Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka dzieweczka

dlaczego na nic mnie nie stać

Polecane posty

Gość taka dzieweczka

mam skonczone studia licencjackie, znalazlam prace , ciesze sie ze ją mam chociaz zarabiam tylko 850 zl :( na dojazd do pracy wydaje 200zl na jedzenie 300zł, na tel 100 zl dorzucam sie do rachunkow w domu 150zl... zostaje mi 100 zl.....( na przyjemności ) :( jestem zrozpaczona mam plany ale nie mam kasy aby ich realizowac, chcialam zapisac sie na kurs angielskiego, na basem, na aerobic..chcialam isc od pazdziernika na studia mgr. wszystkie moje plany, marzenia sie rozplywają bo ledwo wiąze koniec z koncem, to takie smutne 😭

Gość taka dzieweczka
mieszkam w takim zadupiu ze znalezienie tej pracy gdzie obecnie pracuje graniczylo z cudem :( do miasta mam 50 km

Gość taka dzieweczka
tak sie tylko mowi, znajdziesz lepszą prace i będzie Ci lepiej uwierzcie ze tak wcale nie jest, teraz nie walczą wcale o pracownika raczej pracownik walczy o miejsce pracy.. masz prace to ją szanuj...

Gość Szymciooooooo
Takie życie:) Moja żona sprzedała ziemię swych rodziców..miała ją w spadku..I co? miała cały fartuszek pieniędzy..ale..była inflacja..i..mogła sobie za to kupić tylko markowe papierosy..:( taki swiat:)

Gość taka sobie girl
Ja mam podobnie. Może nie zarabiam aż tak mało, ale mam ponad 30 lat i mieszkam z rodzicami bo nie stać mnie na kredyt. A tak bardzo chciałabym mieć chociaż 1 pokojowe mieszkanie.

Gość taka dzieweczka
zycie jest okrutne tak bardzo jestem zmęczona a wypadaloby cchyba szukac dodatkowej fuchy, coraz bardziej zastanwiam sie czy nie ulec ,,.. jakiemus bogaczowi

Gość taka dzieweczka
w obecnej sytuacji nie stac mnie na nic :(

Gość ffff
ja tez zarabiam 900 zl i marzy mi sie wlasna mieszkanie a mam juz 32 lata

Gość specjaliZDA
o bosheee mi zostaje 3 tyś i chce mi się płakać:(

Gość taka dzieweczka
zycie jest niesprawiedliwe, dlaczego jedni mają tak duzo a drudzy tak niewiele, gdzie tutaj jest sprawiedliwosc 😭

Gość ffffyy
a skad jestes dzieweczka?

Gość taka dzieweczka
śląsk :(

Gość Szymciooooooo
ja jestem bogaty:) mam konie rasowe To moja pasja. W stajni mojej az pachnie. Konie czyste lsniące. Pokochałem konie we Francji. Koń to jak pies dla mnie;) mam wielkohektarowe gospodarstwo. Uwaga;l u mnie kobieta na roli nigdy nie pracowała od tego byli parobki-ukraincy:) byłem dobrym pracodawcą. I polacy. Kto chciał pracował. Umiem francuski, do dzis utryzmuje kontkaty z pewnym panem z Francji. Razem bylismy na froncie wiec mnie odwiedza;) Ba! mam nawet swoją dorożkę. Robi wrażenie..;) I auto;) czarne.. z wielkimi kołami;)

Gość taka dzieweczka
fajnie Szymciooo ciesz sie tym co masz 🖐️

Gość Szymciooooooo
Mój zięć.. Edio..jak przybywał do mnie to stał przede mną niemalże na baczność:) Wojna dawno się skonczyła ale ja zawsze miałem u niego wojskowe poszanowanie:d brakowało tylko aby zrobił tak: rozkaz! wykonać!:D czuł respekt.. a może powagę, bo byłem słwanym ułanem;)

Gość Szymciooooooo
Słynałem z ciepła i poczucia humoru:D Więc i tu to czynię;) to dziedziczne;) na fotkach same śmieją mi się oczy mimo że są czarno-białe;)

Gość Szymciooooooo
To prawda:) dzoś słowo nic nie znaczy.. w Polsce.. A kiedyś..Bóg Honor Ojczynza.. :)

Gość to poka foto tez sie posmiejem

Gość myszuniaszyszunia
ja też jestem ze sląska i dziwi mnie że nie szukasz innej pracy bo przecież tutaj jest sporo miejsc zatrudnienia.....nawet w sklepie z ciuchami wiecej dostaniesz

Gość jedyna droga to szukac
bogatego meza, oczywiscie jak jestes ładna

Gość Szymciooooooo
tak było az sie nie obudziłem

Gość a co to jest to co
sponsor

Gość dlldldldl
Dziewczyno, 50 km to nie jest znowu tak dużo. Może powinnaś pomyśleć o dojazdach. Potem jak już bedziesz mieć lepszą pracę, może będzie cię stać na wynajęcie czegoś na miejscu. Ja dojeżdżałam 80 km do pracy z jednego miasta do drugiego.

Gość troche dziwny ten topik
powiem Ci nie narzekaj napisze Ci jak ja mam może mam średnio 1300 ale zyje bo mam dostep codzienny do pieniędzy.MAm wlasny mały sklepik .Z tego mam troje dzieci a syn pracuje i daje mi jeszcze kasy bo same koszty mieszkania to 1000zł i samochod musze miec bo sklepu nie utrzymam alimenty 120zł czasami wcale bo tatusiek ma długi i komornik dzieli jego kase.Syn chciał robic magisterke ale nie mamy teraz na to kasy jego firma miala postoje także dostanie baaaardzo male pieniadze za pazdziernik.Ubolewam nad jego losem bo pomaga mi utrzymywac dom a gdzie jego stabilizacja osobista. Córki jeszcze długo musza się uczyc jedna pierwsza klasa liceum druga czwarta klasa podstwowki i co mamy sie pociąć ........ja wole zyć i chowac moją trójce do usamodzielnienia.....wierze że mi się uda ale sądze że to niesprawiedliwe sama ich w koncu nie robilam