Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sanguis

Zrobie minetke chetnej

Polecane posty

Gość młoda dziewczynka
nie potrafie sobie zorganizowac ludzi bo nie jestem zadnym tyranem i nie na tym polega moja rola;) to,ze mam niewyparzoną bużkę to nie znaczy ,ze jestem zawsze oschła,wredna i nieczuła :D ale jak ktoś mi zajdzie za skóre,albo mocno wkurzy to naprawde wspolczuje bo ja nigdy nie odpuszczam co oznacza,ze jestem uparta

Gość 12564
Uparta na pewno, ten Sanguis odpuścił. A często krzyczysz, bo coś wspomniałeś o niewyparzonej buzi. I ile Ty masz lat?

Gość młoda dziewczynka
a na ile mnie oceniasz? ( wiek) :D ciekawa jestem,a tamten jeg problem ,ze sobie odpuscil i wcale mu sie nie dziwie;] w ogole nie podnosze głosu,ale umiem dyskutowac jesli wiem,ze mam racje to klampka zapadla

Gość młoda dziewczynka
klamka*

Gość 12564
Być może masz 28 lat, ale po kilkunastu wypowiedziach nie wiem za dużo.

Gość młoda dziewczynka
ile:O hahaha :D nie moge wiesz ile mi dodales??! 11lat !

Gość 12564
Masz 17? Sądziłem, że masz o wiele więcej, ale odpowiedzi na poziomie. O tej porze już tacy bardziej normalni ludzie są, więc dałem więcej.

Gość młoda dziewczynka
aha czyli jak starsi to normalniejsi ;) ciekawa teoria ,a ty ile masz? zapewne dla mnie (Pan) no,ale cóż..

Gość 12564
Tak, Pan w sile wieku 19 lat. Tylko teoretycznie normalniejsi, ale o tej porze to raczej już ludzi nie ma za dużo, a jak już są to tacy co mają coś sensownego do powiedzenia. I na taką porę czekam. Z tym, że Ty mimo 17 lat to masz komentarze z sensem pisane.

Gość młoda dziewczynka
19lat chlopak i pisał o jakims masażu i innych duperelach? :P wiesz,ze mam kolegow w Twoim wieku?! i sie tak nie zachowują :D

Gość 12564
Tz. jak się nie zachowują?

Gość młoda dziewczynka
nie wchodza na takie fora,raczej jaja by sobie robili z dziewczyn po drugiej stronie monitora, poza tym pisanie o minetkach itp. mają juz chyba dojrzalsze podejście:) bez urazy nie znam cie ,wiec..

Gość 12564
Po to jest takie miejsce, aby dokuczać innym, naśmiewać się i gadać o zboczeniach. Jutro nowy dzień muszę wstać, iść do szkoły i zmierzyć się z trudnościami życia. Tu jest świat wirtualny i mogę mówić co mi się podoba. W realu to już inna kategoria wymaga więcej myślenia, a wchodzę tutaj bo lubię od czasu do czasu pośmiać się z innych. Mimo, że mam te 19lat.

Gość młoda dziewczynka
skoro robiles sobie zarty to zmienia postać rzeczy

Gość 12564
A Twoi koledzy nie mówią o minetkach, analach i innych sprośnościach? Bo u mnie w szkole to codzienność. Liczę, że spotkam się z normalnymi ludźmi, ale w moim otoczeniu trudno o takich, więc przyłączam się do tych szkolnych rozmów, mam nadzieję znaleźć kogoś normalnego na forum, ale nic. Na osiedlu też ciężko, chociaż czasami jest jedna osoba. Która i tak nie ma czasu, więc muszę chociaż tutaj wykazać trochę inicjatywy.

Gość młoda dziewczynka
u mnie w szkole gadaja o tym tylko dziewczyny ;] z ktorymi staram sie nie utrzymywac kontaktu bo to jest tzw. elita pustaczek ;) oczywiscie,ze sa ludzie,ktorzy normalnie funkcjonują w mojej szkole ,czy maja ciekawsze tematy ,propozycje ,czy tez pytania niz ciągłe gadanie o seksie;p

Gość 12564
Tylko dziewczyny? To do jakiej Ty szkoły chodzisz, u mnie to nawet sporadyczne gwałty są w szatni ;). U mnie chłopaki o sex i chcąc nie chcąc też muszę z nimi gadać, itd. Teraz idę się wykąpać bo psami śmierdzę!

Gość młoda dziewczynka
jakimi psami?:D hehe Ps. chodze do takiej szkoły jak każdy tyleze chłopcpw mam dojrzałych ,ktorzy juz probuja sobie ustawic jakos życie i szukaja swoich miłosci:) wiec nie chca raczej wyskakiwac z takimi tematami..

Gość 12564
Bo mam 3 psy, dzisiaj zamiast się uczyć bawiłem się z psami. U mnie w szkole to raczej tematy o imprezach, laskach itp. i codziennie słyszę dzikie nowości. A miłość to raczej na jeden raz. Są u mnie tacy bardziej normalni, ale za bardzo poważni jak dla mnie. Jestem w takim wieku, że zaczynam myśleć o życiu, ale bez przesady. Też muszę wyłączyć hamulce etyki i jakoś się rozerwać.

Gość młoda dziewczynka
no dobra :D wierze

Gość 12564
W co nie wierzysz? Odpowiedź trochę ironiczna.

Gość młoda dziewczynka
musze konczyc :) jak cos to topik istnieje :) najwyzej ponowisz go jak bedziesz chcial pogadac papa;* :)

Gość thepaw
mam zajebista ochote na minetke mnniam

Gość lizaczek00
ja tez moge zrobic ktorejs. jestem z torunia

Gość gość
kto mnie pozadnie w********i? mam ogromna chcice na kutasa , najlepiej w obie dziory

Gość gość
Puławy,Lublin,chętnej posse dzyndzelka gg37014809

Gość gość
Sopot...może jest chętna jakaś Pani...gg 40612810