Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolka1986

psychika

Polecane posty

Tesciowe (niektore) maja top do siebie, ze lubia powiedziec cos, co moze nas kompletnie zdolowac. Gdyby moja wyjechala mi z takim tekstem... ale na szczescie z nia nie rozmawiam, wiec mi to nie grozi :) A co sobie gada na boku, to juz jej sprawa :) Wiola moj nr gg 8514158 napisz tez :)

Gość Wiolka1986
szkoda ze tu nigdy nikogo o tej porze nie ma, wy dziewczynki pewnie już snicie, a ja buszuje po sieci chyba nie znajde kiecki na mój tyłek ehhh chyba ze wy cos znajdziecie to slijcie linki dziekuje z gory, poszukuje malej czarnej w przystepnej cenie, biust 112, pod biustem 98, pas 102, biodra 110, ratunku :-)

Gość wiolka1986
ojoj joj dziewczynki cosik mnie zaniedbujecie :-(

ja jestem ale jestem wkurzona na maxa i lepiej nie pisac.... wrrr... bede wieczorem jak dzieci pojdą spac, a raczej mania bo nelik własnie śpi. Moze mi troche zlość przejdzie.

Gość wiolka1986
dziewczynki bede potem lub jutro przez dzien, bo popoludniu mam gośći, znalazłam fajną kiecke i zastanawialam sie czy ja kupic to mi aukcje zakonczyli, ale za mnie d... wpisz na allegro nr 470295008, to ja zobaczysz, hce cos mlodziezowego ,ehhh ze ja taka duża muszę być.

Gość wiolka1986
Oj dziewczyny. Nieładnie. Cosik zaniedbujecie nasz topik, zagląda tutaj ktoś jeszcze?

Gość wiolka1986
A jak ja zaglądam to znowu nie ma was, bo ja z reguły późnym wieczorem jak dzieciaki mi już śpią, ale Mamani nas coś zaniedbuje, dlugi weekend w miare, ale mój mąż był wczoraj w pracy, a ja dzisiaj z rana u stomatologa wylądowałam, bo cała noc nie spałam przez zęba. Buziaki

Ja zazwyczaj siedze z rana, wieczorem juz mniej, bo albo leci jakis moj serial, albo jakis program rozrywkowy, albo poprostu nie ma mnie w domu, a w ostatnich dniach pogoda byla taka fajna, ze szkoda bylo siedziec w domu! Dzieczyny kupujecie juz powoli prezenty świąteczne? Mnie jeszcze czeka chrzest dziecka mojej siostry, kurde no i nie wiem co można kupic, dajcie jakis pomysł :o Jaki prezent dla chlopczyka?

