Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolka1986

psychika

Polecane posty

Gość wiolka1986

dziewczyny z ktora moge pogadac jak mam jakis proble, gdy cos mnie gryzie?

Gość wiolka1986
niezapominajka czyzbys byla z 86 roku?

Gość wiolka1986
no tak to spoko ze moge tu pogadac zkims w swoim wieku odp

Gość wiolka1986
bo czasem mam wszystkiego dosc wszystko mnie wkurza, mam wspaniała rodzine, 2 pociech i kochającego męża ale mieszkam z teściami, tesc luzik, ale ona obraza sie o byle co, a sama tak potrafi dopiec, że w pięty idzie

Gość wiolka1986
NIEZAPOMINAJKA JA MAM 2 POCIECH :-) A TY CO TUTAJ ROBISZ?

ojejj super :) Jak sobie radzisz z dwojeczka? :) I w jakim sa wieku? :) Ja mam jednego i niezle daje mi porzadnie w kosc :) No to przykre... a jakies blizsze perspektywy na wlasne lokum??

Ja tutaj zagladam jak maly spi, jestem uzalezniona od kafe :D Teoretycznie powinnam troche poczytac o przepisach ruchu drogowego, bo zapisalam sie na prawko, ale... nie chce mi sieeee :)

Gość wiolka1986
NO W SUMIE WSZYSTKO MAMY JUŻ ODDZIELNIE WIEC BEDZIE OK, TRZEBA MYŚLEĆ POZYTYWNIE. Jakoś sobie radze, choć chciałabym iśc do szkoły jeszcze Kamilka 1.01.09 skończy 3 latka, filip skończył 30.10 3 m-ce :-) są słodziutkie, zawsze chciałam mieć 2jeczkę pociech, no nieraz mam dość fakt, ale jest ok :-), a wój maluszek ile ma i jak ma na imię?

Gość wiolka1986
no tez mam zamiar iisc na prawko jak troszke lepiej z finansami bedzie bo kredyt wzielismy na to zeby sobie lokum urzadzic

No to nie ma zle, czasem trzeba tesciowej wybaczyc... odbijesz sobie kiedys :) Moj smyk za miesiac bedzie mial 2 latka i nazywa sie Nataniel :) Tez kiedys chcialam miec dwojke, ale juz mi przeszlo... :)

Gość wiolka1986
dlaczego ci przeszło? śliczne imię:-), twój partner ci nie pomaga, czy jak? a mieszkasz sama? myslisz że twój skarb nie chciałby mieć rodzeństwa?

Prawko to dobra rzecz, tym bardziej jak ma sie dzieci... mnie krew zalewa jak musze gdzies jechac, bus jest przepelniony i nikt sie nie odsunie, zeby czlowiek spokojnie mogl wjechac wozkiem. Juz nie mowiac o tych starych autobusach... a autko... marzy mi sie, ze zdam za pierwszym razem :D A skad w ogole jestes? :)

Mąż bardzo mi pomaga, ale czuje sie juz spelniona w roli mamy. Byc moze za kilka lat znow zapragne dziecka, kto wie? Ale na dzien dzisiejszy wystarczy :) Mieszkamy sami, nie wyobrazam sobie inaczej... :)

Gość wiolka1986
tylko pozazdrościć własnego gniazdka, fajnie macie, mój mąż tez mi dużo pomaga, ja niestety na razie nie mogę iśc do pracy, bo odciążylibyśmy się troszke finansowo, ale uważam że na wszystko przyjdzie czas, a dzieciaczki szybko rosną,mąż jest w twoim wieku, długo jesteście po ślubie?

Ojjj tez chcialabym wrocic do pracy, ale przedszkola sa od 3 roku zycia a opiekunki dosc duzo sobie licza, wiec wole jeszcze posiedziec z malym w domu. Po slubie jestesmy 2,5 roku... nawet nie wiem kiedy ten czas tak szybko zlecial... a Wy ile po slube?

Gość wiolka1986
No ja nie pracowałam nigdzie niestety, po ślubie będzie 4 lata 02.04 pamiętna data!!!!!!! wogóle jakieś takie magiczne te daty mamy. O opiekunce u nas niema mowy, też wolę poczekać na przedszkole, a jest tego plus bo wychowam sobie dzieciaki po swojemu, a nie po "babcinemu". Mąz jest w twwoim wieku? Bo mój jest sporo starszy, ale dobrze nam razem

o rok mlodszy :) Ale przeciez wiek tutaj nie ma znaczenia, nie jest jakims glupim dzieciakiem i tez nam razem dobrze :) A pomaga Ci ktos przy maluchach? Mozesz np wyjsc gdzies z mezem i zostawic dzieci z babcia? Jedna lub druga?

DOBRY WIECZOR WSZYSTKIM WIECIE CO DZIS MOJ DZIDZIUS TYLKO ZE 3 RAZY SIE PORUSZYL POWIEDZCIE MI CZY TO JAKIS SYGNAL ZE COS NIE TAK DO WCZORAJ SIE RUSZAL A DZIS TAKA CISZA JUZ ZACZYNAM PANIKOWAC ZE MOZE COS NIE TAK

Gość wiolka1986
niezapominajka moge wyjsc ale zabieramy bobasy wszedzie ze soba do sklepu czy na targ, chyba ze nie ma innego wyjscia odkad urodzil sie maly zostawilismy go 2 razy, chce sobie radzić sama i jakoś mi to wychodzi. CZARNA!!! Twój bobas jak należy do spokojnych dzieciaków to nie ma się czym martwić, może poprostu miał gorszy dzień?

OPARZYLAM SIE DZIS JAK ZIEMNIAKI WYCEDZALAM MOZE JEMU COS SIE STALO JA ZACZYNAM JUZ FIKSOWAC

To spokojnie nie panikuj, na pewno wszystko jest dobrze 🌼 Moj bobas jak byl w brzusiu to tez czasem mnie stresowal :) To macie fajnie... ja moge liczyc tylko na pomoc swojej mamy, ale to tez nie za czesto. Malego zabieram zawsze ze soba, ale nie pamuetam co to kino czy dobra knajpka :(

Gość wiolka1986
ja nie pamiętam kiedy w kinie byliśmy ohhoohho, chyba ze 3 lata temu :-(, ale dla pociech wszystkiego mogę sobie odmówie, choć ie pogniewałabym się dgyby mąż od czasu do czasu zrobił jakąś miłą niespodziankę. A TY CZARNA nie masz się co martwić, skoro masz maluszka w brzusiu i go czujesz to jest ok, zjedz coś słodkiego po tym dzieci są ardziej aktywne, ja sie przestraszylam jak bylam w ciazy i chwycilam i nie wierze w zabobon ze dziecko ma myszke w tym mejscu co cie chwyciło bo u mnie się to nie sprawdziło

Gość wiolka1986
a jak go można dodać do ulubionych?