Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod tytułem

Co sądzicie o temacie pracy maturalnej ????

Polecane posty

Gość pod tytułem

"A ja i tak twierdzę, że Fansófka istnieje naprawdę!".

Gość istnieje i się wydłuża by ókóć
Fansófka się zaczyna wydłużać gdy sie zacznie papkować to obrazu zaczyna sie wydłużać by ukuć papkującego. Może sie tak wydłużać w nieskończoność i jedyną ucieczką jest okno bo schowanie sie np za drzwiami nic nie da fansófka ukuje. Są przypadki ze ktoś wpadł na pomysł i wstawił radio do piwnicy gdzie było pełno maszyn i urządzeń oraz weter i puścił kasetę na której w całości było nagrane papkowanie i uciekł pierwsze minuty kasety były puste aby maił czas na ucieczkę i później odtworzyło się nagrane na kasecie papkowanie i powstał istny szał w tej piwnicy powychodziło pełno fansófek, kłótników, weter zaczął się uruchamiać samoczynnie wszystko intensywnie drgało pojawiła sie gruba czarna laska do podpierania i wychodził z niej gwózdek a na przedsionku wiła się cynófka oraz pojawiły sie celinki. Radio to posiadało autorewers więc papkowanie było nieprzerwane jedyna krotka przerwa to przeskoczenie autorewersu i puste miejsce na kasecie pozwalające na ucieczkę osobie podstawiającej radio. W takim przypadku wejście do takiej piwnicy to koszmar.

Gość pa pa pa pa pa pa gwózdek ókój