Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluta

SA TU JACYS JEDYNACY/JEDYNACZKI?

Polecane posty

Gość coffeeheavennn
sa ;)

Gość coffeeheavennn
precz ze zblazowanymi jebanymi prawiczkami o imieniu Jarek. chuj ci w dupe 🖐️

Gość Jedyneczka_16
Uwazam ze jak juz rodzice zdecydowali sie na jedno dziecko to i drugie powinni, wielka pustke mi uczynili tym, mama nie zyje a ojciec zajmuje sie swoja kochanka, jestem sama dla siebie, to niesprawiedliwe, wszyscy maja rodzenstwo ;(

Gość coffeeheavennn
chuj ci w dupe po stokroc pedale

Co za bzdura. Większość ludzi ma tendecję do stereotypizowania jedynaków, czyli większość ludzi uważa, że jeśli ktoś jest jedynakiem to jest rozpuszczonym bachorem, bez uczuć,narcyzem, egoistą, egocentrykiem i kutwą. Dlatego chcę LUDZIOM przypomnieć, że na świecie są też jedynacy, którzy nie są rozpuszczonymi bachorami, którzy mają uczucia, są empatyczni, którzy dzielą się innymi (jedzeniem, notatkami), są altriustami (pomagają starszym ludziom, są serdeczni dla innych). I właśnie ja należe do tych, którzy nie są rozpuszczonymi bachorami.

Kto się przezywa ten sam się tak nazywa! Do Jarek_84: Kto urodził się kretynem, ten nim pozostanie do ostatnich, swoich chwil.

jestem jedynaczką:)wyrosłam na dobrego człowieka mój syn tez będzie jedynakiem :)i tez juz jest małym dobrym czułym człowiekiem:)

ja jestem jakby jedynaczką. tzn. mam siostrę ale dużo starszą i nigdy nie mieszkała ze mna więc byłam jedynym dzieckiem w domu;) ale nauczyłam się już dzielić z innymi, i że nie jestem jedyna i najważniejsza, bo niestety tak kiedyś miałam, ale jedynacy zazwyczaj tak mają. Są rozpieszczani przez rodziców i myślą, że są wyjątkowi. Ja byłam dodatkowo przez siostrę:O