hej laski. ja jestem bo maly spi a mała zjada śniadanko :D wiolka jak ja Cie zaniedbuje jak gadamy na gg :P:D Niezapominajka ja juz mam prezenty na mikolaja i na gwiazdkę. dla mani jeździk- żyrafka i laptop edukacyjny. małemu robimy chrzest 26 grudnia więc trzeba kupic ubranko, swiece, szatkę becik itd... już ksiedzu kasiorke dalismy ostatnio, a i jakies ciasto trza zrobic... uzbiera się. więc na gwiazdkę dostanie tylko jakieś śpioszki. Podobają mi się te 3paki pajacyków z erly days i chyba mu takie zamówimy, ale to już po świętach bo pewnie w trakcie swiat to paczki będa ginely na poczcie i bedzie wielkie zamieszanie. Na mikolaja dostanie pelno ubranek bo juz mi pokazywała i mam i siostra co mu nakupiły więc ja mu kupie w polowie stycznia i to wiekszy rozmiar :D a z prezentów na chrzest to nie wiem czy chcesz zabawke czy pamiątke. mi się podoba taka zabaka i kupie malemu ale jak zacznie siedzieć dopiero bo teraz to nie ma sensu- nie interesuje się jeszcze jakoś specjalnie zabawkami. http://www.allegro.pl/item470947648_little_tikes_1621_muzyczny_ogrodek_zabaw_5w1_nowy.html dla filipa wymyślilam portwel (bo jego stary sie już rozwalił) i zel pod prysznic. a ja chce nowy odkurzacz bo ten mnie wkurza- wogóle smieci nie zbiera. i to tyle w sprawie prezentów. Kurcze Mania mi sie rozchorowala. Ma taki katar. dalwalam jej przez dwa dni pyrosal calcium i cebion odciagalam psikalam sterimarem... nic nie pomoglo. poszlysmy w poniedzialek do lekarza i kazala podawac to samo tylko pyrosal zastapic eurespalem (czy jak mu tam)... i nadal nic nie pomaga. Mania kicha kaszle w nocy spac biedna nie może bo jej katar ścieka do gardła i się dlawi... poczekam do piątku bo w sumie z 5 dni niech poprzyjmuje te leki zeby byl jakis efekt, a jak nie bedzie to idziemy w piątek do naszej lekarki żeby sprawdzila czy jej to gdzies na oskrzela nie zlazło. bo w pon z racji dlugiego weekendu przychodnie byly nie czynne i bylismy w calodobowej a tam ci lekarze tacy \"dziwni\" sa. Pozdrawiam was laseczki.

Ja ze swoim malym problemu miec nie bede, zamowilam mu 2 dni temu laptop edukacyjny na urodzinki, bo ma w listopadzie no i dostal jeszcze taki fajny parking + zjezdzalnie dla autek, na swieta pewnie tez dostanie jakas zabawke. Z mezusiem tez problemu nie bedzie, ale... brat, rodzice... siostra jej maz i dzieciaki, dzieciaka to cos sie wymysli, chociaz nie wiem sama... oni maja wszystko, co na reklamie zobacza, to dostana, a ja mam fundusze ograniczone... a na ten chrzest, to sama nie wiem... moze kupie jakas fajna pamiatke i do tego jakies ekstra ciuszki? Biedna Mania, smaruj jej pod noskiem mascia majerankowa u nas to zawsze pomagalo. Herbatka z cytrynka i miodem no i najskuteczniejszy syrop jaki moze byc, to ten z cebuli, ja malemu praktycznie w ogole nie daje antybiotykow, zawsze takie pomagaja, moja mama nam tez od dziecka dawala i chociaz niezbyt smaczne to jednak skuteczne, moze sprobuj - malej na pewno nie zaszkodzi.

Gość Wiolka1986
Hej. Moja mała marudzi :-(, Filip już spi wykąpany, ja wczoraj miałam 39.2 temperatury :-(, Jeśli chodzi o pomysły na Mikołaja to mi ich w głowie brak :-(, ale Kamilka już jeden prezent dostała-trochę wcześniej, ale jaką frajdę ma :-). W sumie jeszcze trochę czasu, ale ona chce dostać spódniczkę-fajnie co? Chłopkowi na urodziny dokupiłam zestaw kosmetyków w jego ulubionym zapachu do wody toaletowej (którą dostał na imieniny od znajomych-akurat tak fajnie wyszło). Czasem nie mam siły już do dzieci, chciałabym się gdzieś wyrwać, czy ja jestem złą mamą, siedzę z nimi bez przerwy 24/dobę. Prawa jazdy też nie mam :-( bo tak to bym byle kiedy gdzieś wyskoczyła, a tak to lipa :-(. Ale uśmiech dzieciaczków mi wystarczy, żeby mi się humor poprawił :-)

