Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sanguis

Zrobie minetke chetnej

Polecane posty

Gość młoda dziewczynka
Sanguis o drugim nicku :) ładnie ładnie :D

Gość młoda dziewczynka
wykształciuchu z podstawówki jestes,ze piszesz MORZE? morze jest głebokieee i szerokie deklu ..

Gość 12564
młoda dziewczynka ale ty jesteś ostra, chciałbym Ciebie spotkać w realu!

Gość młoda dziewczynka
ohh ja ciebie tez! uwierz

Gość młoda dziewczynka
a o co? myslisz,ze damsie dotknąc jakiemuś analfabecie? co to to nie ja;]

Gość 12564
A "niealfabecie" dasz się dotknąć? Bo ja z pisaniem nie mam problemów.

wiesz co - niechce mi się pisać w takim tonie , piszesz otym małolacie że małolat i jakieś tam inne bzdury a sama lub sam zachowujesz w pisaniu poziom zerowy , wyzwiska , wyzwiska , wyzwiska , ale mimo w szystko pozdrówka dla Ciebie , i może troszkę pomyślunku nad pisaniem , bo to tylko świadczy o kulturze , czesć

Gość młoda dziewczynka
owszem dam:] pogłaskac sie po głowie

Gość 12564
A zrobić masaż pleców?

jeszcze jedno , jeżeli już to przeczytaj swój poprzedni wpis " damsie

Gość młoda dziewczynka
jogin30 nie chcialam cie urazic;] ale jak proponujesz takie rzeczy to sie nie dziw.. jesli szukasz przygod to wiesz są burdele..;] a ja nie bede pisac to co byc chcial zobaczyc..

Gość młoda dziewczynka
haha :D ale " damsie" to nie jest błąd ort. tylko zwykły zawód klawiatury matołku( zdrobniłam,zeby bylo milej ) :)

Gość młoda dziewczynka
"masaż plecow" lubisz marzyć?? bo wiesz,ze to nierealne ...;] chyba nie wiesz kim jestem,ile mam lat itd. wiec o czym ty piszesz??

oki oki sorki , nie dogadaliśmy się ( pomyliłem się ) , ale tak swoją drogą to jeżeli jesteś płci pięknej to muszę stwierdzić że chyba ostra z Ciebie babeczka

Gość 12564
Można by zaryzykować stwierdzeniem "dominatorka"!

Gość młoda dziewczynka
ostra?? normalna..jeden szuka pustej tlenionej i przeslodzonej blondyneczki ,a inni normalnej z olejem w głowie dziewczyny,ktora wie co robi,a nie idzie w ciemno :) jak czytam takie tematy to mi sie niedobrze robi.. minetke? obciągania? co wy ze wsi jestescie?? poszukajcie sobie kobiety godnej i z nimi takie tematy przeprowadzajcie jak wam pozwolą:]

Gość młoda dziewczynka
żadna dominatorka:) co wy nigdy nie dostaliscie po mordzie od dziewczyny? nigdy zadna wam tak nie nawtykala ,ze mieliscie ochote sie zapaść pod ziemie?? co za ludzie..

Wiesz co naprawdę sorki , ale jeżeli ja bym nie chciał tak pisać to bym poprostu nie pisał , a gdybym nie chciał czytać to poprostu bym nie czytał , wnioski wyciągnij sama lub sam , a poco się tak niepotrzebnie nakręcać ?

Gość 12564
I znowu się denerwujesz. Czyli musisz być z tych co mają swoje zdanie, czyli taka ostrzejsza. Dostałem kilka razy liścia i to było nie przyjemne, ale też nie takie straszne. Też pojechała mnie kilka razy, ale cóż żyje się dalej.

Gość słownik ort
młoda dziewczynka potrafisz zaciekawic ;)

Gość młoda dziewczynka
* wiem,ze potrafie zaciekawic,a co myślałaś/łeś.. jogin3 jak nie pasuje ci moj styl pisania to po co ze mną gadasz?bez sensu,ale dobra.. *12564 o co ci chodzi z tym ostrzejsza? juz masz jakies dzikie myśli?

Gość 12564
Po prostu wypierasz się sama siebie, ale owszem moje myśli zaprzątnęły dzikie myśli.

Gość młoda dziewczynka
nawet nie musiales tego pisac;] sama wiedzialam

Gość 12564
Nie prawda, tylko się domyślałaś. Czyli nie jesteś taka ostra jak tutaj piszemy?

Gość młoda dziewczynka
mam znowu zaczac skakac do ciebie? ostrzegam jestem uczulona na ludzką głupote nerwica mnnie bierze już.. zaczynasz mnie wkurzac ;/ ostra? w łóżku o to pytasz?? nazywajmy rzeczy po imieniu..

Gość 12564
Ostra w sensie nerwowa bo już Ci ciśnienie skacze. W życiu też taka jesteś, czy denerwujesz się tylko na ludzką głupotę?

Gość młoda dziewczynka
gdybym taka byla to nie mialabym przyjaciol,ani znajomych ;] a tak nie jest.. wiec wychodzi na to,ze potrafie byc miła,wesoła i radosna..

Gość 12564
Słyszałem, że Ci nerwowi potrafią zorganizować sobie ludzi, co prawda nie jest to cecha wymagana, ale czasem się przydaje. Większość Twoich wypowiedzi też była przesiąknięta nerwami, ze mną też chciałaś się kłócić, ale jakoś się ostudziłaś. To nie wiem jak to wygląda w Twoim prywatnym życiu. Jednak skoro mówisz, że jesteś radosna i spokojna to zmienia postać rzeczy.