Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaa89

włoski na piersiach

Polecane posty

Gość olkaa89

cześć mam pare włosków na około sutków i troszke mnie to drażni... mam wizyte u endokrynologa dopiero w styczniu ale wyczytałam że woda utleniona moze rozjasnic te włoski... po jakim czasie one sie rozjaśnia? ;] prosze pomóżcie !!

Gość Lord Jogurt
Francuzki na cipce :)

Gość Lord Jogurt
Tzn francuski

Gość lilka79
eee, 90% brunetek ma takie wloski kobieto! Ja i wszystkie znane mi kobiety wyrywaja je sobie pensetka. Jest to zupelnie naturalne. Pozdrawiam

Gość olkaa89
tak tylko one odrastają ciemniejsze i grubsze ;(( tez tak macie? myslisz ze woda utleniona pomoze??

Gość lilka79
mi odrastaja takie same, poza tym nie dopuszczam zeby odrastaly, raz na pare dni podczas kapieli wyrywam, minuta i po sprawie. Na moj gust woda utleniona nie pomoze, jezei to uteniacz do wloskow na twarzy. ale wokol sutkow to moze byc zbyt drazniace.

Gość olkaa89
ja wyrywałam i odrastały ciemniejsze i juz mam tego dosc ;(( a gdzie mozna kupic taki utleniacz? i za ile on jest? spróbuje... jeśli bedzie drażniące to odstawie

Gość lilka79
pare lat temu kupowalam taki w rossmanie ale teraz nie wiem

Gość olkaa89
ok dzieki ;)) a jjak wyrywasz penseta to po wyrwaniu robisz cos jeszcze?

Gość Lord Jogurt
lilka79 mi odrastaja takie same, poza tym nie dopuszczam zeby odrastaly, raz na pare dni podczas kapieli wyrywam, minuta i po sprawie. Na moj gust woda utleniona nie pomoze, jezei to uteniacz do wloskow na twarzy. ale wokol sutkow to moze byc zbyt drazniace. Co Ty chcesz żebym ssał włosy na cyckach? Masz coś nie tak z głową? Bierz pensete i wyrywaj natychmiast. Cio za obleśna dziewucha :O

Gość olkaa89
LORD JOGURT a jesli twoja dziewczyna by miala wloski to ją rzucisz? ;|:| ty masz coś z głowa ;/ !

Gość lilka79
nie przejmuj sie znudzonymi dzieciakami. nie , nie robie nic wiecej, to wystarcza u mnie, mi nie wrastaja, choc mam kolezanke ktora ma z tym problem

Gość lilka79
slyszalam obiegowe opinie, ze od wyrywania wloskow mozna dostac raka piersi. Nawet raz spytalam o to ginekologa, to sie strasznie usmial

Gość olkaa89
aha ;] bo wiesz ja mam tak ze one sa siwe a niektore sa ciemne ;] i to bardziej na okolo tych sutków.. i bym chciala cos zrobic zeby były wszystkie takie siwe ;PP moja mama jest brunetka i nie ma włosków ta to ma szczescie ;]

ja slyszalam że trza najpierw posmarrować czymś bo może byc jakas choroba przy wyrywaniu pęsetą albo beda suty bolec. Ja radze zostawic to wpizdu! ja usuwalam wlochy stamtad i mam dosyc! teraz trza to codziennie i mam juz zamiarr sie wieszac x( odradzam ci bo tylko gorzej bedzie.

Gość olkaa89
no własnie o tym mowie ze ciemniejsze mi odrastaja :)) i wyczytałam ze woda utleniona rozjaśnia wlsoy ;] dlatego chcialam zobaczyc wasze opinie na ten temat :)

Gość lilka 79
to pewnie zalezy od osoby. Ja mam czarne wokol sutkow, ze 3 przy jednym, ze 4 przy drugim, wyrywam od 10 lat i jest OK:-)

Gość olkaa89
no własnie :P to i tak dobrze ze masz z 3, 4 ja mam wiecej :P i jak widze ze rosna ciemniejsze to naprawde mnie sciska ze złosci ! ;P

ja mam duzo czarnych kłaków i sobie dałam siana z tym poltora miecha temu :P:P NIkt tego nie widzi.. No chyba że masz faceta:D

Gość olkaa89
mam faceta i wstydze sie naprawde :(( chce cos z tym zrobić, rozjaśnic je jakoś

Gość lilka 79
mysle, ze w miare dojrzali faceci reaguja na to normanie. moj byly opowiadal kiedys, ze byl z dziewczyna ktora miala wlosy wokol sutkow i to tak zabawnie wygladalo, ale nie obrzydliwie tylko byl zdziwiony. Ja mu na to - gamoniu wiesz ile kobiet tak ma. ta jedna po prostu nie wyrywala. Powiedzialam mu wtedy, ze ja tez mam kilka i wcale go to nie zrazilo. No ale mysle, ze sa palanci, ktorym wszystko moze przeszkadzac

Gość olkaa89
wiesz ja miałam jednego i rzucił mnie przez to bo nie wiedział ze to normalne.. dopiero po 2 miesiacach mnie przepraszał i prosił o 2 szanse bo zrozumiał ze to normalne u dziewczyn.. ale ja jakos z nim nie umie byc, teraz mam innego i jestem z nim szczesliwa

Gość o lol
.......

też mam kilka i jak wyrwę pęsetą to mi wrastają, a później bolące krostki, ropa i w końcu ten włos wyskakuje z tej krosty z powrotem i wszystko na nic. zostaje podcinanie :O

Gość hydraa
o boże, a ja tu się przez trzy lata dołuję i wyję po nocach, że jestem mutantem, bo też mi takie rosną. kamień z serca mi spadł, kiedy przeczytałam, że nie jestem sama :D ja wyrywałam, a dzięki temu urosły czarne i długie jak cholera, do tego jest ich więcej niż było, więc dałam spokój. jak będę miała faceta, to będę się dołować i zastanawiać dalej.

Gość no to nie wiecie
czy ta woda utleniona pomaga? mam chec skoczyc do apteki

Gość ewelkaaaaaaaaaaaaaaaa
odpisze ktoś?:P

Gość yhhhhhhhhhhhhhh
uppp mam ten sam problem ze 20 wlosków czarnych i grubych, myślałyście o jakiejs trwalej depilacji? boje sie ze pęseta może uszkodzić z sposób znaczacy pierś tfuu tfuuu

Gość savira
Z tego co wiem to woda utleniona rozjaśnia (jestem fryzjerem) spróbuj z ta z apteki sa wody utlenione bardziej procentowe ta w aptece ma3% moja kolezanka rozjasniala nią sobie włoski na nogach...Przy większej procentowości wody na pewno był by lepszy rezultat ale odradzam kategorycznie wyższej procentowości ponieważ skora na piersiach jest bardzo delikatna a można nią sobie głowe popalić a co dopiero piersi... Ja mam dużo czarnych i długich a miałam jeden tylko jak zaczełam wyrywać to jeszcze wiecej uroslo i sie wrastaja...Dzięki Bogu mam normalnego kochanego faceta który to akceptuje czasami je podgalam maszynką jednorazowa tak powiedzial mi ginekolog zeby golic a czasami wyrywam myślałam nawet o usówaniu laserem ale to kupe kasy kosztuje pozdrawiam

Gość savira
ps sory za błędy rozpędziłam się... a najlepsze jest to że jestem BLONDYNKĄ i mam te kłaki