Jesteś super mamą 🌼 To jakie plany weekendowe kochane?? Do mnie właśnie dzwoniła mama, żeby zaprosić nas jutro na obiad, aleee jakoś nie mam ochoty, poza tym już się umówiłam z przyjaciółką na łyżwy, więc odpada :D A nie widziałyśmy sie dość długo, więc trzeba nadrobić, poplotkować :) Mój smykol ma za 2 tygodnie urodziny, właśnie się zastanawiam nad menu.. co by tu zrobić do jedzenia. Dziewczyny dajcie jakieś pomysły :)

moja plany weekendow- mialam isc do szkoly , sie zmienily. dzieci chore wiec siedze z nimi w domku , a potem bede miala zaleglosci no ale co zrobic. babcie nie zapanują nad tymi stworeczkami bo mania nie da sobie nikomu odciagnac kataru z noska tylko mnie. sama nie umie jeszcze wysiąkać noska. dzis do poludnia zwiedzalismy calodobową przychodnie, a potem tylko oklepywalam smarowalam odciagalam psikalam i dawalam syropki... żeby im tylko przeszlo bo tak sie meczą. najbiedniejszy Kornelek. taki umeczony ze prawie caly czas spi maluszek. ech...

Gość Wiolka1986
Na pewno mu przejdzie, moj mąż właśnie zasnął bo był na noc w pracy a przez dzień oka nie zmrużył, Kamilka też zasypia, Filip długo mi nie spał dzisiaj, mama była i tescie więc nie mogłam siedziećprzy kompie, żadnych planów na weekend nie mamy, pewnie będziemy siedzieć w domku. Niezapominajka a chciałabyś zrobić jakąś sałatkę, ciasto, czy co? Bo nie wiem.

wiola w sumie to obojetnie, byle bylo dobre i jadalne :) W tamtym roku mialam szałot i frankfuterki, plus zimna plyta, tort ciasto, no i nie chcialabym sie powtarzac :) Wiecie co moja mama sobie wymyslila? :o Dzwonie do niej wczoraj a ona mi, ze juz wie co kupi Natankowi na urodziny, a ja ucieszona: Tak? A co? ... myslalam, ze mnie trafi... GARNITUR!!!! Ponoc bedzie mial fajny ciuszek na chrzest kuzyna!!!! I jeszcze ochrzan dostalam, ze sie oburzylam, bo i tak nic nie mam do gadania.. no, ale wiecie co... ja do wrzuce do szfay i bedzie lezalo... bo gdzie ja dzieciaka bede w gangol ubierala... to juz by jakis dres mogla kupic, maly by przynajmniej obchodzil.. zmusilam siostre, zeby jej do rozumu przemowila :D Ja sie laseczki za godzine wybieram z kolezanka do kawiarni, a pozniej na lyzwy :) Tylko ta pogoda... deszcz leci... wrrr :( To milego dnia Wam zycze :*

Gość wiolka1986
Mój mały właśnie czkawkę dostał :-/, Kamilka tyle co zasnęła, mąż w pracy, więc mam chwilkę, bo rano sobie posprzątałam i pranko zrobiłam, byłam dziś prześwietlenie zęba zrobić ale nic z tego bo zamknięte było, a na czwartek do dentysty mam wizytę. Byłam na sacerku z pociechami, odwiedziła mnie też przyjaciółka-dostałam od niej wazon na urodziny, bo jurto kończę 22 lata :-). Cos mi marudzi biedny, ząbek mu idzie, to chyba przez to a to taki mały głodomorek jest :-) ZAGLĄDA KTOŚ JESZCZE NA TEN TOPIK???

