Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolka1986

psychika

Polecane posty

Gość wiolka1986
DEMENTIA NIE JESTEM Z gORENIC, ALE MAM TAM RODZINĘ I MIESZKAM BLIZIUTKO, A tY SKĄD JESTEŚ? Może przyłaczysz sie do naszego topiku??? A skąd Ty jesteś? NIEZAPOMINAJKA życzenia dla maluszka, Kamilka z chęcią poszla do dentysty, najpierw powiedziałam jej ze tak trzeba żeby zabki zdrowe były, ale kazde dziecko jest inne. Gratuluję zdanego egzaminu, ja nie mam prawka niestety ;-(, ale mówię ci że siedzenie za kierownicą sprawia wielką frajdę. Pozdrawiam

Czesc dziewczyny, czemu tu taka cisza? :( My sie dzis wybieramy na sanki, az szkoda byloby siedziec w domu... wczoraj Natan w sumie pierwszy raz widzial snieg, tak swiadomie, bo w tamtym roku, to maly byl i raczej nie rozumial, co on na dworze wyprawial... :o Po godzinnym spacerze mialam dosc.. jeszcze na sam koniec spaceru zaliczyl piękny ślizg w kałuze.. :) A pierwsze jazdy... jakiego ja stresa mialam, ale dobrze mi poszlo. Nie moge doczekac sie nastepnych :) Zycze milego dnia 🌼

niezapominajka zazdroszcze. My sie nie wybieramy bo mania nadal leki łyka. Moze jeszcze sie utrzyma z tydzień ten śnieg to wtedy pójdziemy.

Na pewno sie utrzyma, poza tym gdzie tam reszta zimy, jeszcze sie dzieciaki wyszaleja :) Ja dzis porobilam mnostwo zdjec, Natek ucieszony ze spaceru ja zreszta tez, bo mialam okazje pozjezdzac na sankach :D Zabieram sie za kolacje, bo dopiero wrocilismy i oboje jestesmy glodni jak wiiiilki :)

Gość Wiolka1986
Fajnie my na sanki jutro się wybieramy, dzisiaj mała była u swojego kuzyna z tesciami, a ja nawet nosa na ten mróz nie wystawiłam ;-0 POZDRAWIAM