Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shilenna

Co to oznacza?

Polecane posty

Ciągle śni mi się mój kolega...że jesteśmy parą,mamy romans albo ze sie kochamy?

kiedys bylam z nim zzyta i to bardzo ,teraz troche sie zmienilo .No i mam faceta ktorego bardzo kocham wiec nie wiem dlaczego wlaqsnie on mi sie sni.Dodaje ze jak bylam z nim zzyta mial narzeczona i nadal ma

taaa wiele sie zmienilo ...dla ciebie, dla niego ...;) ale dla WAS nie zmienilo sie nic ..ide o zaklad ze on tez o tobie mysli, moze sni i tak jak ty zastanawia sie dlaczego ? przeciez wszystko sie zmienilo...........

ma narzeczona,ja faceta ...dlaczego wiec mialby o mnie myslec? Kiedys spotykalam sie z jego kumplem ,czulam ze jest o mnie zazdrosny i od tego momentu nasze stosunki sie popsuly.

dlaczego ? coz za pytanie ? ....kiedys byliscie zzyci a tego sie nie zapomina...przyjazn, milosc...jakiekolwiek uczucia to nie jest wczorajszy obiad ktory idzie w zapomnienie po odstawieniu talerza ;) ot co .....

nie wiem czy to byla milosc... Zastanawia mnie jedynie to,dlacxzego sie do mnie zblizyl skoro mial kobiete?

heheh 16 -17 lat...to pewnie byla milosc ..takie pierwsze powazniejsze uczucie dlatego wspominasz, pamietasz....i to jest calkiem normalne :) ..

gdyby nie dzielila was taka roznica wieku ? ...kto wie moze teraz ty bylabys u jego boku... czy mozna pokochac ? alez tak ! czasem obie mozna darzyc rownie silnym uczuciem i nie umiec zrezygnowac z jednej w historia zna takie przypadki....

mysle,ze roznica wieku to nie jest problem...ech ...nie daje mi ta mysl spokoju ... co najlepsze otworzyl sklep na przeciwko mojego bloku to i mam okazje go prawie codsziennie widziec...

tak :) tylko ze ja juz bylam ze starszym facetem przed 18 i nie bylo z tym zadnego problemu

nie bylo problemu ?...ale nie wszyscy czuja sie komfortowo w podobnych sytuacjach mozemy sie umowic ze rocznica 9 lat to zadna roznica ale bedzie to zalezalo od dolnej granicy :) nie gazdy facet czul by sie dobrze drepczac z nastolatka :) soory ale nie uzywam komunikatorow ;)

ale mam metlik w glowie...chyba nigdy tak nie mialam jak teraz... najgorsze jest to ze w tym snie powiedzialam,ze go kocham i czulam to przez sen...odwzajemnil to...

powiem wprost o czyms z czego ow facet zdaje sobie sprawe....gdyby mialobyc z tego cos powazniejszego to na tym etapie rodzice by cie zjedli i on o tym wie.....gdybys miala lat 24 np i stanowila sama o swoim zyciu wyszystko mogloby potoczyc sie inaczej :)

tylko ze ja w zyciu tego nie czuje...w zyciu juz mam partnera ktorego bardzo kocham i nie zamienila bym go na nikogo...dlaczego we snie to czuje?a moze prawda jest to ze sny snia sie na odwrot

;)....nie mozliwa jest tylko jedna rzecz.....zamiatac schody pod gore :) wszystko inne na tym swiece mozna wytlumaczyc nawet obecnosc otwratego parasola w doopie :D