Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolka1986

psychika

Polecane posty

heh ja nie mam zdrowia do m jak milosc. czasem zobacze na wspolnej ale tez mi juz od tego psychika wysiada :D za to uwielbiam "mam talent" szkoda ze w sobote nie bylo bo tak czekalam na to.

Gość wiolka1986
no dziewuszki mnie tez te seriale wkurzają, to wszystkiego naj, tez bym chciała żeby mój chłop mi niespodzianki robił, ale się nie wysila, choć na imieniny dostałam czekoladki, ale mu przypomnieć musiałam że im mam, ciekawe czy o ur będzie pamiętał, mam 19.11, on ma 05.11, a im ma 05.11, fajnie bo robimy sobie wspólną imprezkę :-). Odezwij się co to za miła niespodzianka była. Buziaki. dobranoc. idę Kamilę POŁOŻYĆ, BO JESZCZE NIE LULA :-)

ja jestem :D Bylam dziś z Manią w \"klubie malucha\". Jutro idzie już sama i wlaśnie ją skonczylam pakowac :) Oj ciekawe jak to bedzie bez mamusi... :)

MaMani pisz no co to za klub :) Ja dzis fajny dzien mialam, taki luzny... wyspalam sie do 9 :D To szok, bo Natan zawsze wstaje o 7 :) No i kursik... przyszla nowa babka i mnie wkurza... juz zdarzylam sie z nia poklocic, ale to mi poprawilo humor :)

Gość wiolka1986
a u mnie lipa mała mi tak w kośc wstawiła ze szok, jeszcze nie spi,leży, filip lula

Gość wiolka1986
a ile mania ma? u nas nic takiego w pobliżu nie ma nestety, tak to jest jak sie na wsi mieszka, jestescie tam?

Gość wiolka1986
a drogie te warsztaty? u nas niedaleko tj 12 km he he w klubie fitness tez sa jakies cwiczenia dla mam z dziecmi, ale ja nie mam kiedy bo kto by mi z filipem zostal, a maz w pracy

chyba nie, na stronie pisze, ze za niewielka oplata, wiec mysle, ze w granicach 50zl jak pozostale rzeczy do wyboru. U nas to sie nazywa aniołkowo i w czasie kiedy np ja ide sobie na taniec, zajecia z jogi, malarstwa czy wizazu to moge zabrac dziecko ze soba i ono w tym czasie bawi sie z innymi dziecmi pod okiem opiekunek. Mzona dziecko zostawic na kilka godzin jesli ma sie jakies sprawy do zlatwienia, wiec nie ma zle ;]

MaMani drogo strasznie, to rozboj w bialy dzien :D Ale ogolnie bardzo fajnie to wyglada, Mania na pewno bedzie sie tam dobrze czula i bawila :) Ogladacie You Can Dance? :D

ogladam tvn 24 gdzie pieprza w kolo jedno i to samo :D ale mężu nie pozwala przelączyć bo on musi 10 razy to samo uslyszeć zeby dotarlo :) pozatym wkurzają mnie te naciągane spory sędziów z tego programu. żenujące i wyreżyserowane... no i nie znam się na tańcu. jak mi się ktoś podoba to mu moią ze koszmarnie i jak sloń a jak mi sie nie podoba to się rozplywają. no i na koniec weronika mi dzialą na nerwy tak ze naprawde nie moge tego ogladac. kim ona wlasciwie jest i co tam robi? chyba jeszcze nic sensownego od poczatku programu ( od 1 edycji) nie powiedziala. same plytkie tamdetne teksty.

tandetne miało być. ja tam lubie "mam talent" i czekam do soboty :D:D:D choć i tak wiem że dalej przejdzie na dziewczynka w zielonej sukience :)

Weronika faktycznie... jej teksty sa dosc nudne i nie wnosza niczego ciekawego do programu, ale strasznie lubie Augustina, jest swietny :) A tancerze... ja sie troche znam, ale tez czasem nie zgadzam sie z opiniami jurorow. Ide patrzec, wlasnie sie zaczelo :)

