Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam....

prawdziwa miłość przychodzi powoli czy nagle......

Polecane posty

Gość tak się zastanawiam....

czy miłość rodzi się powoli w trakcie trwania relacji, by trwać długo, czy też wybucha od razu, by potem szybko zgasnąć?

Gość glupia picz
ale masz problem

Gość glupia picz
jesli wierzyć w miłość to nigdy się nie kończy a reszty llepiej nie komentować.

wg mnie nagle następuje zauroczenie. Jak można pokochac kogos, kogo się nie zna? Z doświadczenia wiem, że na rozwój prawdziwego uczucia potrzeba czasu. :)

Gość zalezy nie można tego
wytłumaczyć

Hmmm na to chyba potrzeba czasu-ja np zakochałem sie w kolezance z paczki-po roku znajomości (no może nawet troche wiecej) zauważyłem że jest mi jakaś zbyt bliska jak na koleżankę. Teraz jesteśmy razem :)

yhm... bo kocha się naprawdę jak SIE ZNA :) nie wyobrażam sobie 'kochac' mężczyzny, którego widziałam 3 razy w życiu.

Gość nie moge z Ciebie
Rocker -------------> podobnie było u mnie... Tylko że ja zakochałam sie w moim najlepszym przyjacielu. Z tym że on pierszy we mnie i teraz juz jesteśmy razem 6 lat:)

volume_six-zgadzam sie z Tobą całkowicie-w sumie uważam że i tak znam ja za mało-2 lata znajomosci, ponad 3 miesiace razem i wciaz oboje czekamy-słowo kocham jest zbyt ważne by nazywac nim zwykłe, i trwajace zazwyczaj krótko zauroczenie.

Heh-nasza histoia była szalenie pogmatwana :D zresztą-ja ogólnie byłem typem kolesia który po prostu wolał być sam-ot słodka wolność, imprezy, rock i muzyka. Nigdy nie zauważyłem sygnałow wysyłanych przez NIĄ... do czasu gdy sam sie zauroczyłem a teraz powoli zakochuję :D

Gość milkaaaaaaaaa
gówno prawda...miłości nie ma

Gość nie moge z Ciebie
Heeheh, w moim przypadku było troche inaczej przyjaźniliśmy sie jakos pare lat, ale w tym czasie moj obecny chłopak miał dziewczyny na dwa góra trzy dni i nie był tez za grzeczny tylko wóda imprezy i koledzy. Potem pamietam to jak dzis powiedził mi że mnie kocha i nawet nie wiadomo kiedy ta miłośc przyszła. Pojawiła sie nagle. Ja powiedziłam do niego że no niestety ale nie odwzajemniam tych uczuć. Więc poszedł poszukać nowej miłości :) Ale po jakimś miesiącu zaczełam załowac mojej decyzji bo wtedy przekonałam sie że mogłam stracic jedyna osobe na której tak bardoz mi zależy. Pozszłam do niego i wyznałam mu miłosc i jak do tej pory jest zajebiście na maxa:)

nie moge z Ciebie-heh-u mnie tez dostałem kosza po jakims czasie-stwierdziła że to nei to-potem sama zaczeła walczyć-olewałem, broniłem sie jak tylko mogłem az w koncu wrociłem. I też nie załuję :D

Gość poznanianka jedna
nagle może przyjśc zauroczenie. Z czasem to zauroczenie czy zakochanie może przerodzić się w prawdziwaMiłość(albo i nie).

ja już w innym topicu pisałam swoją historię :) też było pomieszanie z pogmatwaniem, ale... jakoś się zyje. :D 2 lata już...

Gość nie moge z Ciebie
Rocker ---> Tylko że jak ja mojemu dałam kosza to poszedł do innej i prawie miał z nia dziecko także wiesz. dopiero jak mi on o tymmpowiedział , ze bedzie ojcem zauwazyłam że ja chyba coś do niego czuje... Miałam przechlapane i czułam sie beznadziejnie:)

ja po koszu miesiac chlałem, spałem z jkimiś przygodnie poznanymi laskami, podrywałem wszystko co tylko mogłem i ogólnie zaliczałem panienki. Straszne to było i opinie zjechało mi całkowicie. Do tego eksperymenty z narkotykami i lekka dilerka. Teraz odciałem sie od tego, wróćiłem i... włąsnie koncze pisać bo czas wpaśc powiedzieć jej dobranoc :D