Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuzz

Problem! Nadmierne owłosienie.

Polecane posty

Gość Fuzz

Dwa lata temu zauważyłam pierwsze włosy wokół pępka i delikatne wokół brodawek, zbierałam się powoli na wizytę u lekarza, ale zawsze coś mi wypadało (a może to po prostu moje wmawianie sobie, że nie mam czasu). Koleżanki pocieszały mnie, że to dlatego, bo z natury mam ciemne włosy na głowie, prawie wpadające w czerń, więc olewałam sprawę. Ostatnio jestem coraz bardziej przerażona, włosów przybywa. Rosną tylko wokół brodawek i pępka (są czarne i długie), reszta miejsc w normie, więc zbieram się na wizytę u endokrynologa, ale tak mi wstyd, że wiecznie ją odkładam. Moje pytanie - czy takie dwuletnie olewanie sprawy może mieć jakieś straszne skutki dla mojego organizmu? Za komentarze pań i panów nie zmagających się nigdy z tym problemem, a którzy chcą tylko pogrążyć pisząc: jesteś mutantem, nikomu nie rosną tam włosy! (bo i takie zdarzało mi się widzieć) serdecznie podziękuję. Ni to śmieszne, ni żałosne :o

Gość nie ma co się denerwować
Taka Twoja uroda.Włosy wokół brodawe są rzeczą normalna i wokół pepka to wina Twojej urody czyli granatawoych włosów,pozdrawiam i zyczę cierpliwości.aha! do póki nie rosna zbytnio na nogach nie ma problemu,pa!

też mam ten problem :/ włoski przy pępku ciemne i meszek na brzuchu w linii i lekki wokół brodawek, tez się wybieram i wybrać nie mogę, ale teraz mi się dzidzia urodziła i zaczęło trochę wypadać więc to na pewno hormony, więc czekam aż skończę karmić