Oczywiscie, ze zaglada - Ja codziennie :) Ostatnio cos malo siedze na kafe, calymi dniami moge spac... dzis np. wstalam o 11 :D Chyba zapadam w zimowy sen :) Tak w ogole, to jutro mam egzamin wewnetrzny z prawka i jeszcze nawet do ksiazki nie zajrzalam, takiego mam lenia... moj smykus tez spi, jak sie polozyl o 14:30 tak do teraz nie chce wstac :) Tez sie wybieram do dentysty, ale z Natanem. Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy juz bylyscie z dziecmi na takiej wizycie i jak to zniosly? Ja musze isc, bo malemu na tych przednich zabkach zrobily sie takie brazowe plmy, nie jestem pewna czy to moze nie poczatek prochnicy! I nie wiem skad, bo on co chwile myje zeby, tak strasznie to lubi robic :( No i boje sie z nim isc, bo to panikarz, on zwyklej lekarce nie da sie zbadac i histeryzuje na cala przychodnie, a co dopiero bedzie jak jakas obca baba bedzie mu do buzi zagladac :( kurde no... nie wiem co zorbic :( Wiola a prawie dzis myslalam czy mi sie dni nie pomylily z Twoimi urodzinami, bo ostatnio mi mowilas, kiedy masz i prawie wchodze na maila a tam przypomnienie z naszej klasy :) Czyli co, jutro pewnie goscie sie zejda i mala imprezka? Czy normalny spokojny dzien? :)

Gość wiolka1986
Nie ja nie robię imprezy na ur :-), od męża czekoladki dostałam, właśnie Filip zasypia, a mała u moich rodziców :-). Byłam dziś u dentysty i jestem z siebie dumna bo dałam sobie zrobić zęba bez znieczulenia :-), z KAMILKĄ byłam u dentysty bo na przednich ząbkach ma to samo, była 3 razy i jej to lapisował takim specjalnym żelem, a po tym ząbki ma nie brązowe, a czarne, ale mam ją wziąć jeszcze do 1 babki, a chodzi do dentysty chętnie :-), lecz z tego co mi mówił tamten to jej nie zejdzie! Ale dobrze, że to mleczaki są!!! I tak się dzieje od smoczka i butelki, dlatego od razu po 1 wizycie powiedziałam że smoczek jej zjadły myszy, a butelkę ma taką z soczku z dozownikiem :-) na noc bo w dzień z kubeczka pije. Pozdrawiam

wiola, to mowisz, ze to nie zejdzie? :( no nie... a ja tak chcialam, zeby maly mial ladne zabki... tak o nie dbalismy... ale wlasnie on pije z butelki ze smokiem.. ten kubek z dozownikiem rzuca na ziemie no i w nocy... musi miec picie, jak ja mam go oduczyc... czuje, ze przede mna wiele nieprzespanych nocy :(

Gość wiolka1986
No nie zejdzie niestety :-(, a ile twój ma? Moja kAMILA MIAŁA NIECAŁE 2 LATA JAK JEJ POWIEDZIAŁAM ŻE SMCZEK ZJADŁY MYSZY I BUTELKE TEŻ ODSTAWILISMY. Na początku nie było łatwo, ale duży plus jest jak dziecko umie pić z kubeczka albo tej butelki z dozownikiem w dzień, a na odstawienie butli z nocy przyjdzie czas. POZDRAWIAM

Wiolka , jesteś może z Gorenic? Taka miejscowość między Olkuszem a Krzeszowicami mi się przypomniała , jeździłam tam z dziadkiem w dzieciństwie. Mam tam daleką rodzinę.

W nastepna sobote bedzie mial 2 latka. Tak ogolnie w dzien, to on pije z normalnego kubka juz od kilku dni, ale butelke i tak musi miec pelna i caly czas na widoku inaczej jest placz... w nocy daje mu wode, zeby w ogole go odzwyczaic, ale zawsze tam cos pociagnie z niej :) Ale z tego kubka niekapka w ogole nie chce pic, jak go widzi to tylko robioe \"bleeee\" i \"fuuuj\" no i ta wizyta u dentysty... bo chyba bez tego sie nie obejdzie, jestem przerazona, bo jak tu wytlumaczyc dwulatkowi... on jest takim panikarzem :( A tak w ogole, to musze sie pochwalic :D Dzis pisalam egzamin wewnetrzny na prawku i go zdalam, oczywiscie bylam kompletnie nie przygotowana, ale to taki maly szczegol. Jutro mam pierwsza jazde i ... ze strachu pewnie nie bede spala cala noc :D