Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamen sonik

prawdziwie kocha się tylko raz

Polecane posty

Gość kamen sonik

Wierzycie w to? W przeznaczenie danych osób, chociaż tym osobom daleko do ideału? W moim zyciu było wielu facetów, ale nigdy nie kochałam tak mocno jak jego. Rozchodzimy się, spotykamy się z kimś innym, ale wystarczy, że spotkamy się zn przez przypadek znów jest sielsko i anielsko. Po prostu widocznie nie możemy żyć bez siebie.

Tak, wierzę w to...Teraz właśnie przechodzę przez coś takiego...Kiedyś dawno rozstałam się z facetem, który był całym moim światem. Po latach wyszłam za mąż za innego, ale nigdy nie zapomniałam o tamtym. No i teraz się pojawił...Jednak obydwoje mamy rodziny, dzieci...Mieszkamy bardzo daleko od siebie...Od jakiegoś czasu mamy romans, ale ciężko tak na odległość się porozumieć czasem. Wiem, że go kocham i on mnie też, ale tyle przeciwności nas dzieli. Jesteś okropnie nieszczęśliwa :(

Gość kamen sonik
Dokładnie to samo. My zeszliśmy sie po roku, rok przerwy po bardzo burzliwym związku. Nieraz myśle sobie co w nim widzę, co nas ciągnie do siebie. To nie jest jednostronne, działa w obie strony.

Też się zastanawiam co mnie do niego ciągnie. Mój mąż jest na prawdę wspaniałym człowiekiem, a ja wciąż myślę o tamtym...To dreszcz emocji, przyciąganie któremu nie sposób się oprzeć, dzikie pożądanie i miłość pomimo wielu wad. Może ja lubię jak facet jest niegrzeczny, taki dziki trochę. Tyle że z nim zawsze wspaniale mi się gadało, ma super poczucie humoru i potrafi się przede mną otworzyć. Nie jest więc całkiem dziki :) Jak o nim myślę wszystko inne przestaje istnieć i mam ochotę rzucić całe swoje życie i być z nim. Proponował mi to, ale naszych dzieci mi żal...

Nie wierzę. Wierzę natomiast, że po intensywnym, długim związku i zawodzie miłosnym - można już nie mieć sił, wiary ani ochoty, by móc zaangażować się powtórnie w całości, bez dystansu "na wszelki wypadek"

Gość kamen sonik
Własnie chodzi o to poczucie bezpieczeństwa, otwarcie się, rozumiemy sie bez słów. Nie jesteśmy dziećmi. Oboje przed 30, wiele związków za nami, ale ciągle ciągnie nas do siebie.

My też nie dzieci - obydwoje po 30...Dlatego wszystko jest jeszcze bardziej skomplikowane, bo człowiek oprócz emocji ma jeszcze rozsądek i czuje się odpowiedzialny za rodzinę - swoją i tego drugiego człowieka.

Gość zupa niewystygla
.hehe nie ma czegos takiego - dana osoba wzbudza w nas poprostu tyle pozytywnych uczuc emocji ze kazda poprzednia czy kolejna wydaje marna namiasta .... kochac mozna wiele razy tylko z rozna intensywnoscia w zaleznosci jak osoby pasuja do siebie :)

Z tego co widzę, czytam, słyszę to tylko baby tak mają. Sorry kobiety, ale rzadko który facet podchodzi do tego typu spraw tak emocjonalnie jak wy.

Gość Załamałam sie..
a ja w to wierze.. prawdziwa miłość jest jedna.. reszta to juz namiastki miłości...

Gość quinnny
Ja bylam w 2 zwiazkach.Pierwszy trwal 6 lat ale sie rozstalismy.Myslalam ze nigdy o nim niezapomne ze to milosc mojego zycia ale mylilam sie.Mam teraz drugiego chociaz jestesmy dopiero pol roku to kocham go nad zycie.I nigdy niewrocilm byl do mojego 1 chlopaka.Pozdrawiam