Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werinika

Gdy dziecko rozwija sie za wolno

Polecane posty

Gość werinika

Jestem w 4 miesiacu ciazy.Bylam ostatnio u lekarza i mialam robione badanie usg.Lekarz powiedzial mi ze dziecko rozwija sie za wolno, a dokladnie jest odstep od normy az o 10 dni.Wczesniej palilam papierosy ale juz rzucilam.Czy ktoras z was miala ten problem lub ma?Prosze o rade

Moje dziecko bylo niby o 2 tyg mniejsze niz powinno:( Corczka urodzila sie zdrowiutka, wazyla 3320 i miala 51 cm:) Nie masz sie co martwic!

Gość blackcat
dokładnie, nie martw się bo to wcale nie pomaga dziecku :) natura da rade - dziecko napewno nadrobi zaległości i to z nawiązką :)

Gość mamuńka
Mojej kumpeli lekarz powiedział że jej dziecko nie urosło od 3 miesięcy, a Mała urodziła się z wagą 3200 w 39 tygodniu.Idealnie. A mi też wyniki różnie wychodza raz lepiej raz gorzej, nawet z 3 tygodniową różnicą, ale dziewczyny tutaj na kafeterii wytłumaczyły mi zeby sie nie przejmowac wynikami usg, bo moga nie wiarygodne.Spokojnie, jak sie bardzo martwisz to idz jeszcze do innego gina.

Gość stonkailonka
Ja urodziłam córkę z hipotrofią ( niedowaga).Wazyła 2600, a przy wyjsciu ze szpitala 2400.Jest malutka ale okaz zdrowia z niej.I straszny z niej żarłok i szybko nadrabia.Całuski.Nic sie nie martw.