Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werix17

pilnie i nic nie wiem

Polecane posty

Gość werix17

witam mam problem moje młodsza kumpela nie wie czy jest w ciąży było to jakieś 73 ni temu jej partner jej nie przebił tylko jeździł po pochwie nie miała objaw ciąży wymiotów miesiączka jej się nie opóźnia on uważa sperma mu nie wyleciała błagam odpisujcie nie wiem co jej poradzić ona boi sie zrobić test proszę o odpisy pilnie i szybko ps czasami jej troszeńkę nie dobrze ale mówi że troszkę i nie mocno nigdy nie wymiotowała i nie miało oznak ciąży pozdrawiam

Gość 1234321
Jak sie boi zrobic test niech idzie do lekerza,tu nie ma jasnowidzow.

Gość Upupupup
poradź jej żeby poszła do lekarza

Gość damka 20
pójdź z nią do lekarza a jeśli sie wstydzi bo pewnie z tego co wynika jest młoda niech zrobi ten test

Rozwalaja mnie takie tematy ze kolezanka nie wie czy jest w ciazy i innej kaze sie zapytac, w ogole moze na tej kafeterii to jest jakis specyficzny on-line test ciazowy.

Gość bląd 30
kochana nic sie nie przejmuj powiedz twojej kumpeli że to raczej nie możliwe pozdrawiam

Gość bita smietaaanka
a czemu kumpela tu nie napisze a moze to ty masz problem;>? majks:/

Gość do werix17
a czyżbyś ty tej swoje kumpeli wtórowała przy seksie, że tak wszystko wiesz czy jeździł po niej czy niej. Czy był to może trójkąt, jeden facet dwie kobiety.

Gość depresja to między innymi
skoro fakt przydarzył się ponad 2 miesiące temu a normalna miesiączka jest nadal (nie plamienie tylko miesiączka) to w ciąży nie jesteś :) A jak juz bierzesz się za seks, to najpierw idź do gina, porozmawiaj o metodach zabezpieczenia. I w ogóle co to za durna zabawa w "jeżdżenie". Seks to nie zabawka w lokomotywę.... Głupota jakaś. Tak to jest jak dzieci bawia się w dorosłych nie mając pojęcia, że z takich zabaw rodzą się dzieci

Gość kol
Jak on jej w ogóle jeździł po tej pochwie?? Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :/

Gość depresja to między innymi
dotykając pochwy przenosił się w górę i w dół a nie do wewnątrz - takie jest moje wyobrażenie o tej durnej zabawie

Gość fedsssss
a może jeszcze "dziobał" ją w głowę tak jak to robi kogut kurze aby wybic jej alimenty z głowy.

Gość a ja na pewno
ale sie usmialam, gdzie sie takie pustaki rodza??

Gość monassss
w naszym kraju, w naszym kraju córciu. Ty myślisz,ze te rodziny co mają po 16 dzieci to robią to normalnie, to są właśnie dzieci z takiego "ujeżdzania", no bo nikt normalny nie decyduje się na taka gromadkę. chyba, że prezes narodowego banku, no bo on ma niemałe wynagrodzenie. Pozostała część polaków zyje biednie i nie stac ich by bylo na decyzję o takiej ilości dzieci. A przez takie "ujeżdzanie" to wszystko możliwe.

Gość kol
no ale pochwa to jest właśnie wewnątrz dzieci powinny usiąść przy podręcznikach zamiast za sex się brać

Gość noicooooo
nie szkodzi, że się bawią, oni się tym nie przejmują, jak będzie wpadka, no to później podrzuci się dziecko do dziadków niech bawią,