Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obowiasssskowa 30

oboje wolni ale 11 lat różnicy.....i nagle...

Polecane posty

Gość Róznicę wieku moze
i widać miedzy wami byle by nie było widac róznicy charakterów najwazniejsze jest abyście byli dobrzy dla Siebie nawzajem róznica wieku w waszym przypadku gdzie obydwoje rozwodnicy to sprawa drugorzędna najwazniejsze jest czy mozna da sie razem zyć ????????????

Gość obowiasssskowa 30
no i spedziliśmy ze sobą wczorajszy wieczor:) przyjechal do mnie ok 18 i był do 1 w nocy! było fantastycznie, ma cudowny uśmiech, piękne oczy, jest bardzo inteligentny:) na poczatku bylo tak sobie, ale wkrotce atmosfeta sie rozluźnila podoba mi sie jego poczucie humoru, ciągle zartowalismy a potem jak mnie przytuil tak mocno hmmmm tak jak mężczyzna powinień:) dzis do pracy prawie frunęlam, ale zarz znowu ta mysl co inni powiedzą, przeciez tak widac ta nasza rożnice a jak mnie tulil, juz nie pamietalam tego, bylo mi tak dobrze:O jedno moge powiedziec: decyzja jeszcze nie zostala podjeta, ale jesli on bedzie sie staral to chyba wsiąknę:O

Gość
Co inni powiedzą... :o

Gość obowiasssskowa 30
boje sie, ze znajomi bede z nas śmieli a rodzina nie zaakceptuje takiego zwiazku:(

Gość
A chuj im w dupę. Twoje życie. Jak tak bardzo się przejmujesz opinią rodziców, to nic dziwnego, że jesteś po rozwodzie :o

Gość obowiasssskowa 30
wiesz co kot? masz rację:) dlaczego jestem po rozwodzie? tu akurat rodzice sie nie wtracali, ale juz doroslam i w moj zwiazek teraz tez nie mogli by sie wtracać, tym bardziej ze mieszkalibysmy dosyc daleko i jestesmy niezalezni finansowo:) dzieki kot za wypowiedzi:)

Gość
Prosić. Ja również dziękuję - kolejny żywy dowód, że mam zawsze rację :P

Gość u mnie odwrotnie
Ja jestem starsza od mojego faceta o 13 lat. Mężczyźni w moim wieku (46 lat) wolą młode ja jestem dla nich po prostu za stara - co za ironia, a latali za mną 30 latkowie i z takim sie związałąm. Taka kolej rzeczy.