Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aicha 27

NOŻYCZKI FRYZJERSKIE

Polecane posty

Gość Aicha 27

Chciałabym sobie kupić nożyczki fryzjerskie, widze że na Allegro kosztują ok 20zł za zwykłe fryzjerskie plus takie do cieniowania. Czy to nie za mało jak na 'profesjonalne' nożyczki??? Czy takie nożyczki obcinają dobrze i nie uszkadzaja końcówek?? Bo zwykłe to strzępią i sie potem łamią i rozdwajają.... Nigdzie na aukcji nie pisze ze ścinają dobrze końcówki...

Gość iwonasasa
to na bank nie są nożyczki fryzjerskie

Gość Aicha27
ktoś może coś polecić?

Gość nożyczki fryzjerskie
Za 20 zł to możesz sobie kupić chińszczyznę, która do cięcia włosów się kompletnie nie nadaje. Dobre nożyczki fryzjerskie są robione ze specjalnych stopów metali o podwyższonej twardości. Najlepsze są robione ze szlachetnej stali japońskiej. Zastanów się też jakie nożyczki potrzebujesz - gładkie, z mikroszlifem, degażówki... ? W necie jest dużo różnych serwisów oferujących nożyczki fryzjerskie, ja poleciłbym polskiej firmy Husion (http://husion.pl). Są na prawdę profesjonalne, wytrzymałe, wygodne w obsłudze i świetnie wyglądają!

W tym artykule: http://www.fryzjerzy.com/nowosci/nowosci-sprzetowe/item/4387-nozyczki-fryzjerskie-firmy-jaguar-zostaly-uznane-za-najlepsze-na-rynku-dowiedz-sie-dlaczego-sa-polecane-przez-profesjonalistow czytałam o tym, że za najlepsze na rynku zostały uznane nożyczki fryzjerskie firmy Jaguar. Myślę, że warto poszukać wśród nich idealnych dla siebie.

Gość gość
Hej wam kupiłam nozyczyczki samurai są male i waskie ostrza ale ja mam mała rękę więc jest mi wygodnie jednak trapi mnie czy poradzą sobie na grubych włosach ?czy któraś z Was używa małych nożyczek?z góry dziękuję za odpowiedź