Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina1978

BUGABOO bee wozek - OPINIE !! kto ma ten wozek?

Polecane posty

Gość Kiedyś strasznie mnie kręciły
takie dziwne sprzęty dla dzieci, ale dziś niczego takiego bym nie kupiła, bo ważna jest wygoda a nie look, szczególnie w naszych polskich warunkach. Może gdybym mieszkała gdzieś w środkowej części Manhattanu to bym się o niego pokusiła, ale nie w przeciętnym polskim mieście z drogami i chodnikami z d... i zimami jak w dalekiej Rosji. Tak więc krótko: - Bugaboo Bee Ma'am? - Nej, tack. :P

Gość fatamorg
bugaboo FROG to jest dla mnie idealny wozeczek, mazenie kazdej mamusi, serio!!!!

Gość wredna małpa27
no nie wiem czy każdej :)

Gość priodyka
Bugaboo jest dobrym wózkiem, ale za mniejsze pieniądze można znaleźć coś solidniejszego. Np. ten http://www.mapetszop.pl/pl/p/Wozek-Osann-Beebop/66 Beebop od Osann jest naprawdę świetnym wózkiem. Łatwo się składa i nie ma problemów z poruszaniem się po jakimkolwiek terenie. Polecam ;-)

Gość Angeliq
Witam. Kupilam wozek Bugaboo bee plus okolo 7 miesiecy temu. Na poczatku bulan zachwycona, te obicie z jeansu koleczka ktore wlasciwie sie nie miss za Ale po jakimś czasie zauważyłam tez wady. Jest co prawda mały i zwrotny ale kółka strasznie mi latały gdy musiałam gdzieś podbiec, po złożeniu ciagle się rozkladal kółka za małe na wyprawę do lasu, amortyzatory strasznie twarde ogólnie nie jestem zadowolona. Sprzedalam go póki by się całkowicie rozwalil. Miałam potem jeszcze teutonia Cosmo _ i britax dual. Ostatnio kupiłam sobie zwykły wozek na llegro za 500 zł i powiem wam ze jestem 1000 razy bardziej zadowolona niż z tamtych chociaż markowych i 4 razy droższych.

Gość mlodamamaewa
Hej. Ja kupiłąm przy pierwszym dziecku bugaboo cameleon za 1100zł używany na allegro, super się sprawdziłą gondola, choć fakt jest takak niska, ale nie miałam porównania więc szybko się przyzwyczaiłam. W spacerówce mój mały pojeżdził do 10 m-ca a potem stwierdziłam ,że spacerówka musi rozkładać się na płasko i rzeczywiście jak pożyczyłam wózek (taką zwyczają spacerówkę) od siostry to dziecko spało po 2 godz na spacerze. Czyli jednak spacerówka drogie Panie musi się rozkładać. Te kubełkowe- krzesełkowe wynalazki nie zdają egzaminu. Brak pałąka(barierki z przodu) nie przeszkadzał mi ale jak zobaczyłam jak dziecko fajnie siedzi w takiej zwykłej spacerówce i trzyma się rączkami to dopiero zrozumiałam o co chodzi. Bugaboo cameleon PLUSY: jest fajny, zwraca uwagę innych,jest lekki, zwrotny, gondolka duża, ładne kolory, łatwo podjeżdza pod krawężniki, można zmieniać kierunek jazdy, można uprać łatwo tapicerkę, można łatwo uszyć np daszek(ja zapłaciłam 30 zł u krawcowej i miałam extra daszek), łatwo się składa. MINUSY: nie ocieplony nic a nic wózek, na naprawdę srogą zimę nie polecam, trochę trudno dostać się do kosza pod wózkiem bo gondolka jest nisko, kubełkowa spacerówka bez możliwości pozycji do spania, cena ( choć na allegro za 1000zł kupisz w bdb stanie) mimo wszytsko jest mniej moim zdaniem! Teraz przy drugim dziecko kupiłam bugaboo bee. Też za 1000zł na allegro więc cena za dobry wózek przeciętna. Bugaboo bee jest jedynym wózkiem tej marki(tak mi się wydaje) który rozkłada się na płasko. Minus: brak pałąka( bez możliwości dokupienia nawet :( Więcej jak się sprawuje mogę napisać później bo na razie czekam na przesyłkę wózka. To tyle mam nadzieje,że trochę pomogłam! Pozdrawiam EWA