgorsze jest to ze wszystkie kkolezanki jakie mam sa szczesliwe i zakochane i kazda teraz spedza sobie wieczor we "dwoje" a ja sama i nawet nie mam do kogo zadzwonic sie wyzalic! ech jaki wieczor do dupy!

wsadziłam sobie łeb do pralki i nastawilam na 1000 obrotów, ale fajnie sie kręci hihihihi

Ech no co ty tak marudzisz! wez sobie dobry film, najlepiej jakas komedie, zrob sobie wieczorek dvd a wczesniej rozluzniajaca kapiel, i zobaczysz ze bedzie ok!

Gość no wez
ja mam 29 ale nie o to chodzi ile kto ma nie wnikaj w milosc kolezanek tez bedziesz szczesliwa nie zazdrosc

Gość no wez
nic nie zmienisz byl ominelo musisz isc do przodu i sie nie dolowac bo nie ma czego zdrowa jestes nie umierasz to dopiero tragedie

Gość jaaajjkk
a z jakiego miasta jestes? ja tez sama...

Wlasnie wypilam 2 szklany wina, zjadlam 1 wielki talerz makaronu z sosem a teraz zjadam wielkie pudlo rafaello kokosowe! jutro pewnie bede miala moralnego kaca ze tak duzo sie naobzeralam!!! a do tego mieszkam zagranica och juz prawie zaczynam ryczec ):

Mieszkasz zagranica? ech to wspolczuje ci! no wez nie jedz tyle bo tylko brzuch cie jeszcze rozboli a nic nie zmienisz!

Gość mokry mietek
a ja teraz strugam marchewe ale nie jestem za granica tylko wlazlem za szafe i tam to robie