Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasko zargentyny

slubna zdrada

Polecane posty

Gość jasko zargentyny

Wiecie co sie stalo na moim weselu?? otoz mialem bardzoadna dziwczyne, wiedzialem ze nie jestem jej pierwszym wiez po 2 latach postanowilismy sie ozenic wesele bylo wspaniale, wiec wytkumacze jak to bylo wesele bylo w hotelu w restauracji gdzie wzyscy sie spotkali, i nocowali, fajna zabawa, pod koniec mialem pare drinkow i bylem strasznie zmeczony , udalismy sie z zona do pokoju zasnolem, budze sie a tu jestem sam, zony nie ma, zaskoczony sytuacja zaczolem sie martwic, zaczolem jej szukac a tu ani sladu po mojej slubnej wyszedlem na korytarz, dwa pokoje dalej byl moj kumpel w swoim pokoju stukam a tam cisza, ruszylem klamka a dzrwi byly otwarte wszedlem a tu moja zaslubiona w nago razem z Tomkiem przytuleni do siebie, zreobilem awanture , bylo mi wstyd, nie wiedzialem co mam zrobic, poszedlem do swojego pokoju, za chwile moja zona za mna bez slowa zabrala swoje rzeczy i poszla do Tomka, od tego czasu jest z nim a ja juz jestem po rozwodzie

Gość jesli o prawda to wspolczuje
a to ona powinna sie wstydzic a nie ty

Gość jasko zargentyny
wstyd mi bylo ze moj kumpel przyprawil mi rogi, wszyscy znajomi az do dnia dzisiejszego gadaja i smieja sie ze mnie

Gość przechodzien
powinni smiac sie z tej kurwitinki twojej eks!