Gość wiolka1986
DZIEWCZYNY TO DOBRZE ZE WAM ZNIKNĘŁAM CZY ŹLE? DZIŚ U MNIE OK,NA TEN FILM O GLANCU WOGOLE WEJSC NIE MOGE TYLKO SIE WKURZYLAM BO PEWNE STARE BABSKO POWIEDZIAŁO MI ZE JESTEM GRUBA :-( NO FAKT JESTEM NIE MAŁA, ALE NIE UWAŻAŁ MNIE NIKT DO TEJ PORY ZA GRUBĄ :-(

wilolus to nie dobrze, ze nam zniknelas ;) My tu sobie gadu gadu, a Ciebie nie ma :) Ojjj nie przejmuj sie, najwazniejsze, ze Ty dobrze sie czujesz :) Ja tez nie jestem najszczuplejsza, i co z tego? Tak mi dobrze i nie mam zamiaru sie odchudzac, bo komus moze nie podobac sie moja sylwetka :P Ja mialam dzis mega nudny dzien :o

hej ja mam dziś fatalny dzień. auto mi sie popsulo i nie da sie go naprawić... no więc tym samym mania zakonczylą swoja kariere w żlobku bo nie mam jak jej wozić a filip chodzi do pracy na 6 rano zlobek jest od 7.30 wiec nie ma szans zeby ją zawoził... dwa razy byla. sukcessss... no i mam do d... dzień... w marcu kupilismy auto- fakt grata i za smieszne pieniadze, ale mialam nadzieje ze nim choc rok pojezdze... a tu dupa :( rozlecial się po pol roku :(:(:( szkoda mi kupowac kolejnego grata a jak narazie na lepszego mnie nie stać. kredytu nie bede brala. myślalam dzis nad tym caly dzien i postanowilam ze moja psychika by zbytnio ucierpiala bo ja kredyt przezywam jak mrówka okres... bede oszczedzala do wiosny i na wiosne kupie cos fajneijszego :) a narazie sobie musimy radzic z jednym autkiem. no a tak pozatym to jestem padnieta. a jeszcze przedemna kapanie nelusia, ale czekam na meza zeby mi przydybal wanienke z woda... manie juz dzis 2 razy kapalam- raz jak czekoladke jadla a 2 raz teraz jak jadla kolacje- placki ziemniaczane z gulaszem... nie moglam jej od tej kolacji odrożnic :D:D:D Na szczescie prawdopodobnie procz mleka nie bedzie juz nic jadla wiec jest szansa ze 3 raz sie dzis kąpac nie bedziemy :D:D ale sie rozpisalam... :D:D ogladalam tego glanca i mam swoja opinie na ten temat. Myśle ze gosc robi wszystko zeby sie wybić. to sie zwie "parcie na szklo". pewnie pokaze nam samobójstwo eustachego... wiolka nie wiem jak wygladasz to ci nie powiem czy ejstes gruba. ja jestem i to jak cholera ale z tym walcze i juz mam baaaardzo dobre rezultaty jak na dwa miesiace walki :D Dalam sobie czas do lata i tak sie zawzielam ze nie macie pojecia :D Napewno mi się uda :D:D:D dziewczyny jak ogladacie na wspólnej to powiedzcie mi co sie z tym grześkiem stalo? on zmarł? bo coś widzialam w reklamach wczoraj ale nie zdolalam filmu obejrzeć niestety i dziś też chyba nie zobacze bo akurat będe malego kąpala.

laski napiszcie do mnie na gg 7193127 to się powymieniamy fotkami :D bedziemy wiedzialy jak ktora wyglada :D

niezapominajka to ty na tej fotce ejsteś? to gdzie ty gruba jesteś?? :-o

ojj jak sie wali to po kolei wszystko :o Kredyty teraz coraz drozsze, my mamy jeden i powiem szczerze - nigdy wiecej! Szkoda, ze nie masz jak malej dowozic, ale co sie odwlecze to nie uciecze :) Z tym Glancem to wlasnie tez myslalam, ze moze zrobi cos z ta kukielka... ale swoja droga to niesprawiedliwie wyrzucili go z tego programu, bo ewidentnie bylo widac, ze ten drugi "brzuchomowca" rusza ustami... Ja na wspolnej nie ogladam :) Zaraz sie odezwe na gadu, tylko je wlacze. Moj Natan caly dzien okupowal komputer w celu ogladania teletubisiow :) Ojj moze na fotce nie widac :D

Gość wiolka1986
ok napisze na gg ale bedziecie musialy mnie pokierowac bo jeszzcze nie wszystko wiem odnosnie komputera, ja dzieci okąpałam dzien normalny dziś był, akmila juz prezent na mikolaja dostala, potem cos mniejszego jej przyniesie, myslalam ze to zle ze zniknelam ale fajnie ze moge z wami poklikac, a ta baba co mi tak powiedziala byla moja tesciowa!