Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cam piona

mój wstrętny charakter

Polecane posty

Gość Cam piona

to największy problem jaki mam ! są momenty kiedy jestem dla wszystkich miła i nic nie jest mnie w stanie wyprowadzic z rownowagi,ale potem zaczynam sotrzegac,ze ludzie mnie wykorzystują,a ja sie daje..zaczynam być wtedy oschła i niemila dla wszystkich...ktos sie mnie spyta np. co jest zadane ? to ja odpowiem np. " a co nie bylo cie w szkole,ze sie glupio pytasz? " strasznie jestem uczulona na ludzką głupote jak czasami słucham takich dziewczyn co mowia" oo matko jak mi jest cięzko nikt mnie nie kocha o jej jaka ja jestem sweet" to mnie nerwica łapie ! ;/ :( zaczynam sie kłocic i prowokowac kłótnie..jak to moge zmienic?

Gość Zmien chlopaka
^^

Gość Cam piona
nie mam chłopaka:P tu tez problem mojego charakteru:) nie wiem,czy jestem znerwicowana,ale po cholere sie wszyscy mnie czepiają?;/ nic nikomu nie robie,a zawsze kurde nawet jak sie gdzies zapatrze to kolezanki zaraz " ee co łapiesz zwieche" non stop sie na mnie patrza i reaguja na kazdy moj ruch.. patrze sie zupelnie przypadkiem na jakiego kolesia ot tak ,a one od razu coo wpadł ci w oko? ;| no bez jaj..

e tam- ja tez mam charakterek i nie wyobrażam sobie siebie innej ale jesli tobie jest xle- pracuj nad sobą

Gość Zmien chlopaka
No to jeszcze gorzej :P Musisz sobie w takim razie znalezc go ;]

Gość Cam piona
wiecie co? moze to ni ejest kwestia,ze sama sie sobie nie podobam (jesli chodzi o charakter) ale mimo,ze mam te 16lat noo niedlugo 17 troche przezylam w domu :) i teraz za kazdym razem jest do ludzi inaczej nastawiona.. myśle sobie,aa ten chce mnie wykorzystac,a ta przymila sie bo wie ,ze mam chody i zaraz mi pojdzie dupe obrabiac.. tego nie da sie wypracowac :( bo ja naprawde nie wiem,czemu aż tak sie zachowuje...niby nie podpalam śmietnikow:D ani nic takiego nie robie,a jednak prowokuje do kłotni..ostatnio kolega opowiadal mi jak bliski był śmierci bo mial wypadek samochodowy.. wkurzylam sie bo ciągle mis ie żalił na ten temat i w koncu napisalam cytuje" dobrze,bardzo ci wspolczuje,ale zostawmy juz ten temat nie ty pierwszy nie ostatni jestes po takich przezyciach " i sie na mnie wkurzyl.. ale naprawde w kazdej rozmowie ujmowal ten wątek jaki on był biedny.. raz mu juz wspolczulam bylam zdruzgotana,ale juz ile mozna tą samą historyjke słuchac !;|

Gość Cam piona
jeszcze gorzej? nie sądze... wspolczułabym kazdemu kto chcialby byc ze mna w związku ,a jest paru takich,ale oni jeszcze mnie do konca nie znaja :P dlatego nie dopuszczam ich do siebie:) jaa sie chyba spale ze wstydu kiedys z moją głupotą daleko nie zajde wiem to

Gość zwariowananapewnym_PKT
hehehe :D jakbym czytala o sobie :P nie przejmuj sie.. hm w sumie te moje słowa nic nie dadza.. ale moze faktycznie powinnas sie przełamac i wziac sprawe w swoje rece ! mówie ja tobie nie ma nic lepszego niz chłopak:) nie mowie,ze cie zmieni,ale rozbudzi w tobie pewna ceche,ktorej ci brakuje.. uwierz mi :) i sprobuj ! tylko nie odpychaj ich od siebie broń Boże:)

Gość młoda dziewczynka
SZUKAJ CHŁOPAKA! masz problem:D

Gość Cam piona
nie chce chłopaka jestem za młoda 17lat to troche przesada jak na związek:P śmieszą mnie takie młode parki ;) kolezanka z brzuchem juz chodzi wole nie..

Gość Cam piona
no i znowu sie pokłocilam z pewnym chlopakiem.. no ja nie moge :P nie z mojej winy przysięgam:D

Gość zofia D...
Cam piona rozsmieszasz mnie! :) Rowna babka z ciebie, nie dajesz sobie w kasze dmuchac. Wydaje mi sie, ze jestes szczera, mowisz od razu co myslisz a ludzie niestety tego nie lubia. A prawda jest taka, ze trzeba sie dostosowac do wiekszosci bo inaczej pozostaniemy z boku jako ci wredni i nielubiani. Tez tak czasem mam. Nie lubie gadki o dupie marynie, wymyslonych problemow, uzalania sie nad soba innych. Duzo rzeczy mnie w ludziach denerwuje, czasem mam wrazenie, ze jestem inna niz wszyscy. Ale zeby zyc z ludzmi w zgodzie musze sie podporzadkowac. Czasem sie smieje choc smiac mi sie nie chce i wysluchuje glupot bo tak trzeba i ugryze sie w jezyk kiedy mam ochote powiedziec cos dosadnego

Gość brass monkeee
nie daj się, i nie idź za radami w stylu " trzeba krakać tak jak wrony" - -wal zawsze prosto z mostu. Sam mam podobnie i też mnie wkurwia , że ludzie mi się żalą itd, nienawidze small talku i gadania o dupie maryni. Wymyśliłem nawet powód dla którego ludzie żalą sie takim osobom: -- po ich wyżaleniu się , następuje zdenerwowanie rozmówcy i jakaś puenta, dobra rada, albo zwyczajne zjechanie użalacza, on wtedy jak z dotknięciem magicznej różdżki jest chwilowo uleczony i w dodatku myśli o sobie jak o lepszej "czulszej i wrażliwszej" osobie niż "ten cynik" do którego poszła po radę. Ot i cała tajemnica. Więc dalej do przodu, ale ważnym by nie stać się prawdziwym cynikiem